Gelir ya bahaneler bahaneler sen az sal kızı bir tarafları tutuşunca nasıl geliyor flört ederken şöyle olsaydın belki böyle yapsaydın belki deniliyor sevgili olunca da şöyle yapmazsan söylemezsen almam seni deniliyor 😅
Pek yazmıyom artık 2 günde bir nabıyon filan biraz daha isterim gelmezse vazgeçerim benim gibi birini istemediği için kendi üzülsün önceki konuştukları üzmüş sonunda... Ben normal konuşurken bile mutlu edebildim onu ama o bunu hiçe sayıp bitirmek istiyor gibi
Yazacak biri değil öyle egosu var tanıyom ben sevmiyorken bile yazmazdi sen yaz derdi hele şu durumda işine gelir benim hiç yazmamam bu sevmiyormuş der rahat siler aklından
Bakalım yemek yiycez diye bahane etti öyle hissediyorum gelse sesini duysam görsem biraz sarılmak istedim o da sana sarılmayı seviyom demişti 🥺 özlüyom ama o yakınımdayken bir olup bir şeyleri oldurabilecekken olduramiyoz napim dudağına mı yapışam sevdiğimi anlaması için 🤦🏻♂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Siz böyle yapınca daha çok kaçar ilgiyi kes bak bakalım nasıl bir taraflarını yırtıyor böyleleri anca kaçan kovalanır sever
Evet bu o tip biri eski konuştuğu başka şehire gidince değerli olmuş buna...
Geneli böyle istemem yan cebime koy ama kokina olsaydı belki ilgiyi kes bak nasıl terse dönüyor iş
Sevince de istiyon yani
Kokina olsaydı belki şöyle söyleseydin belki deniliyorsa hoşlanılıyordur
Var hoşuna gidiyom ama bile bile uzaklaştı ikizler kızı sıkıntılı ya yola girene kadar
İkizlerim bu arada 😅
Kendinden bilirsin o zaman biraze😂
Biraz mı ben de böyleyim hoşuma gidiyordur ama biraz yokuşa sürüyorum
Fazla naz aşık usandırır diye gerçek var ama vazgeçemiyom ama yoruldu ruhum 1 aydır
3 saattir gel biraz göreyim diye yazıyom yok vs şimdi de yemek yiycem dedi bakalım gelcek mi 15 dk kadar
Gelir ya bahaneler bahaneler sen az sal kızı bir tarafları tutuşunca nasıl geliyor flört ederken şöyle olsaydın belki böyle yapsaydın belki deniliyor sevgili olunca da şöyle yapmazsan söylemezsen almam seni deniliyor 😅
Pek yazmıyom artık 2 günde bir nabıyon filan biraz daha isterim gelmezse vazgeçerim benim gibi birini istemediği için kendi üzülsün önceki konuştukları üzmüş sonunda... Ben normal konuşurken bile mutlu edebildim onu ama o bunu hiçe sayıp bitirmek istiyor gibi
Yazma sen bir süre dayanamaz yazar sana çiçekten bahsediyorsa hoşlanıyordur
Yazacak biri değil öyle egosu var tanıyom ben sevmiyorken bile yazmazdi sen yaz derdi hele şu durumda işine gelir benim hiç yazmamam bu sevmiyormuş der rahat siler aklından
Ben de öyleyim yazmam etmem diyorum hoşlanıyorsam bekliyorsun yani yazsa keşke falan yazmayınca dayanamıyorsam yazıyorsun
Bakalım yemek yiycez diye bahane etti öyle hissediyorum gelse sesini duysam görsem biraz sarılmak istedim o da sana sarılmayı seviyom demişti 🥺 özlüyom ama o yakınımdayken bir olup bir şeyleri oldurabilecekken olduramiyoz napim dudağına mı yapışam sevdiğimi anlaması için 🤦🏻♂️
Hislerini belli etmişsin bırak o etsin rengini belli
Şans verdiklerinin ne elem insanlar olduğunu görünce uzak duruyordur.
Benden önceki sevgileri hep üzmüş ben ona arkadaşken bile iyi geldim biliyor güzel ilişki yürütürüz ileri bir olup enerjimiz güzel çekim var