Sevgilim esnaflık yapıyor. Elektronik tamir dükkanı vardı biz tanıştığımız da 2 senedir beraberiz orayı kapattı iş olmadığı için. şu an da baklavaci dükkanı açtı arkadaşıyla ortak. İşler ciddiye binmeye başladı bi an önce evlenmek istiyor ben dedim ki aşkım ev kira olacak diyorsun evlenince dükkanda kira evin geçimini nasıl karşılaşacaksın zamanda kötü kriz var diyroum bana sen bana bırak orasını diyor. Neyse fazla kurcalamadim. Geçen gün sohbet ederken bana dükkanın kirasını zor verdiğinden fazla iş olmadığından bahsetti ben her koşulda yanında olurum başka iş bakarsın şoförlüğün falan var sonuçta dedim. İşte karnımız doysa yeter evlenince dedi açıkçası bu kadar kötü maddiyata olan biriyle evlenilir mi? Ben de eve katkı sağlarım çalışıp zaten ogretmnelik okuyorum bitirmeme 2 sene kaldı ama işte oda başka iş bak dediğim de pes etmek yok diyro dükkana devam ediyor iş yok işte bu dükkan sizinde ama anlamıyor asgari ücreti olan bi ise gir diyorum en azından ayağımızı yorganımı göre uzatırız aylık gelirin belli olur diyorum. Bi debelenip hemen çocuk istiyor nasıl abkicaz o xocuga siz olsanız evlenir miydiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer zamanki gibi kadınlar mantıklı düşünüyor. Bile bile o imzayı atarsan çok sürünür bu dediklerinin hepsine çocuğu da ortak edip yaşamaya çalışarak heba olursun. Bu evlilik için çok erken sakın yapma ona uyma. İsterse bitsin sonra ağlama. Hayat parayla dönüyor ev geçim için düzenli ve sürekli gelir şart, hemde iki yer kirasını kim olsa bu devirde karşılayamaz deli olma. Sadece aşkla ev geçinmiyor...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKızım öncelikle aklını başına devşir, şimdi dükkan kirasını zor ödüyorsan dediğin gibi ekonomik kriz var işlerin daha da kötüye gitme riski çok yüksek milletin cebinde para yok nasıl gidip baklavasını yesin Allah aşkına.
Bu dönemde yapılabilecek en iyi şey gidip bir kurumda kuruluşta Bir iş yerinde çalışmak sabit ücretle.
Sonra sen de gider çalışırsın ikisinizin maaş ile bir şeyler olur.
Para biriktirirsin sonra gider Kredi çekersin evine alırsın 5-6 sene onun kredisini ödersiniz daha sonrasında çoluk çocuk bitti gitti ailenizde destek çıkar anlatabiliyor muyum dükkan işi sıkıntı.
Dükkanın varsa kiraya vereceksin gidip kendin çalıştırmayacaksın çalıştıracaksan da paran olacak batma parası ,
Bir abim vardı hep derdi eğer bir dükkanın varsa Mehmet dükkanı 100 bin lirayı kurduysan 100.000 lira da kenarda bakma paran olacak yani baktığında geri işini kurabilmek için paran olmalo derdi.
Sen en iyisi evlilik hayallerini falan bir köşeye bırak okulunu bitir ondan sonra duruma bak.14 Yorumla
Soran+1 yılKeisnlikle çok haklısınız. Nasıl ev gecindireceksin diyince de sen bana bırak diyor. Askeri bi ücretli ise girse yeter şoförlük yapsa bile yeter yani asgariyle.
- +1 yıl
Hadi ben sana söyleyeyim Bu farklı bir mecra ya kendini garantiye almadan bir şey yapma Dediğim dedik çaldığım düdük karakterde bir insanla da beraber olmadan düşün taşın belli ki bu ömrü boyunca böyle bir dükkan çalıştırma peşinde koşacak.
Belki de şöyle biridir Kendi işimin patronuyum diyen bir tiptir kazansam da kazanmasam da ama o işler öyle olmuyor.
Bir tanıdığım var dükkan açıyor bir yıl oluyor işletiyor işletemiyor Zarar ziyan sonra dükkanı kapatıyor sonra başka bir yerde yine açıyor orada yine aynı mevzu.
