Universite 2. siniftayim deli gibi sevdigim bir sevgilim var. vize haftasi malum okul kalabalik bizde durakta bekliyoruz sevgilim usulca optu birden bende onu sonra biraz dozu arttirdik opustuk 1 dk falan. bizim bolumden bazi kizlar dedikodu cikarmis ayni evde kaliyorlar bilmem ne diye be yapayim gidip kizlarla yuzleseyimmi? Sevgilimede kizdim biraz milletin icinde yapti diye o da küstü bana :(
Cevabın nedir?
sevgiline neden kızıyosun onu anlamadım seni herkesin içinde öpmesi yanlış mı ki cesurca ve delice bir hareket bence böyle düşünmen yanlış insanlar boşa doluya herşeye konuşurlar öpüşmeseydiniz de bunlar ne biçim sevgili falan derlerdi o laflarını da duyardın yani illa ki konuşucak birşey bulurlardı kız arkadaşlarının laflarıyla sevgilinin hareketlerini sorgulama
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin aslindaa
En İyi Cevaplar
+1 yılgit o kızlara yalnızlıktan ölüceksiniz sevgiliniz yok diye kıskanmayın belli başka işiniz gücünüz yok bizi izliyorsunuz gidin kendinize bir hayat edinin de en iyisi bu hemen çeneleri kapanacaktır :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen kiskanclarr
- +1 yıl
yerinde olmak icin can atiyolardir eminim zaten senin gibi bir sevgilileri olsa gozleri sizi gormez ya da dedikodunu yapicak zamani bulamazlar.. yazik onlara gercekten acidim hayat edinirler kendilerine umarim en yakin zamanda ya da yeni bir ugras bulurlar
Soran+1 yılBulsunlarda rahatlasinlart
+1 yılşimdi öpüşmenın ahlakını boyutunu tartısmıyorum. sana doğru gelıyorsa sorun yok. ki opustunguunuz ortamda ünv. ortamı cok dogal. o lafı cıkaranlarda buyuk ıhtımal aynı seyı kendılerı yapıyordur. uzun lafın kısası mılletı nıye onemsıyorsun. sen iyide yapsan kötüde yapsan elbet bırıelrı kotuleyece k o yuzden kımseyı takmanın bır mantıgı yok
00 Yorumla
ilgilenme konuşma kapat konuyu üstüne gittikçe büyür ilerler ha çok rahatsız oluyosan madem evleniceksin ailelerde tanışıyo takın birer yüzük nişanlandık diyede herkese duyurun gösterin olsun bitsin herkes şimdi ayrılmanızı bekliyodur düştüler kalktılar ayrıldılar diceklerdir yüzük candır
03 Yorumla
Soran+1 yılBu yaz Ankarada planliyoruz aileler arasinda yuzuk takmayi
Soran+1 yılTamammm
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
42Cevap
+1 yılEllerine taviz verirsen böyle de kullanırlar. Sevgilinle öpüşmek senin tercihin ama herkesin ortasında bunu yapamazsın ahlak kuralları denen bir sey var. Avrupada yaşamıyoruz sonucta. Kızların yaptıgı dedikodu + iftira kesinlikle cok seviyesizce ama ellerine konusmaları icin fırsat veren de sensin hata arıyorsan önce kendinde ara.
00 Yorumla
+1 yılBaşkalarının söylediklerine kulak asıcaksan ohoo senin bu dünyada çok işin var :) Kulak verme s et ağzı olan konuşsun. Gitsinler onlar kendi ahlak ve terbiyesini düzeltsinler. Sen en azından ulu orta saçma olmayan bişi yapmışsın. Onlar arkandan konuşarak ve dedikodu yaparak en büyük aptallığı ve ayıbı yapmışlar ;)
00 Yorumla
+1 yılya saçmalama sevgilisiniz sonuçta çocuklada barış birşekilde kızlarıda takma sevgilim değil mi istediğim boku yerim size ne de geç
04 Yorumla
Soran+1 yılBaristik gibi zaten ya iftira atinca onlar cok zoruma gitti
- +1 yıl
ben arkadaş ortamında popülerimdir bir çocuk vardı üst sınıftan sırf hava yapmak için çıkmıştı benle bende fark etmedim aptal aşk işte ben millet iftira attıyo zannediyordum meğersem o millete yok şöyle yaptık yok böyle yaptık diyormuş inan bunu öğrendikten sonra ayrıldım şerefsizden
- +1 yıl
canım çok yanmıştı :/
Soran+1 yılOyle serefsizlerde varr
Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. Sevgiline kizdin ama karsilikta verdin öylemi?
Neyse bu kismi beni ilgilendirmez, dedikodu konusuna gelince elalemin agzi torba degilki buzesin03 Yorumla
Soran+1 yılYa insanlarin icinde yapmamaliydi benimde nefsim var sonucta
Soran+1 yılMaleseff
Yaptığınıza yorum yapmıyorum ama o kızlarında başka isleri yokmuymuş onlara ne? Gereksizler kulak asma o sözlere.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
+1 yılSokak ortasında yiyişirseniz bunu gözden çıkaracaksınız :D 2 dk sabredeydiniz eve kadar ya da tenha bir yere kadar...
