Eşiniz sizinle evlendiği dönemde işler nasıldı şimdi nasıl... İkiniz de evlendiğiniz dönemde kilonuz kaçtı şimdi kaç... Farkındaysanız şartlar değişince düşünceler de değişmeye başlıyor. Burada kim kabahatli kim kabahatsiz söylemek yerine sizin bazı şeyleri fark ediyor olmanız gerekiyor. Evlilik müessesesi uzun metrajlı engebelerle dolu bir maraton gibi. Ama şunu söylemeliyim ki her bir metresinin hakkını vermek gerekiyor. Sizin yaşadığınızda şu anda bir engebe. Yapılandırma gereği içinde olduğunuzu söylemeye gerek bile yok. Ama tabii bunu yaparken kararınızı planınızı ciddi bir şekilde karşınıza alıp konuşmalı sonrasında nasıl bir reaksiyon alacağınızı kendi ağzından duymanız gerekiyor. Tıpkı karşılıklı yapılan bir sözleşme gibi.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlendiğin kişiye söylenebilecek en ağır cümlelerden biri bana kalırsa. Affı için de bi hayli çabalaması gerek. Ha bu soğuma karakteristik bir nedenden mi yoksa fiziksel görünüşüne binaen mi söyledi düşünmek lazım. Karakteristikse ilişkin sallantıdadır. Rahatsız oluyordur bazı şeylerden. Bu diyalogla düzeltilebilir. Ancak kilolu olmandan dolayı böyle bir şey dediyse bu halin çekici gelmiyordur. Yine de söylenmemeli ve böyle hissedilmemeli evliliklerde. Onun için zayıflar mısın bilemem ama bi özrü hak ettiğinden eminim. Aldatma konusunda muallaktayım. Net bir şey söylemek güç
10 Yorumla
Kesinlikle %100 hayır. Aldatan erkekler karılarına yalakalık yaparlar. Gerçeği söylüyor. Kadının tek gücü güzelliğidir. Başka bir bokunuz yok. 50 diplomanız olsun, falan statünüz olsun erkek sizin güzelliğinize, yataktaki muamelenize ve yaptığınız yemeğe bakacak. Bu asla değişmeyecek. Değişse 200 küsür bin yılda değişirdi.
Zayıfla, kendine bak. Mini etek ve topuklu terlik seni ona çekici gösterir. Ama evde, dışarıda değil. Diyete başladığını da ona belirt. Ekzersizler de yap hatta ondan yardım iste.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Zayıflaman gerektiğini söylüyorsa zayıfla, sonra boşanma kağıdını yuvarlayıp eline ver..
Gerçekten seven, değer veren kavga anında bile kelimelerini tartarak konuşur..
Küçük de bir not düş kilolu halimle bile sana fazlaydım diye.. Shhs30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
u +1 yılKavga ederken söylenen sözlere pek aldırış etmemeli. İster istemez ağızdan bir şeyler çıkıveriyor. Fakat terbiyesizlik etmesin. Ben de senden soğudum bu sözünden sonra de. Ayrıca hemen aldatılmaya yormayın her şeyi. Bi insan kırdığının farkına varmıyorsa o çok kötü işte. Eğer eşin öyle biriyse sana gani gani sabırlar diliyorum. Umarım kavgalardan sonra birbirinizin gönlünü almaya yer arıyorsunuzdur. Kavga sebebiniz neydi? Kilo konusundan tartışmadınız herhalde.
22 Yorumla
Soran+1 yılKavga konusu kayınvalidemlerle alakalı bir olaydı. Aramızda bir sıkıntı çıktı. O da annesini savundu. Benim arkamda durmadı. Çok sinirlendim. O da bana bağırdı.
- +1 yıl
Yanii konu nasıl döndü dolaştı senin fiziğine geldi onu da anlamış değilim. Saçma yerden vurmaya mı çalıştı seni.. erkekler gerçekten çok tuhaf 🙄
Selamlar,
Çiftler bazen birbiriyle tartışırken ağzına geleni söyleyebiliyor maalesef. Senden gerçek anlamda soğuysaydı bunu zaten daha önceden hal ve hareketleriyle belli ederdi. Bundan hemen bir aldatma anlamı çıkarmak gerekmiyor. Zayıflaman gerektiğini bu yolla söylemesi tabii ki hiç de hoş bir davranış değil.
İnsan ne olursa olsun karşısındaki kişiye fiziksel özellikleriyle vurmaması gerekiyor. Eğer ortada rahatsızlık yaratacak bir durum varsa tatlı ve nazik bir dille belirtmesi gerekirdi. Güncellemede belirttiğine göre bana göre de hiç de öyle aman aman bir kilon yok.
10 YorumlaAdam sana açıkça kilondan memnun olmadığını söylemiş ve senin aklına ilk gelen soru başkasıyla görüşüp görüşmediği mi? İlk sorman gereken adamın haklı olup olmadığı, haklıysa bu sorunu nasıl çözebileceğin olmalıydı.
İlk tavsiyem kadınlardan tavsiye alma. Buraya kadınların yazdıkları cevaplara baktım da. Basitçe kilo vermeni istiyor ve bunu yapmak zor bir şey değil. Kadınların cevaplarına bakılırsa her şeyi yakıp arkanı dönüp gitmeni istiyorlar. Sence bunlar sana faydalı tavsiyeler mi?
Hadi şimdi telefonu bırak ve kıçını kaldırıp spor yap.
