Selâmlar!!
Sizi kaybedenler pişman olur mu, neden...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Sizi kaybedenler pişman olur mu, neden...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Pişman olan vardı ama kimdi hatırlamıyorum. Anneme sorsam o hatırlar gerçi 😅😅
Kimse beni kaybettiğine pişman olmasın diyemem, değer verdiğim kişi gözümden düştüyse pişman olsun, hem de k. pek gibi pişman olsun. Oh olsun be 😂
Ciddi ilişki düşünen birisiyim evliliğe kadar ilişkiyi yürütebilirim tek bir sorun var o da sevdiğim insanın benden sıkılmamasıdır
Sebebi ise şu ben bir bedensel engelliyim evden çıkıyorum da en fazla mahallem de veya yakınımızda ki ormana gidiyorum orada 2 tane kafe restorant bulunuyor oralara gidiyorum sadece
Başka bir yere gideceksem eğer yanımda birinin olması şart ne yazık ki 🤷♂️♿
Olur çünkü veda edersem geri dönüş yok bende. Fikrini değiştirip özür dilesen de bi cacık değişmez başta gitmeyecektin. Onun dışında beğenmiyorsa beğenmesin zorla tutmuyorum kimseyi, kim ne hali varsa görsün umrumda değil. Çok umursayınca sömürüyorlar artık hiç umursamıyorum.
Beni kaybeden insan elbette pişman olur bir defa ben yokluğu hissedilmeyecek kadar etkisiz eleman olmam insan hayatında. Varlığım mutluluk yokluğum yoksunluk getirir insana. Ama hiçbir zaman beni kaybedenlerin sonrasında ne hissettiklerini umursamadım. Benden sonrası beni ilgilendirmedi. Onlar hiç yokmuş ve olmamışlar gibi devam ettim hayatıma
Cevap
63Cevap
Orasını bilemem ama beni kaybedene çok değer verdiğim için ben her zaman pişman olan tarafım
Pişman olacak olan kaybetmeyi göze almaz.
Pişman olur benden iyisi Şam'da kayısı bile olamaz
Pişman olur veya olmaz diyemem. benden daha zenginini bulabilir daha yakışıklısını bulabilir. ama benden daha çok sevenini bulacağından şüpheliyim. gidene güle güle derim sadece
Pişmanlık' mı bilemem fakat Reelde bir şeyler yaşayıp bazı duyguları payşastığım güzel insanlar , geri dönmek istediler evime arkadaslarını gönderip kendileri gelip özürler basrısmak istemeleri felan fakat abest şeyleri hiç bir zaman affetmedim , buna rağmen hiç kimseyle kötü olmadım,
İyi olsunlar daima ve uzak olsunlar lütfen.. 🥂
olurr yanii jsfdjk
sana nerden ulasabilirim? Bir sey danismak istiyorum daa
Tabiki
@Deathgasm ah berkcimmm
Bunca yaşadığım hayat boyunca arkadaşlarıma durduk yere küsmedim her şeyin bir sebebi var derler neyse zamanla 3 4 kişi bana ulaştı barışmaya çalıştılar ama arama çok mesafe koydum çünkü insanlar değişmez ne yaparsan yap hep kullanır insanoğlu.
pişman olunur mu olunmaz mı bilemem olsa da bir anlam ifade etmez zaten. terk eden Zaten farkında olarak terk etmiş olur.. giden yenisini kalan her zaman kendini bulur diyenlerdenim herkesin yolu açık benden Uzak olsun der önüme bakarım.
Yıldız abla fena yazmış be. Beni kaybedip pişman olan var ama ben kabul etmedim. Yıldız abla gibi bir de ben yazayım şuraya
Bittiydi nokta vardı virgül değil.
ulan dünya sırtını dönse umrumda değil inanan bir adam kainata meydan okuyabilir..
öyle adamlar tanıyorum insanların fikirlerine aşağılamalarına zerre ehemmiyet vermeyen inadıgını bildiğini korkmadan haykıran adamlar
aykırı insanlar onlar minnettarım onlara
Pişmanlığa ne gerek var artık, ben kaybetmeden elimden geleni yapmışımdır. O saatten sonra gökten ayı indirsin faydası yok, ben soğuduktan sonra.
Beni kaybeden pişman olmasın önüne baksın, yeni ufuklara yelken açsın.
Ben vazgeçmedikçe kimse beni kaybetmez, sevdiklerini kolay bırakan bi insan değilim.
Olmaz bende insanım bir farkım yok. Ama safım biraz galiba geri dönen var bir de benden sonra sevgili yapıp kız terketti diye bana yakınanı bile var niye böyleyim ki awk ya.
Pişman olan var, düşman olan var hayran olan var. Bunlardan olmayan da var kişinin kendi psikolojisine bağlı
Bence olur neden mi? Benim gibi salağıni bulamaz da ondan. Hep kendimden harcadım, geelerce derdini dinledim de ne oldu...
