AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Olabilir, değilse de yakındır, alt yapı yapıyordur 🙄😑
Diyet yapmalısın kendine bakmalısın sende çabala biraz
Başkasıyla görüşmesini istemiyorsan zayiflamalisin o zaman..
kiz ccok kilolu degilsin spora baslarsan kilo verirsin dene gayret et
Arada sırada bıyıklarınızı alırsanız hiçbir erkek kolay kolay karısından soğumaz 🙄🙄
Demekki başkasıyla görünüyorsun tamam
Cok uzgunum benim kocamda oyleydi boyumuz ayni ben 54 kiloyum en son beni aldatti eger bir erkek uzaklasip kiriyorsa arayistadir ya da aldatiyordur ben kocam yapmaz dedim evden ise isten eve huc gec kalmazdi tlfnuda hep acikti Allah gosterdi derlerya
Yüzüne tükür oldu bitti kolay mı hemen soğumak hemen başkasını bulmak
Evlenirken adriana lima’yla mı evlenmiş de şimdi beğenmiyor canım
Evlenirken çok başka biriydi sanki beni öyle bir seviyordu ki gözü başkasını görmüyordu en değerlisi gibiydim. Severek evlendim. Ama şu an çok kalbimi kırdı. Demek ki sevgisi balonmuş şimdi patladı
İlla biri var olarak düşünme belkide soğumamıştır bile ama seni uyarıyodur bak soğumaya doğru gidiyo diyip seni sirkeletip kendine getirmeye çalışıyodur çünkü bi erkek soğursa imkanı yok ısınmaz ve ısonmadıgı yerde durmaz
Senden sıkıldıysa sensiz kalsın, uzak ve sessiz kal. Sensiz kaldığı sürece anlar senden sıkılıp sıkılmadığını. Erkekler maalesef bir süre sonra sıkılıyor eşinden ama kaybetme korkusu yaşasın ki anlasın ne istediğini
Bakımsız , ilgisiz , ve sürekli canını sıkıp strese soktuğun için diyebilir
Oha ya 65 kiloda çok değil ki... Başkasıyla görüştüğünü düşünmeden önce aranızda ne oldu da böyle söyledi onu bulmaya çalışın... insanlar soğuyabilir tabi ama bilemedim.
Kilo aldığını düşünüyor olabilir bunun dışında ekstra şüpheli tavır mı var aldattı demek için
Olabilir teyakkuzda olunuz
Kıvanç mı kocan senin :D tipini bilmiyorum ama yakışıklı olmadığına eminim egoist.
Altında sağlam sebep vardır eskiden önemsediğin şeyleri şu an önemsemiyor olabilirsin bi süre sonra dişlerini firçalamadan öpüştüğüm kadını bile aldatırım
Kendine özgüvenin olmalı giderse gitsin ama kilo sorun değil kimisi kilolu sever kimisi zayıf sevmez bende zayıf sevmem mesela ama hersey söylenmez
Duyduğum kadarıyla eşiyle eskisi kadar ilişki yaşamayan erkeklerde genelde bu durum aldatmaya bağlı oluyor
Bunun yanıtını en iyi siz bilebilirsiniz... Burdaki hiçkimse kocanızı tanımıyor onu siz tanıyorsunuz...
Ağzından bir kere çıkmış değil. Başkası var mı bilemem ama içinde yaşadığı duyguları uzun zamandır ya farkında değildi ya da söyleyemedi.
şu erkeklerin görüşlerine bak evlendiği insandan nasıl soğuyabiliyor evlenmedeydi demekki başkasıyla görüşüyor bide kadında suç arıyorsunuz ah kadınlar ne cekiyor be ne yapsa yaranamıyolar bazıları büyük öküzlerle evliler
Problem seninle ilgili değil bence o kendi yolunu kaybetmiş. Evlilik biraz zaman geçince ben senden soğudum diyecek kadar basit olmamalı.