İlgi de sevgi de emekle hakedilen bir şeydir.122 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle katılmıyorum bu konuya kadın kilo alıp verebilir erkek gibi bunu demesi senden soğudum ne kadar itici bir durum kadın kendi için yapar mutlu değilse sanki adamlar yapıyorda yanındaki kadının model olmasını bekliyor bunlar iki taraflı olur adam kiloliysa kadından beklemeyez fedakarlığı yanlış anladınız kırıcı olmayı değildi biraz nezaketi ve karşındaki tarfi kırmamayi özen gösterin
- +1 yıl
@pretty444 Kadının ona ne dediğini biliyor muyuz? Ne dedi de bu cevabı aldı? Kendisi ne kadar ince davranıyor? Siz ne kadar ince düşünüyor ve ince konuşuyorsunuz?
Katılın veya katılmayın. Kendiniz için güzel görünecekseniz sevgiyi de ilgiyi de sadece kendinizden bekleyin. İlgi ve sevgi beklediğiniz kişinin de sizden beklentisi var. Ben karşılamam derseniz de ondan bir şey beklemeyin.
Ayrıca erkeklerin kadınlardan birincisi ve en önemli beklentisi güzelliğidir. Bunu ne kadar erken kabul edip ne kadar erken anlarsanız sizin için o kadar yararlı olur.
Erkekler gördüklerinden, kadınlar duyduklarından etkilenir. - +1 yıl
@B3rry 18 yaşında kızların bana yazdığını öğrenirsen çok bozulursun. Ayrıca bu uygulamayı ilk günden beri biliyorum. Yani senin altın henüz bezle sarılıyorken... Niye kurulduğunu adından anlayabilirsin. Yoksa sen feministlik olsun diye mi öyle isim verdiler sandın :)
İlgili kategoriyi aç ve niçin kurulduğunu anlamaya çalış.
Hadi çocuğum... Geç bir kenara ağla. - +1 yıl
Tabi kötülük olarak görüyorum bu kişiyle evleniyorsan kırmamak için elinden geleni yaparsin tabi hoşuna gitmediklerin olabilir onu da konuşarak çözebilirsin bir yere kadar yıllar geçtikçe aynı güzellikler kalmıyor fizik çöküyor kalan tek şey nezaket dilinde iyi bir söz başka bir olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
@pretty444 maalesef gerçekler o kadar toz pembe değil. Erkeklerin de kadınların da karşı taraftan somut beklentileri var. Karşılayamazsan gözden düşersin. Ayrıca soruyu soran da genç birisi. Öyle 60larında değil. Daha 5 yıl geçmeden kendini salarsan gözden düşersin. Zaten bu da bir çeşit "kapağı attım" kafasıdır ki bu her şeyden daha rahatsız edici. Yani bu olayın kendisi başlı başına karşı tarafa saygısızlıktır. Güzel söz tabiki önemli ama tek başına yetmez.
- +1 yıl
Erkek ve kadın için geçerli evlendim artık kendimi sallabilirim düşününcesi oluşuyor aldım alacağımı gibi hakaret olarak sayıyorum gerçekten iki tarafta kendine önem vermesi lazım boşanmalar bundan dolayı oluyor erkek kilo alıyor kendini sallıyor kadının gözüne çekici gelmiyor kadın hamile kalıyor çocuk büyüyor yine aynı kiloda kalıyor hata tek kışlık değil iki kişilik olarak görüyorum hep
- +1 yıl
@pretty444 işte bu yüzden kilo vermesi gerektiğini söylemesi yanlış bir şey değil. Sonuna kadar susup, en sonunda arkasını dönüp gitmesi daha mı iyi? Dediğin gibi kadın da erkek de karşı tarafa özen göstermeli. Hem davranışlarıyla hem de görünüşüyle. İlişkiler başka türlü yürümez.
- +1 yıl
İşte erkeklerin sorunu bu. Neyi nasıl söyleyeceğini bilmemek. kavga sırasında insanlar istemedikleri şeyler söyler. Çok ciddiye almayın. Siz eşinize göre yaşamak zorunda değilsiniz. Bu sizi incitmek için kasıtlı söylenmiş bir söz. Mantıklı olmak cinsiyetle alakalı değil erkekler kadın kimliğini yok sayıyor
+1 yılBu konuda görüş belirtmek zor. Çünkü değişik olasılıklar var...
Sizden soğuduğunu söylüyor ve zayıflamanız gerektiğini...
Eğer başkasıyla görüşüyorsa sizin zayıflamanızı neden istesin.
Başkasıyla görüşme olasılığını en sona atarak, sizden daha yakın bir ilgi bekliyor. Fazla kilolu musunuz bilmiyorum ama zayıflamak güzelleşmektir. Biraz kilo vermeye çalışın ve makyajla v. düt daha güzel göstermeye çalışın.
"Birlikte zayıflayalım" diyerek yürüyüşlere çıkın.
Ve de...
Kavga etmeyin...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kocam bana çirkinsin dmeedi ama ben kendime dikkat ettim Seksi oldum elimden gelenin fazlasını yaptım çoğu erkeğin isteyebileceği kadındım ama o hep değesizleştirdi beni aldattı dövdü en son istemediğim birine dönüştüm hiç istemediğim noktadayım bende onu aldattım ilk takıldığım kişiyi kendim itiraf ettim ona ama ayrılmadık. Şmdi o düzgün ilgili şu an başkalaryla takılıyorm onu istemiyorum evliyim onla kasa gibi görüyorum kısaca neye layıksa ona göre hareket ediyorum. Sende öyle yap açıkça uyar tehdit etmiyorum o konuma sokarsan yapacağımı söylüyorum kendine gel dedi baktın aynı sende yap ciddiyim. Ve benden küçük yakışıklı boylu poslu çocuklarla takılıyorm. Kendine odaklan ve onu bu sözlere pişman et zor ama inan başarırsın hizmetçisii gibi olma ne kadar adamsan o kadar kadınımde bişey derse.
