Ben bir yildir sevgilimle birlikteyim. Evlenmenin dogru zaman oldugunu düsünüyorum. Fakat genel olarak evlilikten korkum var.
Ne kadar uzun bir sevgililik döneminden sonra evlenilmeli?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bir yildir sevgilimle birlikteyim. Evlenmenin dogru zaman oldugunu düsünüyorum. Fakat genel olarak evlilikten korkum var.
Ne kadar uzun bir sevgililik döneminden sonra evlenilmeli?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben 12 yıl sonra evlendim sevgilimle lise aşkımdı bence bu kadar uzun tutmayın siz
12 yil miii😅 o zaman cocuk hayallerime bye bye demeliyim
Aynen beklersen demelisin biz zor evledik ama şükğr mutluyuz şimfi
Cok sükür. Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Amin amin darısı başına ama geç kalma
Amin insallah☺️
Amin amin ☺️ ama beklemek zor her türlü zor iyi bilirim
Uzayinca ayrılık ihtimali artıyor daha fazla tanıdıkça bazı huyları batmaya başlıyor tecrübe ile sabit
Peki evlendikten sonra batmiyor mu bu huylr?
Batıyor ama boşanma ihtimali her iki tarafada zor geldiğinden katlanıyolar benim kız arkadaşım aynı iç çamaşırları 2 hafta giyerdi midem bulanırdı ayrılık temelini atanda bu oldu
Cok igrenc ya😂 tövbe tövbe gülesim geldi😅😂
Ben bosandim daha önce. Huylarinin evlendikten sonra baska olmasi sebebiyle. Bu yüzden de cok korkuyorum evlilikten. Bir o kadar da mutlu bir evlilik yasama hayali kuruyor ve arzuluyorum.
O insandan insana çok farkeder kimisi vardır kendini ifade edemez ama herşeyin olur kimiside kendini süslü kelimelerle mükemmel gösterir ama hiçbişeydir yaşamadan bilemessin bak mesela ben cinselliği evliliğe bıraksaydım pis bi insan olduğunu evlendikten sonda öğrencektim herşeyi yaşamlı ve emin olmalı bence insan yoksa süprizler kaçınılmaz
Onunla bir müddet aynk evde kaldim. Ailemin haberi olmadi. Cok güzeldi o evde kaldigim süre. Böyle evlilikler gercekten var mı diyordum hep. Sonra acaba evlenirsek gercekten degisir mi düsüncesi olustu kafamda.
Aldatıcı bazı durumlar var yaşın ve tecrüben gereği bunu anlamam hızlı olur onun haricinde bir erkeğin ilgisini sevgisini zor zamanında anlarsın kavga ve tartışmalarda terbiyesini bozmayan erkekte mutlaka bir kalite vardır en önemli detay mesela
Cok kavga ettik 😅 3 kere ayrildik ayni günde tekrar baristik. Zor anlarimda bana sarilip sakinlestirdi, destek oldu hep.
Ben eski esimden önce hic kimseyle sevgili olmadim. Baska hic bir tecrübem olmadi yani.
Bence evlilik yolunda isen herseyi konusun derim size
Konusuyoruz ama bir karara varamiyoruz. Ikimizden biri sürekli yan ciziyor. Bir o bir ben😅
Ne konuda peki yan cizme oluyor vaktin var mı tkp edebilir misin yardımcı olmak isterim
Genel bi korku sariyor beni mesela, kafamda kötü senaryolar kuruyorum. Daha önce bosanmis olmamdan kaynakli sanirim
o da evlenir evlenmez bebek istememden korkuyor o yüzden yan ciziyor😅😅 bebek daha erken diyor
Ne gibi senaryo var ki aklinda
Sen ne zaman doğru dersen o kadar
Ben 2 hafta önce dogru diyordum. Simdi uzaklstim o konudan. Kararsizim. O da tam aksine ailesine benden bahsetmis bu süre icinde.
Uzadıkça evlenme isteği gider ayrılık olur
Benim düsüncem de o ya yakin zamanda evlilik olur ya da ayrilik bakalim hangisi olacak.
Max 2 yıl
Niye