Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR SİZCE SEVGİLİ Olacağız gibi duruyor sizce ne yapmalıyım benim yerime olsanız ne yapardınız
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız sevgili olmalımıyım olalım diyo
Arkadaşlar merhaba 21 yaşındayım öğrenciyim Kırklarelide Bayadır kaçamak falan yapmıyordum 25 yaşında Bi adam Bayadır konuşuyorduk geldim beraber yılbaşı kutlaması yaptık yedik içtik malum iş sonrası beraber uyuyoruz adamla aynı yatakta nası oldu nası gelişti anlamadım hoşumada gitmedi değil sizce sabah nasıl uyanırız ne olur kykda kalıyorum normalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kızlar ne ara böyle oldu be. Bu mu üniversite okumak
Ya ne bileyim işte
Böyle sevgililige can gurban. Gel düt , git s.. keyim
Hayırlı sabahlar sabah bir iki kez daha sonra elveda 😂
Diyorsun
Kahve bankolari vardır kendini öyle hissedeceksin artık ihtiyac halinde kullanilacak bir makine belki şu yazdıklarımı anlamayacaksin fakat bir ay ya da iki ay sonra bir yorum yapan biri vardı o yorumu tekrar okuyayım o zaman anlarsın şu an yazdığım bu yorumu geleceğe yorum 😔
Uyandık
Çok yanlış bisey yapmışsın, doğrusunu yüce Allah bilir. Ama kurallara göre cehennem biletin hazır. Tabi kime ne anlatıyorum demi 🤐
Ayy hamile kaldim ayy midem bulandi hamile olabilirmiyim deme de yarin...
Sonra ailene mujdeli haberi verirsin artik, dede olacaklar neticede sevinmis olmalilar kizim elin adamindan hamile kaldi diyerekten...
Vajinanın en bol ve en beleş olduğu ama değer verilecek kadının bulunamadığı ülkem.😇
gülmemeliydim😂
Sizi alacak adama ALLAH yardım etsin ne diyeyim.
Hahaha bende şu an aynı durumdayım 😃 kız uyuyor şu an yanımda. En samimi arkadaşımdı. Sohbet ederiz diye buluştuk ama yatakta bitti iş
Benimle aynı oldu valla
Bizim ilk başta güzel gidiyordu ama. Nasıl yatağa geçtik anlamadım. Bir baktım o işi yapıyoruz. İkimiz de yorum yapmadık
Ne hissediyorsun şu an
Mutluluklar kuzum ne diyelim 😊👩
Kırklareli rahat yerdir
Rahattır evet
Edirne denim buralar bambaşka Türkiye'nin diğer sehirlerine göre...
Tek geldin çift dönüceksin
Yoo bişey olmaz
Zina haram ama.
Hatırladın mı geceyi
Hatırladım
Sabah devam etti mi
Seviştik sabah Bi tek annemler aradı sonra
Birlikte oldunuz mu
Hayır sabah olmadık
Neden
boş ver yasa iste hayatini
Valla Bi anda oldu anlamadım gitti
Zaten bir anda olur
Haklısın
Yazmak istersen gel
Ama sabah olunca onla ayril daha bitti oylesi tek gecelik bakar eger tek gecelik bakmasaydi yapmaz ve sadece sarilip uyurdu
Niye uyku tutmadı seni
Ne bileyim yerimi yadırgıyorum
Bu saatte kadar yer mi yadirganir canım sende insan yorgunluktan yine uyuya kalır :)
Ne bileyim işte
Olsun ya uyuma nolcak sanki bu arada muhtemelen sevgili olursunuz
Kanka daha ne yapcan aynı yataktasin şu an sjsjs sevmiyosan istemiyosan yol ver gitsin sevgili olacak halin yok ya zorla ama
hangi şehir?
Kırklareli
üzücü
Neden
bu sorunun cevabını 5 yıl sonra kendin verirsin
Sağlam koydun reis
@Elonmuska eyw kardeşim fena koyarım
Yazık ya vallaha konuşacak çok şey var da çok uzun sürer, hepimiz kendimizi sorgulamalı ve bi çeki düzen vermeliyiz kendimize
@Elonmuska Deveye diken insanı s... demişler bazen iyi bir insan olmaktan da nefret edersin...
Adamsın. Yeni yılda güzellikler senin olsun kardeşim
İyi iş
Ya ne bileyim
Adam uyuyordur şu an bulutların üstünde
Uyuyor aynı yatakta
Harika
Sen buna 2 haftada bir aynı yerde bidaha verirsin
Yav he he.
Zerre inandırıcı değil
Kızlıgını almıştır ne olacak
Hikaye ywto bu kadar
Ne alaka