Hani normal bir işe girip maaşlı da çalışmıyor sevmiyor herhalde.
Yapamıyorsan yapma p çok diretmenin bir anlamı yok
Soran+1 yılAaa bu söylediğiniz baya iyi fikir tavsiye oldu bana cok sagolun evet sürekli açıp kapatan yaramaz biri olabilir.
- +1 yıl
Dediğim gibi hanımefendi dikkat edin. Bu hayatta önemli olan istikrar , adam kendine bakamıyor ileride sana nasıl baksın .
Adam uyanık. Öğretmen karıyı bulmuş. Seni özel derse de yollar ohhh mis.😂 Bu aralar polis, asker maddi durumu iyi erkekler dahil öğretmen ve hemşire karı arıyor. Yani eve 1 maaş da girsin de karı ne olursa olsun. Öğretmen ya da hemşireyle evlenen erkeklerin aşk, sevgi evliliği yaptığına inanmıyorum. Bu kadınlar mesleği bırakıyorum ya da çalışmayacağım deseler evlenmez bu erkekler.
00 Yorumla
+1 yılabi okurken evlenmek çok saçma kocan hem ev hem dükkan yürütücek hrm düğün masraflarının kredisini ödicek hem de seni okutucak mezun ol işini eline al para kazanmaya başla ondan sonra evlen ne kadar meraklısınız hemen evlenmeye gidin gezin eğlenin hemen evin içine girmeyin evlenince bir sürü dert başlıyor karşı tarafın ailesine karşı sorumlu oluyorsun eb geçindirme sorunları başlıyo borçların getirdiği stres falan ne aceleniz var
03 Yorumla
Soran+1 yılMeraklıyım sanane herkesin hayat şartı mezun olup evlenicek diyee bi kural mı var var da ben mi bilmiyorum? Kendisi evlenmek ixin ısrar ediyor hem benim neyimi okutacak pardon? Özel okul da okumuyorum bedava okul sadece okula giderken eline yemek parası verir kocan olarak. Zaten bunu her koca yapıyor hatta sevgililer yapıyor.
- +1 yıl
sanane derken? soru sorup yanıt bekleyen sensin düşüncemi belirtince suçlu mu oldum şu an? kural demedim ama evlenmek için acele etmenin saçma olduğunu söyledim bu tamamen benim düşüncem ancak yukarıda birisine söylemişsin tost paranı kim vericek demiş sevgilin sana vereceği bir tostun parasını sorun eden birisi yarın öbür gün işleri yinr kötü giderse başına kakıcak ya da her istediğini alamayacaksın çünkü o para kocanın parası olucak mezun ol ev geçindirmek için elinden geleni yapabilecek özgürlüğü eline al ondan sonra evini de geçindirirsin istediğini de alırsın ve bunu kocanın parasıyla değil kendi paranla yaparsın bu bu kadar basit he böyle düşünmüyorsan da böyle düşünmüyorum de bana niye saldırıyosun acaba
- +1 yıl
karın tokluğu dediğin de ayrıca karın her şekilde doyar önemli olan yaşamak bneim babam yıllarca karnımızı doyurdu annemin ksrnı hiç aç kalmadı ama çalışamadı çocuk baktı borçların altında ezildi rvde oturmaktan başka bşley yapamadığı için kendisini suçlu hissetti evden para kazanmanın yollarını aradı yıllarca krndi parasını harcayamadı hiçbişey alırken güzelini iyisini değil ucuzunu aldı karnı doydu ama yaşadı mı yaşamadı okusaydı mesleği olsaydı her şey daha farklı olurdu esra erol izle azıcık görürsün okurken evlenip maddi sıkıntılar yüzünden okulunu yarıda bırakan bir sürü kız var ya da hamile kalıp okulu bırakan bunlar hayatjn gerçekleri eline tost parası verince bitmeyecek
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır benim hayattan beklentilerim bu kadar düşük değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenirdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle diyen biriyle evlenip evlenmemek senin nasıl bir ortamda büyüyüp neyi göğüslediğinle ilgili bir durum. Maddi olarak orta alt bir ailede büyüdüysen zaten alıştığın bir yaşam biçimidir devam ettirirsin. Çok üstün bir maddiyata sahip bir ailede büyüdüysen evlenmezsin evlenmemelisin.
