Selamm🥳🥳
Geveze erkekleri itici bulurum orta halli konuşsun ne çok ne az 😂

Selamm🥳🥳
Geveze erkekleri itici bulurum orta halli konuşsun ne çok ne az 😂

Bence bunun ortası olması lazım. Aynı zamanda karşındaki bir erkek olur, kız olur sadece sen konuşuyorsan da sıkıntı. Muhabbeti sürekli erkek açacak diye bir kaide yok. Kızda sorular soracak, muhabbeti ilerletmeye çalışacak. Eğer öyle bir şey olursa zaten sıkıntı büyük demektir.
Az veya tam kararında
zaten okuduğum birkaç araştırmaya göre çok konuşan erkek saygısız ve kadından hoşlanmayan erkekmiş çünkü az konuşan erkek kadının dediğine odaklanır ve onun dediğini dinler yani önemseyen erkek az konuşur.
En son sevgilimde çok konuşuyordu yani çok dediğim benden çok sonra aldattı beni. Demek ki doğruymuş.
Sizi güzel konuşarak kandırıyorlar işte
Az. 3 gün önce arkadasinla bi mekanda otururken 2 erkek geldi yanimiza. Biri çok konuşuyo biri yerinde konuşuyo. Çok konuşan daha yakışıklı az konuşan çok daha çekici ve kaliteliydi. Çok konuşana instamı bile vermedim o derece itici
Ciddi ilişki istiyorum felan diyorlar ama Kızlar çok konuşan ağzı iyi laf yapan yani kardeşim erkeklerden hoşlanıyorlar ve onlari seciyorlar ondan sonra o erkekler tarafından aldatıyorlar ya da şiddet görüyorlar sonrada benim başıma bunlar neden geliyor neden böyle oluyor kimseye güvenmiyorum diyorlar
Cevap
64Cevap
Az konuşanı bence az olsun öz olsun mantıklı olsun
Bence gerektiğinde konuşan olmalıdır
Ben genelde az konuşuyom abla ya :( Bazen ağzımdan tek kelime çıkmadan günü bitirdiğim zamanlar oluyo :( Arada bir bağ, yakınlık falan hissedersem konuşurum da bazen hiç modum olmuyor sessizliğe gömülüyom :(
Anlamlı konuşanı makbuldür, doğru yerde doğru cümle kuranı, doğru anda espri yapanı 🤭 pek nadir denk geliyoruz çok şükür 😂
😂😂 teşekkür ederim
Boş konuşmasın, her konuya atlamasın, bilmiyorsa konuşmasın gerisi hallolur.
Az konusan kizlarin ilgisini daha cok ceker. Tabi tipi duzgunse😀 ama bu az konusma isi biraz riskli.. bazilari cool oldugundan az konusur bazilari da biraz odun oldugu konusacak biseyi olmadigi icin az konusur. Yani aldiginizda ne cikacagi süpriz 🙂
Bana gözleriyle anlatsın ne soylecekse ben anlarım 😆
O kadar o kadar 😆 ağzini açmasin mümkünse
Ne yapsın adam ağzını açmadan
Havacoksicak sizler idmanlisiniz zaten konuşmaniza gerek kalmiyo pek çok konuda
Daphnee trafikteki tipleri mi söyleyim.. geçmişte bi maço vardı ağizlarindan çıkan ya küfür ya lan lun heytt 😆 onlar sussun biz konuşuruz onların yerine
Ne idmanı be bacım 😀 daha idman yapamadık
Yerinde konuşanı, hiç konuşmayan çekilmez, çok konuşan da dırdır baş agritirr ama bazen de konuşan iyidir. Sonuçta bir. seyler. paylasinca birliktelik anlam kazanıyor.
İnsanların az ve öz konuşanı makuldur. Bireyler kendilerinin konustuğu herşeyin kaliteli olduğuna inanması düşüncede boşluğu ve insan ilişkilerindeki uzaklaşmayı doğruruyor.
haja daha beş dk önce bu filmi izlerken ne berbat deyip kapadim konudan bağımsız oldu gerçi;).. yerine göre konuşanı makbuldür
Sevdiğiyle Cok baskalalarıyla az konuşan Uygundur
" Az konuşan Ya çok Sincisidir ya da çok Zekidir"
Az konuşan çok konuşan tabiri olmaz
Bir kişi duygu durumuna göre bulunduğu ortama göre yeri gelir az konuşu yeri gelir çok konuşur
Tabii ki de yerinde konuşan, yerinde de susup sizi dinleyeni makbuldür. Akıl, bilgi, tecrübe de cabası...