01 Yorumla
Soran+1 yılEve mi evine asla gitmem belki opustum gunaha girdim ama fazlasi olmaz
+1 yıl1 dakika mı? Sizinki biraz sevişme olmuş. Sokakta öpüşme dediğin en çok 3 bilemedin 5 sn. sürer.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa birden oldu iste cok seviyorum onu normalde yanagimi bile opse kizardim ama ask iste
- +1 yıl
Gülü seven dikenine katlanacak artık!
Soran+1 yılEvett
Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Şimdi kardeş öyle birşey diyorsun ki güleyim mi ağlayayım mı? bilemedim yani evde kalmadınız diyelim ayrıca sen öyle diyorsan öyledir de hani tm ayrı yerlerde yaşıyorsunuz ama herhaltı yiyorsunuz şimdi bu legal mı oluyor? :):):):)
00 Yorumla
+1 yılya salla kim ne derse desin siz kendinizi bildikten sonra ben olsaydım daha cok öpüşüp daha cok rahatsız ederdim onları onlara ne
00 YorumlaOooo ben mülkiye önünde durakta beklerken hergün neler neler görüyorum taktığın bu mu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılİftira attilar
Kasarmisin kizim milletin icinde niye olmaz demiyorsun haketmissin dedikodularida
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde yanagimi bile opse kizarim ama o an ne oldu biiyorum
lisedeyken kız kucağıma atlamıstı otobüs durağında biride hayırdır dememişti ^^
ah ah liseliler yok mu :D21 Yorumla
Soran+1 yılLise degiliz biz
Bizim Oralarda Bir Laf Var Müdür Bildin Mi :) Evvelden Yediğin Hurmalar Yarın Birgün Bilmem Nereni Tırmalar :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elalemin dedigi bu kadar mi umrunuzda? Mutlulugunuza bakın.
01 Yorumla
Soran+1 yılİftira atmlari cok zoruma gitti :(
milletin ağzı torba değil ki dikesin mutluysan boş ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. Bari yapıyorsunuz evde yapın. Sokak ortasında yaparsanız tabi dedikodu çıkar. 😎
00 Yorumla
+1 yılunıversıte btıcek herkez kendı yoluna gıdıcek takmamaya calıs. ama sevgılınde kazık atmıs sana. Erkekler byle ıste degmıyolar hc bıseye.
00 Yorumla
+1 yıluniversiteli degilde liseli kucuk kiz cocugu gibisin!
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
sacma sapan seyler soylemissin. kimin ne dedigi neden bu kadar umrunda, opusmek en dogal sey. Bu kadar cocuksu olmaz universite 2. ci sinifsin ama cok kucuk dusunuyosun biraz genis ol rahat ol!
+1 yılKustumu sana :)) erkekmi o :)) kusuyo :)) adam olsa milletin icinde opmez l*n
32 Yorumla- +1 yıl
Adam olsa namusu olmayan kızı öpmeye kıyamaz.
+1 yılNe hale geldi bu gençler ya kızları dusunecegine bu hal ti yaptığı için gidip o svgilinmidir nedir o salaga kizmalisin
00 Yorumlaherkesin ortasında niye öpüşüyosunuz anlamam ki? ne tür bir fantezi bu milletin gözüne mi sokuyosunuz yani?
00 Yorumlakıskancliktan dedikodu yapmislardir insanlar genekde kendilerinin yapamadıği seyleri baskalari yapiyo diye kötülerler
00 Yorumla
+1 yılorospuluk yapmaya mı gittin üniversiteye? babanda kızım okuyor bilsin.
10 YorumlaUstune gidip olayın kızlara bir şey dersen ortada bir şey var sanılır hiç takma o yüzden
01 Yorumla
Soran+1 yılHalisin aslinda
Hiç aldırma boşver bende sokak ortasında öptüm kimse birşey diyemedi.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendileri her halti yerler en ufak bir sey gorseler iftira atarlar
Dedikodu çıkmaya Görsün , adın çıkar yakında dedi dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdigim olsun yanimda bir sey olmaz ailelerimiz bile tanisti gerisi nikah
+1 yılKızım ya sevgiline niye küstün yemin ediyorum salaksın ben senin yerinde olsam o kızlara ağızlarının payını verirdim ve bırak konuşsunlar arkandan duyduğunda bir kahkaha bas geç git bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılartık adın kaşara çıkmız derler ya çıkmış dokuza inmez sekize o yüzden hiç bir sevgilimi öyle ulu orta yerde öpmedim bugüne kadar hep onları düşündüm.
08 Yorumla
Soran+1 yılBende kizdim sevgilime
Cevap sahibi+1 yılsenide anlayamadım hem karşılık veriyorsun sonrada kızıyorsun oda garip :)
Soran+1 yılMilletin icinde yapmamaliydi benimde nefsim var sonucta
Cevap sahibi+1 yılnefsine yenik düşüyorsanız o zaman kızmıyacaksınız küçükhanımefendi 2 tarafta nefsine yenik düşerse çok kötü şeyler olabiliyor benden demesi.
