Çocuktan
Evden
Eşten
İsten
Yemek yapmaktan
Aynı seyelri yapmaktan yorukdumm
Kendimi artık hiç Bir şekilde açıklamak değil kaplumbağa gibi kabuğuna çekilmek istiyorum.
Bu durumu nasıl aşarım ki?
Çocuktan
Evden
Eşten
İsten
Yemek yapmaktan
Aynı seyelri yapmaktan yorukdumm
Kendimi artık hiç Bir şekilde açıklamak değil kaplumbağa gibi kabuğuna çekilmek istiyorum.
Bu durumu nasıl aşarım ki?
Çok haklısın arkadaşım evde çocuk olunca esinde sana yardımcı olmayınca, bütün ev yemek bulaşık isleri tek sana kalınca herhun hergün aynı şeyler seni sıkar. Bu cumartesi pazar tüm yemek işleri eşin yüklensin seni bir güzel dinlendirirken bulunduğun ilin etrafında güzel bir yere götürüp müzikli bir eylence ile kafanızı dağıtın kendinize gelin
Aksine evim hanimligini üstlendi
Evet
Nasıl yani ne sesi
Yon ya daha berbat oldu hersey
Cevap
3Cevap
Biraz dinlenip eşini al karsına bıraz monotonluktan kurtulun fılm ızleyın gezın eglenın bıraz
Sinemadan sıkılıyorum diyor. Eskdien gdierdik dedim evet eskidendi dedi gelmiyo.
Açıkçası herşeye karışıyor ev isine
Herseye karısmasıda zor be, ama evlisin evlilik zor ve emek ıster ara ara yap kahve gel hayatım de anlat dök içini
Çocuk bırakmıyor ki
Seni çok iyi anlıyorum, bnimde eşimle sorunlar oldu 1,5 sene once bosandık. Çocuklar cok yoruyor ama evın nesesı onlar.
Sorunlarınızı bilsem daha fazla çözüm yolu sunabilirim?
Valla valizi hazırla yılbaşı tatiline gidiyoruz.
Farklilik yarat hayatinda bazi seyleri degistir & kendine vakit ayir
Ne yapayım iste
Arkadaşlarınla buluş, saç modelini değiştir ya da rengini, spora yazıl, hobi edin, kurslara git, yeni bir dil öğren, hep aynı şeyleri yapma mesela aynı yolu kullanma yani demek istediğim hep yaptığın birşeyi yapma hayatın monotonlaşmış o yüzden şu an bulunduğun durumdasın
Farkli ve heyecanlis seyler yasayarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?