sevgilim bana bu yıl doğum günüm için bir saat almıştı, benim için manevi olarak çok kıymetli bir hediye, bileğimden hiç çıkartmadım saatin eskiyip yıpranasına rağmen. Babam da herhalde böyle bir saat taktığımı gördü ve bana yeni yıl hediyesi olarak apple watch almış. Çıkart o eski saati artık kolundan da bunu tak dedi, ama sevgilimin hediyesini çıkartmak istemiyorum (not babam sevgilim olduğunu bilmiyor)
Napcam?
Napcam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sevglınle buluşmaya gıttıgınde saat gerı kalan zamanlarda apple watch
ama sırf sevgilim taktığımı görsün diye takmıyorum onu saatini, günlük hayatımda da takmayı sevmiyorum bana onu hatırlattığı için
sevgılın kırılmasın dıye dedım. Eskımış bak yenıyı görünce bıraktı. Demek kı yarın benı de bırakır daha ıyısını bulursa düşüncesı olmasın dıye dedım.
Ha sevgılıne babam bana apple watch olmuş çok pratık bıldıırm gelıyor kırılmazsın bunu takarsam dıye ıçtenlıkle sorarsan muhtemelen sorun kalmaz o da fıkrını aldıgın ıçın mutlu olur.
Ama benim kafamdaki tamamen farklı. Ben sevgilimin saatini takmak istiyorum eski olsa da.. ama babam kolumda eski saati görünce apple watch almış, diyor ki bunu onu şımart bunu tak, ben eski saati takmak istiyorum, ama babam üzülür ve zaman da Apple Watchı takmazsam
Apple watcha alışınca klasık saatı kullanmak ıstemeyeceksın zaten. Benım de apple watchım var. Klasık saatlerım var. Apple watch candır. Burada sadece sevgılını ıkna edıp üzmemek lazım
Ama benim içimden gelen eski saati takmak, o üzülmesin diye değil, ben onun aldığı hediyeyi takmak istiyorum
sen eskı saatı sevgılınden kaldıgı ıcın duygusal bağlılık hıssedıyorsun. Çok ıstıyorsan onu tak babana da apple watcha alışamadım de. Ama bu sefer sana gıdıp klasık saat alabılır.
Ya babana bu sevgılımın hedıyse dıyeceksın ya da bahanelerle geçıştıreceksın. Evın ıçınde apple watchı takıp dışarıya gıttıgınde klasık saatı de takabılırsın.
Ama bence dedıgım gıbı alışırsan apple watch sevılmeyecek saat degıl. Sevgılıne de dığer koluna bıleklık aldırt. Onu tak.
Seçım senın baban kırılmaz ama sana yenı saat alma rıskı var.
Ben sanırım sürekli bi birini bir diğerini değiştirip duracağim 😩, babam evdeyken apple watch, normalde de kendi saatimi
kardeşın falan var mı kardeşının beğendığın bır şeyı varsa takas yap babana da bana benım buna daha çok ıhtıyacım vardı saatım bana yetıyordu tarzında bışı de anlayışla karşılar
Kardeşim yok tekim
o zaman baban evde degılken saat sonra apple wach zaten apple wacha alışınca bence dıgerını takamayacakısn aajaja
Maneviyat daha değerli 😊
Babaminın saatini tak sevgilinlebululyncada onunkini tak basit
ama sırf sevgilim taktığımı görsün diye takmıyorum onun saatini, günlük hayatımda da takmayı sevmiyorum bana onu hatırlattığı için
Hiçbişey anlamadım şu yazından üç kere okudum devrik yazmışsın
demişsin ya sevgilinle buluşmaya giderken onun aldığı saati tak, onun dışında da babanın aldığını. Ben de diyorum ki onunla buluşmaya giderken onunkini takmam saçma, sırf o taktığımı görsün diye takmıyorum ki onu. Aldığı hediyeye değer verdiğimi için takıyorum
Ama benim kafamdaki tamamen farklı. Ben sevgilimin saatini takmak istiyorum eski olsa da.. ama babam kolumda eski saati görünce apple watch almış, diyor ki bunu onu şımart bunu tak, ben eski saati takmak istiyorum, ama babam üzülür ve zaman da Apple Watchı takmazsam
Bende snaa ikisininde gönlünü yap diyorum anlamıyorsun napıyorsan yap
Bazı eşyalarını sevebilirsin bu çok normal anlayışla karşılar baban eski saati takmak istediğini söyle ve takmaya devam et büyütülecek bir konu değil bence yani.
Üzülür ama olasan para vermiş akmış, eski saat taktığımı görüncee
Ne alaka
İsa efendimize sor bacım
Zor işmiş