Olmaz neden olsun. Sıradan adamın biriyim. Gelirse bir erkeğin yapabileceği her şeyi yapmak için çabalardım. Gelmezse keyfi bilir.
kaybeden pişman olur ama o pişmanlık beni ırgılamaz. Son pişmanlık fayda etmez...
bilmem olur herhalde
aslında benm gibi birisini değil de bende edindiği yeri kaybettiğine pişman olur. işte o kimsede olmayacak bir şey
Pişman olmaz benden iyileri de vardır illaki. Ama bi bana denk gelebilirler mi sanmam. Gelemiyorlar ki dönme çabasına giriyorlar ama herkese hayırlı işler...
Kimsenin pişman olmasını istemem.
Yaş ve jenerasyon olarak değer yargılarımız ve karakterimiz kaybedilmek istenmez sanırım.
Bir laf var bizim oralarda :D "G*tünü çayırlara çok sürersin ama iş işten geçmiş olur diye" :D Tam olarak bunu yaşar...
Olmaz bir sürü insan var çok zengin değilim neden olsun kimse artık huyunu ya da benzeri şeyleri kaile almıyor
Benden iyisine layiklar dicem de öyle birisi henüz yok pisman olanlar var ama ben okuduğum kitabı bidaha okumam dağıtırım başkaları okusun
oldu.. Cunku benden daha çok onu sevecek bırını bulamazdı. ama ışler degışmıştı dondugunde artık eskı ben yoktum
öyle bir iddiam yok gidilince dönüşler zor olur bende, ya gitmeyeceksin ya da gittin dönmeyeceksin
Olur diyordum ama kimsenin kimseyi umursadığı yok artık
Sanmıyorum pişman olmaz ben kimim ki zaten becereksizin tekiyim
Pişmanlıktan beter ederim hatta öyle Bi giderimki geberir hale getiririm bensiz
Azıcık insansa kesin pişman olur 😜
Çünkü çok iyi kalpli bir insanım 💕
Ewt olur. Çok sevdim beee. Benim kadar kimse onu sevip sahiplenemez çünkü.
Bence olur, gayet kaliteli bir ailem işim, kariyerim herşeyim var kimseye muhtaçlığım yok
Beni kaybeden artık eskisine göre daha mutludur, ne şanslı insanmış derim 😄
Bir INTJ kadının dünyada 0.08 lik oranda var olduğunu sayarsak?
Genelde evet ama sonra hayıra dönüyor. Çünkü "yokluğa alışmak" diye bir şey var.
Pişman oldu... Çünkü güzel ve tatliş severim 🙂Evim o olur...
Beni kaybettiği için pişman olacak kimse yoktur diye düşünüyorum.
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil iyinin iyisi her zaman vardır.
Neden pişman olsun ki?
Sanmam kaybetmeyi göze alan zaten gözden çıkarmıştır
Benim gibi seveni sahip çıkanı acıyani çıkmaz da ondan
Eminmisin
Pişman olmaz ya dengesiz ruh halimden kurtulduğu için şükreder 😂
Hayır. Her deveyi ıhtıracak bir deveci vardır. Yani herkesin daha üstü vardır.
Niye pişman olsun ki.
Biri gider, biri gelir..
Gidenin yeri elbet dolar.
Pişman olur, çünkü bir daha beni bulamaz. Bir dahası olmaz, ilgimi, fedakarlığımı bulamaz bir daha
Sormak lazım
Açıklamayi onlara bırakmaktan yanayım.
Kaybedilmiş bitmiştir. Pişman olacak kişi baştan kaybetmez zaten.
Olur olmazmi son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var olmadi yarrrr deriz geçeriz...
Ölüme bile alışan insanoğlu kimin yokluğuna alışmaz ki.. Pişmanlığın kimseye faydası olmaz..
Ne pişman olması bee düğün bayram ederler. Kurban kesip garip gureba sevindirirler.
Kaybetme günümü yaşıyoruz insanlar kaybederken başlıyor her şey
Neden pişman olsun bulunmaz hint kumaşı mıyız. Kaybeden kaybetmiştir o onun düşüncesi olur
Pisman olur mu olmazmi bilmem ama uzulduklerini biliyorum
Beni kaybedenlere gidip sormadım pişmanmısın, pişmansan neden diye 😂. Bu arada soruda kendimi eşya gibi hissetdim (üff ya anahtarım kayboldu eve giremicem kaybetdigim için çok pişmanım) 😆
Hem de öyle bir pişman olacak ki aklı başına gelecek çünkü hiç kimse onu kabul etmeyecek benim sevdiğim gibi kimse sevmeyecek zamanla anlayacak bunu ama çok geç olacak
Benim ona yaptığım fedakarlıkları, güzellikleri kimse ona yapmaz. Hele ki bu fiziğiyle bu zihniyetiyle çok şey yaptım ama ne fayda hiç değicek biri değil millet de yüzüne baksa
Herhangi bir insandan farkım yok
Seven bir, kaybeden bin pişman.. 😄
Hayır olmaz üst düzey bir farkım yok yakışıklılığım dışında 😘💙
Adamına göre muamele yaptığım için kimisi pişman olur kimisi olmaz.
EVET cidden sevdiysem sevdiğim insanın hayatını daha kaliteli bir yaşama yönlediririm (kaliteden kastım lüks değil) onu hiç deneyimlemediği anılar kazandırım genelde karşı taraf götlük de yapabiliyor bazen.
Bilmem... Olması gerekir 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?