Dolayısıyla sorduğun soruya cevap verecek olan kişiler önce dönüp kendi geçmiş yaşantılarına ve ailelerinde gördüklerine bakmalı sonra da o çocuğun ona sunacağı hayata burun kıvırmalıdır.
Ha bana sorarsan ben tabiki evlenmezdim hatta ilk başta o kişiyle sevgili de olmazdım. Sen sevgili olduğuna göre evlenebilme ihtimalin de yüksektir.11 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailem ne istersem aldi. İyiydi durumumuz ben değer verdiğim için düzelir diye bekledim hep ama içim de bi sıkıntı oldu bu lafı duyduktan sorna yani
- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle selam. İlk olarak öğretmenliğine güvenme. çok muhabbeti bilmiyorum ama insanlar atanamamaktan korkuyor. erkek arkadaşına saygı duyuyorum ama bu şekilde yıkılan çok ilişki var. 2 kez düşünün derim. Ben olsam adım atmazdım. Oğlanı bırak demiyorum. sadece acele etmek sağlıklı gelmiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılOgretmenligime neden guvenmiyim atamasi olan bi bölüm okuyorum öyle olmasa bile garsonluk bile yaparım elim ayağım tutarken
- +1 yıl
Dediğim kişisel değil. Devlet olark diyorum. Atanamayan insnalar var. Deidğim gibi senin kadar bilmiyorum. Sadece sağlam bas demek istedim
Bu devirde büyükşehirde ev kiraysa rahat geçinebilmek için karı koca en az 30 bin lira gelirin olması gerekiyor. Tabiki bu hesabı tek çocuğa göre söylüyorum. Çocuk sayısı arttıkça masraf da artıyor. Ben olsam böyle konuşan biriyle evlenmem. Zaten bu devirde evlenmeyi mantıklı görmüyorum. İnsanlar karınlarını zor doyuruyor. Evlenip iki asgari ücretle Survivor tarzı bir hayat yaşayıp debelenmeye ne gerek var ki...
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de bu zamansa evlilik xok sıkıntılı
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat sadece "karın tokluğu"ndan ibaret değil, yiyecek içecek vücudumuza enerji sağlıyor ama ruhumuzun da enerjiye ihtiyacı var, tatil yapmak gibi, eğlenmek gibi mesela. Sadece karnımız doysa yeter diyen bir insan sana ve daha önemlisi çocuklarına bunları veremez, hatta bunu diyen birisi gün gelir karnını doyurmakta bile zorlanır.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşündüm
Cevap sahibi+1 yılMesela evlenince kendi evine sahip olmak istersin veya kirada otursan bile geçici olarak oturmak istersin ama tek beklentisi "karın tokluğu" olan bir adam seni kendi evinin sahibi yapmaz hadi bunu geçtim yarın bir gün çocukların olacak onları yokluk içinde sadece karın tokluğuna mı yaşatmak istersin? Daha bunun kılık kıyafet ve eğitim masrafları var bunların hepsini düşünmelisin
Soran+1 yılYa bana ne dedi bu kişi biliyor musunuz evlenirken okumayı düşündüm o acele ettiği için ve kabul etti oda. Sonra bana sohbet arasında dediki okulda karnın acikacak napicaksin dedi ben de bi tost yerim nolucak dedim bana senin tost paranı kim verecek dedi. Bu kadar da söylemesi çok kötü değil mi? Yani ben 2 sene sonra öğretmenim nasılsa diye sabrederiz diye düşünmüştüm ama o tost parasina bile laf etti
Adem oğlu kızgın fırın havva kızı mercimek, mercimekle fırın yanyana daha fazla söze ne gerek?
Hayat bu iyi olursun yarın iflas edersin bugün kötüsündür yarın iyi olursun.
Önemli olan duygularınla değil mantığınla sana saygılımı sözünü dinliyormu sana sormadan bir şey yapıyor mu insanlara ve sana nazik mi bunları kıstas alırdım ben.
Manipüle etmek istemem aklını bu benim fikrim.01 Yorumla
Soran+1 yılYa tabiki bu da çok önemli ama çok sıkıntı cekecege benziyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelkı lınç yıyecegım ama gerçeklerı söylemek zorundayım. Ben kadın olsam zengın koca kovalarım. Erkek olarak bıle zengın kız ıstıyorum ssjjs
14 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha helal be ya şu zamanda kesinlikle öyle zaten düzgün adam bulmak o kadar zor ki bari zenginin çilesini çekeyim diye düşünüyorum ben de :ddd
- +1 yıl
hayatta en önemlı sey sağlık sonra paradır sevgı falan ömrü 1-2 yıl. paranın ömru yok. Ha ama sağlık en önmelısıdır
Soran+1 yılGerçekten öyle senin sevgin uzun sürse bile karşındakinin bitiyor. Bi şekilde eskisi gibi olmuyor.
- +1 yıl
1 ömürlük sevgı çok nadır olan bışı hıç yoktur demem ama o rıskı almam :)
+1 yılOlmaz hayır hayalperestlik yapmayalım tek sebeple kabul ederim güvenir sadakatini inanırsam benim olmadığım yerde beni temsil edebilecek mi değerimden yiyomu nankörmü etc etc liste uzar gider bunlar varsa elim yatkin dansta dil bilgisinde yl bitince öğretmende olurum yaşanır gider hiçbiri yoksa kabul etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır. Yazını tam okumadım ama eve biraz daha para girmeli. Sende çalışmıyorsan çalışabilirsin belki ya da o işini iyileştirebilir. Maddiyat ne kadar iyi olursa huzur o kadar iyi olur.
14 Yorumla- +1 yıl
önce gözun doyması lazım parayla dımı
Cevap sahibi+1 yılYat kat villaya gerek yok ama eve en azından çift maaş girmeli diye düşünüyorum
Soran+1 yılBu zamanda kesinlikle öyle ya da en azından askeri bi ücret
- +1 yıl
ay sonu nasıl gelcek dıye dusunecegıne yıyıp ıcıp rahatca gecınmek lazım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAsgari ücretle, kirada, iki çocuğu olan bir babayım. Yan gelir, ek gelirim yok. Ayrıca borçlar var. Tam da dediğin gibi sabit gelir olunca gelir gider dengeli oluyor. Kıt kanaat da olsa geçiniyoruz. Esnaf adamın işi daima kritiktir. Düşündürücü ve zor bir durum.
00 Yorumla
+1 yılParasız hiç bir şey olmuyo maalesef özellikle günümüz şartlarında. Ama şimdi o bana gel dese koşulları düşünmeden giderim 😄 aşk yoksa zor ama
10 Yorumla
+1 yılEvlilik zaten birbirlerine destek çıkmaktır ve senin sevgilinde pes etmemek için çabalıyor en azından önemli olanı yapıyor işinde sorumluluk sahibi olmaya çalışıyor aslında çok mutlu olursunuz belli bir süre çocuk yapmazsanız ☺️
10 YorumlaEvlenilmez ne kadar sevsende maddi durumu kesinlikle çok önemli bide çocuk yapalım diyormuş hangi parayla bakıcak o çocuğa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bende o kafadaydim evlendim zor zamanlardan geçtik geciyoruzda evlenmeyin benim tavsiyem
10 Yorumla
+1 yılBen evlenmemen taraftarıyım ama evleniceksen de kesinlikle çocuk yapmamalısın bu çocuğa eziyetten başka bir şey değil. Küçükken maddi durumumuz iyi olmadığı için yaşadığım eksiklikleri hala atlatamıyorum. Çocuklar hadi yapalım diyip olucak iş değil bunu sevgiline direkt de silsin aklından
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Burada önemli olan sorumluluk alan birisi mi? İşten kaçıyor mu? Ne iş yaptığının çok bir önemi yok çalışmaktan kaçmadığı sürece sende çalıştığın sürece gayet yaşanılır.
00 YorumlaHayır, çok hırslı biriyle de evlenmem böyle biriyle de evlenmem. Her şeyin bir ayarı bir dozu var.
11 Yorumla
+1 yılHayallerim var üzerim hiç bulaşmam. Gerçi hayallerim için kendi kazanacağım para da yeter de
00 Yorumla
+1 yılBöyle ticaretle uğraşmaya çalışan ve cello tipler hayatınızı mahvederler. Benden söylemesi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. karın tokluğuna evlilik olmaz boşa güvenme zor durumlara düşersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman daha fazlasını isterim insan gibi yaşamak
00 Yorumla
+1 yılBazen evet bazen hayır ya insan bazen şükrediyor bazen çok daha fazlasını istiyor
00 Yorumla
+1 yılHayır evlenmem karekter herseyden önemli para dediğin nedir ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. boşuna evlenme mutsuz olursun
ayrıca okul bitmeden hatta atanmadan evlenme sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kendine eş değil sponsor arıyorsun fiyatını yüksek belirlemeye çalışıyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılSponsora ihtiyacım yok şükür babamdan her şeyi gördüm yediğim önüm de yemediğim arkamda. Ama düzelir diye bekliyorum onu olmuyor bi türlü çocuk değiliz şu zamanda ev kira dükkan kira mutfağa harcayacak masraf ne kaldı elektrik su faturalarını da araya koy. Öpüşüp koklasinca ödenir onlar dimi maddi durum kötü olunca kafası bile ağrır insanin ailesine yüzü gulmez
Cevap sahibi+1 yılSen zorlukla buyumedin ayrıl da çocuk rahat etsin
Soran+1 yılTamam sana soru ozaman dükkan kira ev kira asgari ücret bile almayan biri geriye kalanasraflari nasıl ödeyecek benim okulum olduğunu biliyor mezun olunca calisiscam . Hadi soyel bakalım bi de hemen çocuk istiyor bebek bezi neyle alınacak daha fukkanin kirasını zor ödeyen biri evinin kirasını neyle ödeyecek bi söyle Allah askjna söyle merak ettim?
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek zorunda değilsin
Soran+1 yılAma o evlenmek istiyor hemen.
Cevap sahibi+1 yılSen onun esiri misin? Beynini yok mu senin
Soran+1 yılKardeşim 2 senedir beraberiz ben diyorum ki aceleye getirmeyelim diyroum o sen bana bırak deyip ısrar ediyor. Kiraları nasıl ödeyecek diye aklım da soru işareti var anlıyor musun
Cevap sahibi+1 yılBen anlıyorum o israr eder çünkü süre uzarsa seni kaybedecek biliyor
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Sponsor arıyor gibisin daha çok ortak olmak zorunda değil maddiyatın
02 Yorumla
Soran+1 yılArarım gardaş sağaneeee tasası sana mı düştü.. koca parası yiycem oh çatla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnen Baban Bu Şartlaraltında Sizi Büyütebilir miydi
Bunları düşünerek Hareket Et00 Yorumla
+1 yılBence sen onu yeterince sevmiyorsun. Sevsen bunu dert etmezdin emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılSevip sevmemekle ne alakası var mantık siz bi evlilik mi yapayim
aşkdan haberiniz yok açda kalsam sevdiğim insandan vazgeçmezdim
05 Yorumla
Soran+1 yılBence de tamamen boş bi yorum yaş kaç 13 falan mı?
Evlenmezler herkes rahat bir hayat ister ama bazen olmadı mı olmuyo.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok be manyak mısın evlenilir mi
00 Yorumla
+1 yılKaldır. G tunu sende calıs madem fakir kcoan
00 Yorumla
+1 yılAçık konuşcam ben olsam evlenmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Rizki veren Allah seviyorsan niye evlenilmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamirciler iyi kazanıyor olduğu yer önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkul bitmeden sakın evlenme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayırr
20 Yorumla
+1 yılNe güzel işte
01 Yorumla
Soran+1 yılArmut var yiyen mi 🍐
Evlenmem
016 Yorumla- +1 yıl
O devirler geçti abicim.
Soran+1 yılBence de geçti
- +1 yıl