Hani derler ya evleneyimde rahatlayayım.
Evlen daha rahat olursun.
Evlen daha rahat olursun.
Bunu diyen hep eski kafalı aileler oluyor öyle biliyorum. Olum evlenince düzelir diyip evlendiriyorlar hem daha kötü oluyor hemde kızın da hayatını karartıyor
Yani evlenince daha rahat olursun lafı şu anlama geliyor sevdiğim insan yanımda mutlu bir şekilde her şeyi beraber yapıyoruz yemek yiyoruz televizyon izliyoruz film seyrediyoruz vs. vs.
Cinsellik konusuna gelirsem o iş sadece biri istedi diye değil ortak karar verildiyse olur ama evlendin rahatsın diyorsun eve birisi gelir getirmezse eğer o evde hiçbir şekilde yaşayamazsın
Bunun için önce mesleğini edinmen daha doğru olur 😊
İyi bir ekonomik özgürlüğün varsa orada da mutlu olursun... mutluluğu nerde aradığında bağlı eşinin ekonomik sosyal geliri iyiyse maddi olarak mutlu eder tabi kiminle evlendiğinde önemli kötü bir eşle güzel bir hayat olmaz
Selamlar,
Hayır, burada önemli olan insanın kiminle evlendiği. Birçok insan evlendiği gibi boşanıyor. Eğer başının çaresine bakabilen bir insan isen evlenmek bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük olabilir.
Rica ederim 🧚♀️
Cevap
22Cevap
Evlilik ve sevilmek şart
Ne anlamda söylendiğine bağlı bazı kızlar evleneyim baba evinden kurtulayım mantığı ile öyle düşünüyor. Bazısı evlenirim düzenim olur mantığıyla yaklaşıyor. Bazısı da evimde rahat ayağımı uzatır dinlerim keyfime bakarım diyor. Önemli olan evlenmek değil, kimle evlendiğin. Bazısı için evlilik cehennem hayatına dönebiliyor. ☺️
Bu kiminle evlenecegine bakar ama bu zaman da evlilik diye bir sey yoktur evlenince rahatlamiyorsun daha buyuk sorunlar yasiyorsun bekarlik sultanliktir diye bosa dememisler bekar ol daha rahat olursun
Dede neden evleniyoruz
Derdimize ortak bulabilmek için oğlum
Ama dede benim hiç derdim yok ki
Evlenince o da olur oğlum 😂
Eğer iki tarf birbirini gerçekten çok seviyorsa -ki evlilik sözü geçtiyse öyledir diye düşünüyorum- dünyadaki cenneti yaşarsın...
Zaten bu devrin kızının ve kadınının tek derdi bu. Yoksa aşık oldum, çok sevdim deyip te evlenen kadın nere de ise hiç yok.
Evlilikte rahatlık sadece yatakta olur. Onun dışında bence eziyettir.
Hayır bekar yaşar san rahat olursun kadın ve koca dırdırı olmadan tabi herkese uymaz
Tam tersi evlilik hayatı zorlaştırıyor gereksiz sorumluluklar yüklüyor.
Hayatı daha rahat yaşamak için ev sahibi olma anlamında evlenmek kesinlikle şart
Evlilik var olan rahatlığı da insanın elinden alır
Şart değil ama konfor ve cinsellik önemli
Bulsam senin gibi bir fıstık
Aksine daha zor yapıyor eğer eşin iyi olmazsa
Haklısın evlilik güzel ve özeldir,,,
Doğru insanı bulursan tabiki.
Ama evlilik her zaman çözüm değildir insan kendi kendine çözüm bulmalı..
Hayır asıl evlilik hayatı zora sokuyor
Rahatlık derken ne demek isteniyor
Eğer ideal bir kocan yoksa evlilik daha fena.
Canın yandı mı?
Alakası yok rahatlık cok cok başka şey
Bu kiminle evleneceğine göre değişir
Alakası yok bence. Bekarken daha rahatım şimdilik.
Hayır tabi ki
değil
Çok sacma
Hayır başkanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?