Yerine göre konuşan. Kültürel konularda seni muhabbete çeken ama gelişi güzel konuşmayan olmak iyidir. Konuştuğumda mutlu eden de olmak iyidir.
Çok konuşanın az ciddiyeti oluyor bu itici bana göre de
Yerine göre konuşmalı sırf laf olsun diye saçmalamak anlamsız
Yerinde konuşanı...
Bi de konuşma adabını bilerek konuşanı makbuldür
Sevdiklerimle çok konuşurumbu yüzden gün içerisinde çok az konuşurum
erkek konuşmaz şahsen ben bakışlarımla anlatırım kısa ve öz
Gerekli ve dolu konuşmak bence çok konuşup gevşek gevşek olmaktansa
Boş yapmayanı , yapmacık olmayanı , kaypak olmayanı
Nerde ne konuştuğunu bilsin ne az ne çok konuşsun
Bencede az konuşanı ama icrati iyi olanı severim
Bir ortamda dikkatimi az konuşan cekebilir ama benimle az konuşmasın
Ben dinlemeyi seviyorum ara ara müdahele ederim girip bişey anlatıp ama cogunlukla dinlerim
Çok susmasın sıkılırım ben boş da konuşmasın.
Erkegin yeterince konusani gevezelik etmeyeni yaninda kendini rahat hissettigin makbuldur
Ben çok az konuşurum hatta hiç konuşmadan da yaşayabilirim
Böyle düşünenlerin çoğu kendisi çok konuşuyordur ondan ilişkisinde baskılı karakterdir
Karşısındaki kadını bunaltmayan huzur veren erkek makbuldür
Kadının da erkeğinde doğru zamanda, doğru yerde nasıl konuşacağını bilendir
Ne az ne çok bir insan da en güzeli bu
Yorumlarda kızlar az konuşan demiş genelde ama ağzı laf yapan playboy çapkın serseri tipler tarafından hemen tavlanıyorsunuz o nolcak?
Çok ve mantıklı konuşanı esprili olanı makbuldür
Az konuşanlar çekilmiyor sadece erkek için değil kadında da öyle çoktan kastım vır vır vır değil normal şekilde dert anlatan ilgi gösteren dinleyen fikir beyan eden… az konuşan da bunları yakalamak pek mümkün değil. Ortası normal konuşanı makbul diyelim
Ayarı bilmeyene yardımcı olabilirim.
az konuşurum azz konuşan iyidir
bir kızla birlikte olmacayacgım için sıkıntı yok anlatmayada gerek yok
Komik mi
komik olan nedir söyle bende güleyim
Ama gerçek
Niye alakam yok
Erkeğin efendisi makbuldür
Az konuşan ve yerinde konuşanı makbul.
Tabi ki orta halli olanı, az ve öz konuşanı.
Çok konuşmak değilde boş konuşanı sevmem
Az konuşan ile yapamazsınız. Yerine göre susup yerine göre konuşanı iyidir.. yani ben😂
Erkek dediğin ağır olmalı. Surekli gülüp konuşmamalı ayni şekilde kadin da..
Erkeğin de kadının da az konuşanı makbuldür.
Akıllıca konuşan ve ne konuştuğunu bilen erkek iyidir kızlar
Hiç konuşmayanı
Yerine göre :D
Yerinde konuşanı makbuldür. :)
Fazla gevezeyse olmaz tâbi
Az konuşurum karşı taraf konuyu açtıkça 😃
Erkek adam az konuşur öz konuşur
Az kadinlar icinde geçerli bu.
Boş konuşmayanı
Az konuşani makbul, çok konuşani sevmem.
Yerinde, zamanında ve dozunda konuşanı iyidir.
Yerinde konuşup çok icraat edeni makbuldür
Az ve öz konusani
Yerinde konuşanı ve yerinde susanı
Çok konuşmak ile gevezelik farklı şeyler ama 🙄
İkisi de değildir. aslinda erkek de makbul degildir
Az konuşan ağırlığını koruyan erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?