Ooooo oluyomunoyke tecrubemi konusuyor acaba
Başkalarının yaşadıklarından edindiğim tecrübeler diyeyim 😀
Emel ben
Olabilir soğuması yasak mı? Hayatına birisi de girebilir. Anlayışla karşılayıp boşanabillirsin. Demek ki adamı canından bezdirdin.
mal işte
Bence bi anda ilgiyi kestiğiniz zaman aldatsa dahi köpek olur size
Aldattığını düşünmek yerine neden geri ısıtmayı düşünmüyorsun?
155 boya 65 kilo cok mu ya gayet iyi , kesin bir halt karistiriyor kocan bey
Seni seviyordur ama seni sevmeyi eskisi kadar sevemiyordur
Olabilir Çaktırmadan Takip et evden çıktığı zaman
Evet veyada yeni daha yeni olabilir kılo bir bahane seven herhaliyle sever
Bence kisa bir zaman ver yatakta nasıl eski heyecanı devam ediyor mu soğuk mu
Ben soğudum zaman kimse istamaz ama başkalari bilmem
Borcu derdi vardır adama yargısız infaz yapma bakalım adam neler le uğraşıyor
Kilo alıp alıp karşısına çıkarsan kimse karısı olarak görmez seni
Bir şey soracağım sonra da görüşümü yazarım. Severek mi evlendiniz yoksa görücü usulü ile mi?
Kilolu da iyi. Erkekliğine güveniyorsa zayıflatsın.
Kadın aldattı oluyor sonra. Böyle kaba ve ilgisiz davranirsaniz n'olacak.
Bence hayır, sadece belki sana sinirlendiğinden öyle söylemiştir. Ya da başka sebebi var 🧐
Evet muhtemelen daha zayıf bi kadınla yatıyordur
Kendine önem vermiyor musun ki
Olabilir kendine biraz bak ve ilgilen onla
Zayıfla ona da tekmeyi bas başkasını bul kudursun
gayet idealsın bence başkası olabilir
Ayrılmayı kovaliyo.. boşa bu adami ya..
Senin fiziğinle ne alakası var
Kesin aldatıyordur.
Geçinmeye gönlü bitmiş
Kilolu degilsinki gayet normalsin
Sende kanepeye yolla onu bu kadar basit
Bence erkek için iyi seks herşeyin cözümü
Bi anlık sinirle söylemiş olabilir
Test yap belli olur.
evet olabilir sonuçta erkek ister o da
Olabilir zaten ama aldatmayan erkek yoktur zaten
bakımına dikkat etmek senin elinde
15 senelik de olsa farketmez soğudum diyosa
Boyunda kilonda iyi. Bakımlı birimisin
Ziktrsin yaa sen kendine bak bamya serce kadar zikinle banami laf ediyon diyemedinnmiii
Kız Allah seni kahretnesın oldum vulmekten
Kesinlikle. Erkek adam kadınını şımartır. Her haliyle sever. Ben olsam seni ben zayiflaticam der bunu bile eglenceye ceviririm.
Yanii kimsinki kadini assağliyor b.. ok kokulu amelenin tekidir eminimde haddini bildirin biraz one kırıldim deyip susmak ağzina ederim valla
Saygisizlik.
Katılıyorum sana ayır yatanı verme o ıstedıgınde bak begenmedıgı sen nasıl kıymetlı olucaksın
Aynen mahrum birak kafayi yesin. Bakim yap kendine bak ev işlerini boş ver. Bakalim napiyor:)
Aynen öyle gerekirsede aldaat erkekmi yok a.. mkoduguma bak soğumuşmuş her gece git ananin koynuna gir ozaman de o ip.. neye
Oha sen de fazla abarttin ama aldatacak olsa erkekler önüne dizilir. O birini bulabilir ki sanmam:)
Aldatsin insallahta aldatirr popo. Olur kalir
Komedisin:)
Kilon sorun edilecek değil ki bence
İnsan her haliyle kendını sevmeli ozelliklede kadınlar
İçinde olanı soylemis
Biraz çabala bi zahmet