2.5 yıldır birlikteyiz ve sürekli kavga ediyoruz. Bu durum nasıl düzelir?

Sevgilimle 2.5 yıldır birlikteyiz. Bu yıl evlenmeyi istiyoruz fakat sürekli kavga ediyoruz. Genel kavgalarımızın sebebi onun kırılması benimde çok fazla kavgayı uzatmak istememem. Barışıp iki saat olmadan gene kavga ediyoruz. Keşke kavga edebilsek sürekli beni engelliyor. Neresi olursa olsun engelliyor. Sms atıyorum bende barışalım mı diye özledim diye öyle tekrar anca öyle barışıyoruz. Veyahut annesini arıyorum anca öyle kaldırıyor. Engellediği zaman tabi benim sinir kat sayım 1500 oluyor. Bana sürekli soğuttun, böyle bir ilişki istemiyorum, tiksindirdin, böyle koca olmaz, bittiği zaman anlicaksin beni ama beni bulamayacaksın tarzında konuşuyor. Ben ise tam tersi çok fazla bu konulara girmem altı üstü tartışma nolabilir. Aldatsam, başka kızlarla konuşsam bunları dese eyvallah bir şey demicem. Yeri geliyor ya boş ver diyorum uzatma boş konular tartışmayalım diyorum verdiği cevap bana göre önemli belki. Gercekten yan yanayken bile bu durum böyle napacagimi şaşırdım. Sürekli kavga etmekten sürekli savaş halinde olmaktan yoruldum. Ha bu arada haklı olduğu zaman evet sen haklısın ben yanlış yaptım veya düşündüm diyorum. Ben ona hiç bir zaman soğuttun gibisinden cümleler kurmadım. Sizce ona karşı nasil yaklasmaliyim? Kırıldığı zaman ne yapmam lazım ben sinirli birisiyim. Dayanamıyorum patlıyorum daha da kötü oluyor sonra.

2.5 yıldır birlikteyiz ve sürekli kavga ediyoruz. Bu durum nasıl düzelir?