Eşimin eleştirilerinden kurtulamıyorum, ne önerirsiniz?

Merhabalar. Ben hiç buraya yazmak istemiyorum ama sosyal çevrem yok ve bu konuyu paylaşma gereği duyuyorum. Eşime aşık olduğum için evlendim. Ama evlendigimizden beri her konuda elimden geleni yapmama ragmen sürekli beni eleştirecek bir şeyler buluyor.

Evlendigimizden beri bir kez duş almadan karşısına çıktığım olmadı, makyajsız çok nadir karşıladım onu. Dışarısı için kıyafet almaya pek maddi gücümüz yoktu, ucuz ama kombinleyerek bir şekilde almaya çalıştım. Kendime ait bir tarzım var. Ve bu tarzı seviyorum. Beni bu şekilde tanıdı eşim de. Genelde uzun etek, kot ceket, deri giyiyorum. Evlendigimizde 57 kiloyken şimdi 45 kiloyum. Kiloma çok dikkat ederim ama spor salonuna erkekler olduğu için eşim rahatsız olmasın diye gitmedim. Kadinlara özel olanlar da aşırı pahalı burada. Kendin yap, on dakikani almaz diyor ama evde yapma isteğim yok.

Genelde dışarısı için az kıyafet kullanıyorum ama eşime güzel görünmek için özellikle iç giyim daha fazla alıyorum. Bunu evlendigimiz günden beri yapıyorum onun ilgisini çekmek için. Yemek konusunda da başlarda iyi değildim ama aileme yemek yaptığımda seviyorlar, eşim mutlaka sorun cikariyor. Hem bana iltifatlar ediyor, aşığım diyor hem de bir hafta geçmeden sen kendine dikkat etmiyorsun, senin sekillenmen lazım. Benim için dışarıda giyinmiyorsun, senin bana saygın yok falan diyor. Spor konusunda kendisi de henüz bir hedefe ulaşamadi, ben o haliyle sevdim her zaman. O zayıf , kilo zor alıyor. Bense dikkat etmezsem bölgesel kilo alıyorum ve hormonal bazı hastalıklarım da var. buna rağmen suanda 45 kiloyum ve ömür boyu diyet yaparak geçti hayatım.

Ben anlamıyorum dikkat etmeme rağmen neden bu insanı memnun edemiyorum. Sürekli eleştiriliyorum, bu zamana kadar onun boyuna kilosuna laf etmeden arzuladim, sevdim. O engelli dahi olsa oyle kabullenip sevecek bir şekilde aşıktım. Kaç kez böyle yaptığı için boşanma asamasindan döndük. Siz de dikkat etmenize rağmen elestiriliyor musunuz? Ben gercekten hata mı yapıyorum neden böyle oluyor. Nasıl çözeceğim bu durumu artık yoruldum...

Eşimin eleştirilerinden kurtulamıyorum, ne önerirsiniz?