Soran+1 yılBundan ilerisi asla olmaz.
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum nefsine yenilmeye başladımı insan ne kadar asla derse olanlar oluyor maalesef ama bu konuda yakında unutulur diye tahmin ediyorum gerçi bizim ünide olsa hiç bir zaman unutulmazdı ama neyse.
Soran+1 yılAllah korusun
Cevap sahibi+1 yılAllah korusunla olmuyor bu işler kendinede hakim olman lazım.
+1 yılSende öpmeseydin hata yapmıssın okulu bırak git köye yerles :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe koyu ya :))
- +1 yıl
:) kesin çözüm verdim sana bu isten kurtulmanın kesin yolu
+1 yılöyle bir olayda dedi kodu çıkması anormalde sizin yaptığınız mı normal?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyi b ok yedin opusmuste anlatıyor burada anan seni okuyo saniyo milletin cinsel ihtiyaçlarını karsilaman için yollamadi oraya slk sey
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaksizsam sole anasina babasına ihanet ediyo
Cevap sahibi+1 yılBide bundan vatana milete Hayır gelcek
Soran+1 yılSlk sey mi?
Cevap sahibi+1 yılAynen
derde bak ya kasap et derdinde koyun can derdinde yazık
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
+1 yılo kızlardan farkın yok. aynı bokun lacivertisin
33 Yorumla
Soran+1 yılYav he bacim he
- +1 yıl
bencedeheh
- +1 yıl
bencede he
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapın da dışarıda yapmayın çoluk çocuğun edebini bozmayın bari... anan baban yok mu kızın senin?
07 Yorumla
Soran+1 yılVar ailelerimizde tanisti
Cevap sahibi+1 yılBaban demiyor mu bişey onun hareketlerine?
Soran+1 yılOpustugumuzu soylemiyoruz heralde
Cevap sahibi+1 yılsenin erkek arkadaşın adam olsa herkesin ortasında öpmez seni malzeme etmez
Soran+1 yılO da pisman zatenn
Cevap sahibi+1 yılvalla dikkat edin, kimseye karışamam herkes istediğini yapar ama dikkat etmezseniz böyle şeylere senin adın çıkar. erkeklere bişey olmaz
Soran+1 yılAynen oylee
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yıl1 dk durakta Öpüşmek nedir allahtan şoförün biri kaza falan yapmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürbanlıysan ondan dikkat çekmiştir zaar. yoksa üni ortamında kimse kimin kimle çakıştığını tınlamaz pek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Aşikar yapılan işler dedikodudan sayılmaz..
09 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okumadin galiba ayni evde kaliyorlar diye iftira atmislar yok oyle bir sey
Soran+1 yılYa herkes iyice yanlis tanir beni :(
Soran+1 yılYanlisti ama nefsime hakim olamadim
Soran+1 yılAllah nasip ederse aile arasinda bu yaz yuzuk takacagiz
Soran+1 yılAminn
Çocukça 😄 hangi bölümdeymiş bu kızlar
02 Yorumla
Soran+1 yılİktisat
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Rosalinda in İstanbul
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
kusura bakma o bu yemeden önce dusuncektınız
04 Yorumla
Soran+1 yılİftira attilar ama
Soran+1 yılAyni evde kaliyorlar diye iftira atmislar
+1 yılKıskandıklarından böyle yapmışlar
00 YorumlaBen olsam yüzleşirim kızlarla
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen yuzlesecegimm
vizeler erken başlamış sizde
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep oyle oluyor okullarda 1 hata once aciliyor yarinda son sinav
Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Ay bakma şu dedikoduculara yaa illa bişey bulurlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kiskanclat
:) ya arkadas neyse hayirlisi olsun
10 YorumlaYapmamalıydınız dizede sorun olmuş :(
00 YorumlaKıskanmışlardır yola devam
00 Yorumlakendi düşen ağlamaz. ağlama yani sende ;)
00 Yorumla
+1 yıldozu arttıran sensin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonuçta zina yptin bnce ölmelisin "/
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılniye gülüyosun komik bişey mi var "/
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzen Bozuldu Allah Sonumuzu Hayır Etsin :(
00 Yorumla
+1 yılbence umursama.
05 Yorumla
Soran+1 yılCok sinirlendim ya cogu kisi onlar yuzunden bizi ayni evde kaliyor zannediyorlar
- +1 yıl
zannetsinler. Allah biliyor sen ve sevgilinde. bırak günahınızı alsınlar. bence umursama ;)
Soran+1 yılHaklisinn
- +1 yıl
çok canın ı sıkarlarsa onlara odun ver. azcık yansınlar olmazsa üstüne otursunlar ;)
Soran+1 yılHahaa aynen :)
+1 yılbida öp geçer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Intihar et
02 Yorumla
Soran+1 yılNiyeymis o?
Cool story bro -,-
00 Yorumlagit parçala kızları
00 YorumlaPardon orası Tr mi?
00 Yorumla
+1 yılsen abartmışın
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle herkesin icinde opustuk dedikodu cikti ne yapacagim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım