Karnımız doysa yeter diyen biriyle evlenir misiniz?

Sevgilim esnaflık yapıyor. Elektronik tamir dükkanı vardı biz tanıştığımız da 2 senedir beraberiz orayı kapattı iş olmadığı için. şu an da baklavaci dükkanı açtı arkadaşıyla ortak. İşler ciddiye binmeye başladı bi an önce evlenmek istiyor ben dedim ki aşkım ev kira olacak diyorsun evlenince dükkanda kira evin geçimini nasıl karşılaşacaksın zamanda kötü kriz var diyroum bana sen bana bırak orasını diyor. Neyse fazla kurcalamadim. Geçen gün sohbet ederken bana dükkanın kirasını zor verdiğinden fazla iş olmadığından bahsetti ben her koşulda yanında olurum başka iş bakarsın şoförlüğün falan var sonuçta dedim. İşte karnımız doysa yeter evlenince dedi açıkçası bu kadar kötü maddiyata olan biriyle evlenilir mi? Ben de eve katkı sağlarım çalışıp zaten ogretmnelik okuyorum bitirmeme 2 sene kaldı ama işte oda başka iş bak dediğim de pes etmek yok diyro dükkana devam ediyor iş yok işte bu dükkan sizinde ama anlamıyor asgari ücreti olan bi ise gir diyorum en azından ayağımızı yorganımı göre uzatırız aylık gelirin belli olur diyorum. Bi debelenip hemen çocuk istiyor nasıl abkicaz o xocuga siz olsanız evlenir miydiniz?
Karnımız doysa yeter diyen biriyle evlenir misiniz?