Kendine güven.061 Yorumla- +1 yıl
Ya sen ne biçim bir kadınsın be ! Senin gibilere yazıklar olsun. Gidip boşanıp hür bir kadın olarak hareket etmek varken gelmiş kocasını aldatmakla övünüyor. Sen kocanı kasa olarak görüyorsan başka erkeklerde seni evli bir yosma olarak görüyor. İğrençsin sen ya. Kötüyle kötü olmuşsun sen. Allaha havale edip edebinle ayrılmak varken zina etmişsin. Allah seni ıslah etsin inşallah amin. Bu kadının dediklerini dikkate alma soruyu soran arkadaşım. Allah bunun gibilerden bizi korusun inşallah amin
- +1 yıl
Ruhospuluk bu olsa gerek 🙄🙄
- +1 yıl
Seni tanımak isterdim
Cevap sahibi+1 yılEvet olan bana oluyor ben asla olmak istemediğim şeyi yaşadım kendimi geçtim kime acıycam. Hoşuma gidiyorsa olanın kime olduğu inan umrumda değil bir nebze huzur peşindeyim. Evet kayboldum bende böyle olsun istemezdim ve ayrılmam kocamdan maalesef sebepler var böyle yaşamak zorundayım.
Cevap sahibi+1 yılÖyle işte cidden yorgunum herşeye bu çözüm kötü olabilir ama bana iyi gelen bu oldu yaşadığım hayatta bulabildiğim çözüm ancak bu oldu başka türlü delirirdim.
Cevap sahibi+1 yılHayır gerek yok anlatamayacak kadar yorgunum ve sıkıldım herşeyden. Anlatmak iyi değil dahada kötü yapıyor haketmediğim halde sırf iyi oldum merhametli davrandım die yaşadıklarımı hatırlattığı için.
Cevap sahibi+1 yılÇalışmıyorm ama sebebim yemek flan değil hayatımı ne yaşadığımı bilmeden kafanda kurma. çoğu erkeğin şanslı hissedebileceği iyi bir karakterde güzel Seksi ve hamarat becerikli biriym bir erkeğin bana şunu yap şöyle davran şunu giy demesine gerek bırakmam yerimi hududumu bilen biriyim yerine göre eğlenceli yerine göre ağır başlı oturaklı naif biryim. Kocam çok şanslı biri ama bunun kıymetini değerini bilemedi kendini bişey sandı uyarmama rağmen beni değersizleştirdi ve ben bir anda değil seneler sonra bu konuma geldim artk herkes iyi olsadaa ben onlara karşı olmam. Allah a dua ediyorm her daim bende istemezdim ama bazen hayatınızdaki insanlar sizi kötü yapabiliyor ne kadar iyi olursanız olun.
Cevap sahibi+1 yılBenim karakterim yine aynı sadece iyiyii kötüyü ayırt etmeyi ve kişiye göre muamele etmeyi öğrendim diyelim.
Cevap sahibi+1 yılBunuda dedim kocama terabi o bu sürekli ne anlatıyorsun ne saçmalıyorsun hep aynı yani bozuk plak gibi boş laflar sürekli evde olan biriyim dışarı çıkmıyorum hiç hayatım evin içinde yalayarak geçiyor. Aldatmada benim evimde ayağıma gelen çevredekiler yüzünden gelişti kocam bunu bile göremeyecek kadar kör ve umursamaz bir narşist. Aileme gelince clasik ayrılsam destek olur ama sürekli yargılayan yoran insanlr. Eşimin tarafında nankör ve bencil yalancı biri. inanın hep iyi oldum ama hep beni dahada ezmeye çalıştılar hep Allah a sığındım ama hep uğraştılar benle şimdi en güçlü benim ve kimseyi umursamıyorm kimsede beni ezemiyor.
Cevap sahibi+1 yılNeyse ne boşverin bende dua ediyorm herseyin hayrlsıı cidden moralimi bozmak istemiyorum herkes Allah a emanet 🙏🏻
- +1 yıl
Kadın fuhuşe ruhlu bir kadın, kim ne derse desin kim ne yaparsa yapsın onu bu durumdan kurtaramaz
- +1 yıl
Yav traşı kes güzel seksi ve hamarat ola bilirsin ama iyi karakterli biri deyilsin. Karakterin olsaydı kocana geyik boynuzlarını takmazdın ayrılırdın ondan. Kocan evde yokken ne yaptığını bilip kanul ediyorsa başka. Bu arada doanylmz ismli arkadaş biliyorsun deyilmi derdinin ne olduğunu yani bilirsin tabi o kadar saf deyilsin.
- +1 yıl
Beni yanlış anlama lütfen farklı bir amaç uğruna bunu yazmıyorum. Bana yazar mısın özelden lütfen. Ben sadece seni dinlemek istiyorum çünkü belli ki çok bıkmış ve tükenmişsin ve belli ki seni etrafında anlayan kimse de yok içini dökmeye ihtiyacın var. Aklına başka bir şey gelmesin
Cevap sahibi+1 yılNe konuşuyorsun be sizin hikayeniz daha bittimi herkes işine baksın bende savunmuyorm bunu yaşadığımı ama yapacak bişey yok hayat. O bir evlilikte ne kadar kötü durum varsa herşeyi yaşattı benim aldatmam onun yaptıklarının yanında hiçbişey emin ol. Kaldıki bunu bile ona değil kendime yaptım ben kendimi tanıyor biliyorum karşımda düzgün insan olsaydı eminim hayatımız daha huzurlu güzel olurdu.
Cevap sahibi+1 yılPartner değişip sürekli farklı biriyle yapmıyorm zaten bunları bende düşünüyorm.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın teşekkür ederim minnettarım 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılKimse öyle bişey yapamaz ben izin vermediğim sürece. O kafa bakıyorsan yazma kardeşim zaten.
- +1 yıl
Bırakın kadın @mmının keyfini sürsün, toprak olup gidecek nasıl olsa, kocası sekemiyorsa sekerler, bu da yemek içmek gibi ihtiyaç, bırakın dilediği gibi sekkişsin hesabı günahı kendine
- +1 yıl
@ahqqowp20 sanki sen sekkişmiyon 🙄🙄kim bilir daha bu yaşta kaç erkeğin altına yattın 🙄
- +1 yıl
@ahqqowp20 yaw hee 🙄
- +1 yıl
En az 10 erkekle birlikte olmadıysan bende hiç bişey bilmiyorum, sevgili adı altında olunca meşru evli olunca gayrimeşru oluyor he mi 🤔🙄
- +1 yıl
Ahaha ayartmak mı güldürüyorsun beni. Soru burada lütfen soru sahibine bir mesaj yaz buradan kendisine sor bakalım yaratmayı denemiş miyim diye bakalım ne cevap verecek sana rica ediyorum. Bu kadar edepsizin ya sana kul hakkına girmemeyi iftira atmasından haram olduğunu anlatmamış kimse demek ki
Cevap sahibi+1 yılYa susun be artk bildirimlerinizle uğraşamam defolun şurdan.
- +1 yıl
@Pocophone Aynen ya istediği kadar yazsin daha umurumda değil.
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şu anda olmasa da yavaş yavaş o tarafa doğru gidiyor durum. Benzer bir durum yaşadım eğer tartışmada eleştiriler hakarete vardırılacak kadar sert ve fiziksel özelliklere geliyorsa beğenilmeyen fiziksel özelliği düzeltmek te işe yaramıyor zaten kafasına koyduğu için mükemmel olman bile kusur olacaktır...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama, şişman falan değilsin. Kocan için değil ama kendin için 10 kilo versen harika olur, böyle mutluysan da sağlığını olumsuz etkileyen bir durum yoksa da böyle kal.
Eşin kim ya? Takma onu kafana, boş boş konuşuyor. Hiçbir erkek için zayıflama, eğer kilo aldığın için soğuyacaksa ve bunu böyle gaddarca ifade edecekse cehenneme kadar yolu var
10 Yorumla
+1 yılYa neden konuyu cinselliğe getirdiniz!!! Soran abla; niye boy kilo yazıyosun? Sen dış görünüşünden ibaret değilsin sen bi et yığını değilsin. Soğuduysa biri olabilir hayatında. Ama bu senin çirkin olmandan kaynaklı değildir kesin... Yoksa niye evlensin seninle? Dünyaca ünlü mankenler bile aldatılıyo. Veya hiç böyle düşünmeyin belki bunalım yaşıyodur. Gidin onunla sakince konuşmayı deneyin. Bi akşam çok farklı olun güzel giyinin kokular sıkın makyaj yapın güzel bi akşam yemeği hazırla. Bi şoka uğrat bakalım ne tepki vericek.
11 Yorumla- +1 yıl
Yapınca haber edin🌸 arkadaşlarımın da ilişkilerini sürekli düzeltirim ben😄size de yardımım dokunur inşaAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yıleşin sana söylemiş nedenini sen kendini bırakmışsın nasıl olsa evlendim saldım çayıra mevlam kayıra demişsin o kadar kadın zayıflamak ve kilo vermek için yapmadıkları kalmıyor sen de hiç suçlu değilsin başkasıyla mı görüşüyor diye sorman bile olayı anlamamazlığa vurman bile aldatma ve soğuma sebebi olabilir kendini topla ve hemen diyet ve spora başla
00 Yorumla Başkasıyla görüşüyor diye algılamayın. Evet ağır olmuş ancak evli arkadaşlarımın çoğu bu konuya önem veriyor. Yani böyle şeylere dikkat etmek gerektiğini ifade ediyorlar. keşke böyle söylemeseydi ama sizde biraz dikkat edin. Ona da kırıldığınızı ifade edin ve özür dilemesini sağlayın.
00 Yorumla
+1 yılKocanı tanımıyorum. Senide tanımıyorum. O yüzden söylediklerim sana uyuyorsa üzerine alınabilirsin. Sürekli kocana biz kelimesini vurgulayıp kocana sormadan işler yapıyorsan, kocanın sana şaka yaptığı zaman 3 gün küs duruyorsan, özellike para konularında kocana güveniyormuş gibi davranıp güvenmiyorsan, kocanın senin soylediklerini sürekli onaylaması gerektiğini düşünüyorsan, herşeyi sadece sen mükemmel yapıyormuş gibi davranıyorsan, kardeşlerinin ve ya babanların kocana karşı attığı kazıklar oluyorsa bu şekilde davranması normaldir. Kendini sorgulamanı ve aile içerisindeki konumunu tekrardan gözden geçirmeni öneririm. Bu bahsettiklerim yoksa eğer üzerine alınma sende sorun yoktur.
00 YorumlaSakin ol. Evliliklerde olur bazen. Erkek ilgiyi kaybedebilir. Bak söylemiş zayıfla demiş. Demek ki kilolu senle ilişkiye girmek ona zevk vermiyor. Bence şimdilik bunu öneri olarak al kilo vermeye başla. Zamanla ilişkiniz düzelmezse ozaman sorun var demektir
00 Yorumla
+1 yılHer kavgada her şey söylenebilir bu durum normal
Ama eşin daha ileriye giderek
Senden soğudugunu söylemiş Bu üzücü bir durum ben senin adına üzüldüm :'(
Ama aldattığını düşünmüyorum en azından şimdilik aldatmıyor ama her an aldatabilirim kendine çeki düzen ver diyor İlk sinyali vermiş yani Allah yardımcın olsun...00 Yorumla
+1 yılAbla öncelikle hemen kötü düşünme. Kavgada öfkeyle ağzımızdan çıkan sözleri kontrol edemeyiz çoğu zaman. Belki ağzından istemeden çıkmış olabilir insanın gözü dönüyor sinirli oldumu. Kavga ettiğiniz konu herkese bir ortak yol bulup daha sakin bir şekilde konuda senin eksiklerini ve onun yanlış olduğu ve doğru olduğunuz alanlarda fikir birliğini denemek eniyisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılEsin kendisi boylu poslu kaslı vok yakışıklı bir erkek Miki senin kilonu beğenmiyor kendine yakışanı giydigin sürece kilo sorun olmaz bence sen ona spora gitmeyi teklif et versin parasını seni diyetisyene spora yollasın kendiside gitsin kas yapsın iki tarafında gözü gönlü açılsın ben olsam direk bunu teklif ederim zira mankenlik kolay olmuyor
06 Yorumla- +1 yıl
Afferın kız valla sonrada zayıflayınca sen kocana tavır koy
- +1 yıl
Aynen öyle her şey karşılıklı kendileri hayvan gibi oluyorlar evlenince evlilik yaramış diyorlar onlara çocuğu kadın doğuruyor yinede manken gibi olsun istiyorlar nasıl olcak o parayla olcak öyle mankenlere ağız sulamakla olmaz bastır parayı evdekini manken yap olmasında goreyim
- +1 yıl
Valla bir tanıdığım vardı kocası dalga gecerdı şimdi poponun dıbınden ayrılmıyor
- +1 yıl
Eee böyledir bu isler
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Emel ben bu rada
Kavgada insanın gerçek yüzü ortaya çıkarmış
Evlilik başında nasıl davranıyordu şimdi nasıl davraniyor davranışlarını karşılaştır eğer aldattığını düşünüyorsan bir gözetleme yapabilirsin kilona laf etmesi ne kadar saçmalık insan sevdiğini her şekilde sever olduğu gibi
Değiştirmeye çalışmaz yani önceden sorun etmediğini şimdi neden ediyor da zayıfla diyebiliyor.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Öfke ile söylenen şeyler bir anda olur ani karar vermeyiniz. Bir taraf sinirli ise diğer taraf alltan almalı 2 cambaz bir ipte oynamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana soğudum diyen erkeğin yüzüne bakmam. Bak seven adam öfkesini yutar ama kalp kırmaz. Sinirli olsa bile ağır konuşur, sakinleşince özrünü diler ama asla soğudum falan demez. Ve kilo sağlıksız olduğu zaman eş olarak sağlıklı beslenelim, spora başlayalım gibi tavsiyelerde bulunur. Kavga anında duygular ortaya çıkmışken dürüstçe bastırılmış düşüncelerini söyledi.
Ara bozucu olmak istemem ama lütfen gururunu ve özsaygını kaybetme ve bu çirkin uslüpluyu hayatından çıkar.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla kişisel bakimina özen gösterip, spora başla. Kocana da biraz mesafe koy ki hatasını anlasın. BURADA BAZI KADINLARIN İMA ETTIGI GIBI ALDATMA YOLUNA GIRME. Kötüyle kötü olma. Kilo vermek çok zor bir şey değil. Hareketlerinden anlarsın zaten aldadip aldatmadigini. Büyük ihtimalle zayıf kızları gördükçe sana hırslandj
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanın düşüncesini bilemem hani çocuk var mı yokmu onu da bilemem ama evlilik yapmış ve severek evlenmiş birisi ise bence bunu yapmaz kendisine yapılmasını istemediği birşeyi başkasına yapmaz hani namazında niyazında Allah korkusu var ise yapacağını düşünmüyorum sinirlerinin yatışmasını bekle birde nefret ettiği hal ve hareketleri bırakmalısın kocan ile aranı tekrar düzeltmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoş olmamış !
Senin aklına ilk neden aldatma geldi acaba bunu bi kendine sor.
Kendine güven ! Sonuçta o senin kocan elinde tut bunun için neler yapabilirsin araştır.
Erkekler bakımlı & ilişkisini heycanlı tutabilen kadınlardan hoşlanır. Ayrıca bir ek not onun hoşuna gitmeye bilir ama sen kendindem memnunsan görünüş olarak başkası için değişme bu kocam bile olsa. Özgüvenli bi hatun ol !00 Yorumla
+1 yılHayır canım çok da kilolu değilsin ya kızgınlıkla söylemiştir ya da bunun için soğumamıştır takma kafana çok uzatma bence belki başka bişeye kızgındır sana patlamıştır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. farklı anlam çıkarma... açıkca söylemiş... kilo ver biraz... her şey den değişik anlam çıkarırsan doğrudan uzaklaşırsın... gerçekleri perdeler göremezsin... adam sana iyice saldın kendini, toparlan diyor sen farklı anlam çıkarmanın derdindesin...
00 Yorumla
+1 yılzaten aldattığı için soğudu sende ısınman için ne yapayım diye tiye alsaydın sonra biliyorum her şeyi diye ciddileşseydin, dökülürdü zaten... taktik yap 🙂👌😉
03 Yorumla- +1 yıl
kaç yaşındasın ki 5 senelik kocan
Soran+1 yıl25 yaşındayım şu an
- +1 yıl
yaşla ne alakası var? belki olgun kadın seviyor kocan ve sen bilmiyorsun bunu. belki kadın 35 yaşında kocan onla birlikte oldu. vb... bir çok şey olabilir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani o boya o kilo fazla ama kendine ozensizsen boyle demis olabilir. Senin 48 kilo falan olman lazim. Onun haricinde bakimsiz kaldiysan evlenmeden oncd kendine bakiyoduysan ondan olabilir. Ama bu hemen hayatinda biri var demek degil
00 Yorumla
+1 yılSende ondan soğuğunu söyle başka bir erkekle görüş seviş bir insan karşısındaki insandan soğumuşsa kendisini ısıtacak bir insana ihtiyaç duyar bu hiç değişmez anlatılıyosun 2x2 hiçbir zaman 5 yapmaz 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle gerçekten kilolu geliyorsundur gözüne. Tabi böyle saçma sapan cümleler kurulmamalı eşler arasında ama. Bu yüzden ona söyle beni her halimle sevmen gerekmez mi diyrö
10 Yorumla Sana karşı cinsel isteği var mı? Burdan anlayabilirsin aldatıp aldatmadıgını mesela. O kelimeyi bir sinirle söylemiştir eşin 65 kilo şişman degil
21 Yorumla- +1 yıl
Merhba
+1 yılBu şekilde söylemesi hoş değil tabiki.. Daha önce kibarca söyledimi peki? Yani yıllar geçtikçe evlilikte muhtemelen bazı şeyler eskisi gibi olmuyor... Kendine bakman ve salmaman gerekiyor , ayrıca onun içinde geçerli bu... O bu konuyu içinde tutmuş tutmuş ve olmadık bir yerdede patlatmış... Şu an aldatmasa bile yakında böyle bir şey olabilir...
00 Yorumla
+1 yılbokunu ellesin nasıl zayıfla ne demek lan ama yinede ayrılık falan düşünme toparlanabilir o kadar kolay bişey olmaz ikiniz içinde doktora falan gidin düzelir insanlar yaşayabiliyor böyle şeyler boyun kilonda gayet iyi kardeşim ama sağlıklı ve spor düzeninde bu kilo çok farklı gösterir kendin için yap ne yapıcaksan gerekirse koca içinde yapılır ama bu şekil söylemle asla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılSorunlu ve kavgalı evlilik olabilir ama her ne olursa olsun saygı ve konuşmalarda ölçülü davranılmalı aksine evliliklerde saygı bitti mi geriye hiçbir şey kalmaz.
00 Yorumla Sizi daha zayıf görmek istiyor belli ki, eğer başkasıyla görüşüyor olsaydı sizin fiziksel durumunuz onun aklını çok meşgul etmezdi diye düşünüyorum. Ya da hayalindeki kadının ölçülerine sığdırmak istiyor sizi, bu bir noktaya kadar anlaşılabilir bir şey ama sizi olduğunuz gibi kabul etmesinin önündeki zihinsel bariyerleri kaldırmasına yardımcı olun. Sevgi yoğunluğunun fazla olduğu birkaç an, onun bu konuda tam olarak ne düşündüğünü size söylemesini sağlayabilir.
00 Yorumla
+1 yılİlla sizi aldattı anlamına gelmez ama soğuduğunu söylediyine göre başka birisine duygu besleme
ihtimali yüksek ilk önce neden sorduğunu öğrenin sebep ne bir şeyleri düzeltmek için çabalayın zaten değişen bir şey olmazsa o zaman geçmiş olsun başka birisine kaptırmış kendisi00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla görüşse senden talebi olmaz ve soğudum diye ortalığı bulandırmaz. Birde başkasıyla bi ilişkisi varsa soğudum muhabbeti yapıp kilo olayını yüzüne vurup uzaklaştırmaya da çalışıyor olabilir. Gerçekten eşini sevip değer veren bi insan da kiloya bakmaz soğudum kelimesini kullanmaz
06 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm , herkes yaptığının bedelini er ya da geç öder. Boşandın mı peki
- +1 yıl
Allah bağışlasın 🙏
“Hayatım biraz spor yapıp kilo versen çok daha iyi olur.” Dese okey hiçbir sıkıntı yok da soğuduğunu söylediyse boşa valla boşa o kim ya kim o kimm kocam diyorsun hâlen boşaa
00 Yorumla
+1 yılBence öncelikle eşini karşına al güzel ve öz cümlelerle ona kırıldığını senden neler beklediğini ona sor aynı şekilde sende bu durumdan rahatsızlığını ona belirt ama asla kiyaslama yapma erkler fazla ve uç cumleleri sevmez aksi halde sana algılarını kapatır. Kendi değerini de asla düşürme sen sen olduğun için değerlisin kimse için eşin bile olsa ödün verme...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence kilolu değilsiniz ama biraz kilo vermek sizin sağlığınız açısından fit olmanız açısından gerekli gibi,10 kg size başkalık katacaktır, verince de siz ona aynı silah ile ateş edin
00 Yorumla Bazı kadınlarin evliliği kendi elindedir Bir erkeği eve bağlayan da kadındır evden uzaklaştıran da kadındır Sen erkeğinle ilgisiz davranırsan o da dışarıya gider ama belli ki sen de ilgisizlik yok Sadece tek sorun kilo olmuş bence o kadar da çok kilon yok bazen insan kavga ederken bazı çiftler Ne dediklerini bilemeyip kırıcı kelimeler söyleyebilirler o yüzden böyle tatlılıklar olabilir yani fazla takma ama diyosanki kocam kilomdan dolayı sogudu diye bende zayıflamaya başla deri 😊
027 Yorumla- +1 yıl
sevdigim icin kilo vermem eger seviyorsam kilo vermesini de istemem eger kadin karsi taraftan iyi bir vucut beklemiyorsa veya karsi tarafin iyi bir vucudu yoksa nah ister hayalindeki vucudu ayrica kadin olarak feministi hakaret olarak kullanman cok uzucu geldi bana egaliteryanist biri olarak sevdiginin ayaklarini yikamakta eglenceler asko babay
- +1 yıl
Ya yürü git sen asıl berkecanlarin ayağını yıkarsın. Ben senin gibiler yüzünden zaten feminizmden soğudum a gerçi pardon siz FEMİNAZİ siniz. Senin gibi şu konuşma tarzıyla asko baybay gibi kelimeler kullanan cahili cühela birisiyle daha fazla tartışarak seviyemi dusurmeyecegim. Senin gibi birisi benim okuduğum üniversitenin kapısının önünden bile geçemez. EZİKKKK
- +1 yıl
@Pocophone aaaa knk olur mu prenses bunlar kendileri bu dünyanın en iyi şeylerine layık ama erkekler dünyanın en kötü şeylerine layık olmalı. Birde kendine egaliteryanist demiş. Daha kelime anlamını bile bilmiyor. Ezik iste
- +1 yıl
askim azerbaycanliyim turkiyede tek basima yasiyorum kendi gelirlerimi kendim calisip karsiliyorum calistigim guzellik salonuna ait %45 hissem var bi yandan da onu oduyorum haftasonlari ingilizce egitimi almaya devam ediyorum nisantasi universitesine de kendi paramla calisip cabalayip girdim babam almanyada yasiyo annemle bosandiklarindan beri yilda 1 kez gormek icin almanyaya gidiyorum kedim islak fip hastasi tedavi masraflarini da kendim karsilamaya calisiyorum evimi almak icin kimsenin destegi olmadan kredi cektim onu da bunca sey arasinda odemeye calisiyorum uriner sorunu icin kisirlastirmaya goturmem gerekiyor su an 25 yasina geldigimde akraba araciligiyla amerikaya tasinmayi dusunuyorum arabam da 2. el acikcasi zengin degilim borclarla ugrassam da kendime ve kedime en iyi sekilde bakmaya calisiyorum dershane masraflarimi da oduyorum ayrica guzellik salonunda calismamin yani sira haftada 2 gun part time garsonluk yapiyorum kendi ayaklarimin uzerinde duruyorum kimse gelip benden bir sey isteyemez ya da bekleyemez randevumuzu da kaciramayiz senin gibi biri icin iyi gunler diliyorum almanyadaki mukemmel hayatinda sana cok daha iyi gunler diliyorum umarim ingilizceni de daha cok gelistirirsin ve daha iyi yerlere gelirsin askim bay
- +1 yıl
ayrica kendi sevgilim mardinli boyu da benden kisa desem siz anlarsiniz 167 boyundayim spor yapmiyor ben 2 hafta once biraktim bunca seye yetisemedigim icin fakat ikimizin de birbirimizden fiziksel hicbir beklentisi yok umarim size de boyle biri nasip olur karsiliksiz veya beklentisiz sevgi denk gelebileceginiz en guzel seylerden
- +1 yıl
@Pocophone knk ne bekliyorsun ki bunun gibi birisinden. Kezo işte
+1 yılbaşkası vs falan düşünme.
evet dediği gibi yap biraz kendinle ilgilen. saçını kestir boyat , kokunu değiştir. yeni çamaşırlar al.
madem soğumuş ısıt onu08 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle bir şey yapsın da hadi ordan gitsin o zaman soğuduysa zayıflamasını istiyorsa bunu düzgün bir şekilde söyleyebilir soğudum ne demek ya ben olsam boşanırdım ayıp yani söylediği şey kadının soğuması lazım adamdan onu söylediği için
- +1 yıl
@sorunlarsorunlaar haklısın odun gibi söylenmez , ama kavga sırasında ve 5 yıllık bir evlilikte sevgili olduğunki seviyeli bir diyalok bekleyemezsin.
Sen olsan boşanırdın , sen bekarsın herhalde :) öyle kolay boşardım demek :) - +1 yıl
Bana 5 yıllık evliliğim de öyle dense kaldıramazdım ben soğudum diyorsa birlikte olmanın anlamı yok
- +1 yıl
@sorunlarsorunlaar Kızgınlıkla söylemiştir. hemen kestirip atmamalı. söylediğim şeyleri yapmak zor değil.
- +1 yıl
O da olabilir kızgınlığı ile söylemiştir ama zayıflamasını istediği için öyle demesi de doğru değil umarım hallederler aralarında
- +1 yıl
@sorunlarsorunlaar bence söylemesi iyi olmuş. aslında eşler birbirlerindeki kusurları rahatça diyebilmeliler. Herkes birbirinin gözüne hoş görünmek için gayret etmeli.
Ben olsam boşarım diyorsun ama böyle diyen kızlar sevgililerinden gördükleri onca kötü muammele ve hakarete rağmen ayrılmıyorlar. gerekçe de hep seviyorum oluyor - +1 yıl
Haklısın ama söylemesi doğru bir şey değil sevgiliyken öyle tartışmalar olabilir ama evlilikde bu sözler insanın daha ağrına gider ben öyle düşünüyorum düşünsene evlisin 5 yıllık onca güzel günler geçiriyorsun sonra soğudum senden zayıfla diyor sana
- +1 yıl
@sorunlarsorunlaar bence söylemesi iyi bile olmuş. asıl sevgililikte olamaz evlilikte bu tür şeyler normal.
bence alınganlık yapmayıp bakımlı çıtır bir kadın olmaya çalışmalı :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğişmen gerektiğini söylüyor geçmiş olsun bacım başka kızlara bakıyor emin ol senin yapman gerekenler şimdi aynısını yaşadık
Saç rengini değiştir uzunsa kısa kısaysa uzun bırak. spor başla giyimini değiştir makyaj yap özellikle eşin eve geldiği zaman parfüm al sportif şık kombinler dene o dereceye gelsin başka erkekler seni beğensin kıskançlıktan gebersin eşin
122 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu dediklerini yapıcam
Cevap sahibi+1 yılBenim eski sevgilimde beni bırakmıştı hatta bana çirkin demişti şu an yüzüme bakamıyor :)@
Soran+1 yılBu erkekler ne anlar aşktan sevgiden
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kuzum
- +1 yıl
Öyle deme her erkek bir değil piyango gibi milyon da bir çıkar işte aradığın kişi ama öyle herkese de piyango vurmaz o yüzden kader kısmet bende bulamadım mesela öyle beni sevecek asla sıkılmayacak bırakmayacak birini sadece erkekler mi terk ediyor?
- +1 yıl
Senin bakış açın sen böyle bakıyorsun ben başka sakın bidaha anlamadan yargılama önyargılı olduğun için asıl yazık sana
Cevap sahibi+1 yılHer biriniz bir sey diyorsunuz bir erkek neyse diğer bütün erkeklerde odur emin olun buna ve erkekler sadık değildir önyargılı diyorsunuz önyargılı değilim eşi niye kadına o kelimeleri kullanıyor bir eş nasıl eşine çocuklarının annesine senden soğudum diyebiliyor biraz mantıklı olun lütfen rica ediyorum...
- +1 yıl
Demekki severek değil Arzusal bi sebepten evlenmiş anlıyor musun lütfen gidip biraz Adil yıldırımı dinle
- +1 yıl
Pardon da hanımefendi siz resmen kıza kocasını aldatması gerektiğini ima ediyorsunuz. Yapmayın böyle şeyler karı koca arasına bu kadar girilmez. Millet böyle akıllar verirseniz siz akıl alacak hale gelirsiniz. Evlilik kurumu sizin için basit olabilir ama benim nezdimde o kadar basit değil! Evli bir kadına karşı yaptığın imalara dikkat et ! .
- +1 yıl
Ya resmen gelmiş evli bir kadına "erkekler seni beğensin kıskançlıktan kudursun eşin" diyorsun ay ne kadar çirkin bir tabir bu ya ! Kelimelerinizi seçerek konuşun. Spor yapsın, güzelleşsin ona ben de katılıyorum ancak senin aklına uyacaksa kızın vay haline ! Yazık ya herkes bir aldatma meraklısı olmuş. Allah hepimizi ıslah etsin inşallah amin.
- +1 yıl
@Emirhanozer ben sana demedim ki yorum atan kıza dedim sana noluyor?
- +1 yıl
Ayrılıp ayrılmamak onun kararı herkesin düşünmesi için bir aklı var eğer ayrılması gerektiğini düşünüyorsa kendine güveniyorsa ayrılır biz sadece ihtimalleri konuşuruz söyleriz kararı o verir
- +1 yıl
Etiketleseydiniz Lady
- +1 yıl
Bu yorum yapan kız gelmiş resmen evli bir kadına "erkekler seni beğensin kocan kıskançlıktan çatlasın diyor" gerçekten yazık böyle zihniyetlere. Allah ıslah etsin inşallah amin. Evli bir kadına verdiği akıla bak , yazık... ayrıca tüm erkekler aynı diyerek genelleme yapıp birde bütün erkekleri zan altında bırakıyor.
- +1 yıl
@Emirhanozer pardon da gelmiş kadına erkekler seni beğensin kocan kıskansın diyor bu ne demek ya? Birisi senin karına böyle akıl verse hoşuna gider mi
- +1 yıl
Hayır tabiki kim ister böyle bişeyi ve soran kişiye de tek tavsiyem sadece eşi için bakımlı olması ve eşine değer vermesi veya onunla ilgilenmesi çünkü erkekler de sıkılır ilgi ister kendini salmış bir kadın değil enerjik bir eş ister güler yüzlü olmasını diler çünkü düşün yani işten eve geliyor yüzü askın hoş geldin bile demeyen montunu almayan somurtkan sevinsiz biri seni karşılıyor şahsen ben soğur ve bir daha o eve adım atmam huzuru bulamam o evde daima birşeyler için çabalayan biri yeniliklere açık biri olmasını ister erkek böyle tanıdığım çok kişi var kendinizi bırakmayın kendini salmış kadını nerde görsem uzak dururum dayanamam ben hayattan umudu kesmiş gibi olmaz böyle kendine çeki düzen verirsen hep yeniliklere açık olur ve artık değiştiğini eşine kanıtlarsan artık geriye sana yeniden aşık olması kalır ben kendi annemden gördüm kendini salmış bir kadın ne demek iyi bilirim
- +1 yıl
Biraz uzun yazdım hakkınızı helal edin
- +1 yıl
@Emirhanozer ya iyide zaten ben de öyle düşünüyorum sen neden benimle tartışıyorsun ki? Bu yorumu yapan kızla benim derdim. Utanmadan evli kadına ne akıllar vermiş ya. Gerçekten üzülüyorum böyle hemcinslerim olduğu için. Evli kadına başka erkekler seni beğensin ne demek nasıl bir tabir yani.
- +1 yıl
Hayır yanlış anlaşılma olmuş sanırım ben seninle tartışmıyorum sadece görüşüne cevap yazdım haklı olduğunu ve soran kişinin ne yapması gerektiğini söyledim yani tartışmıyoruz 🙃
- +1 yıl
Peki peki takip ediyim bari good Night Lady Goodbye 🫠
+1 yıldemek ki bakımsızsın iç giyim olarak dış görünüş olarak kilolusun sekste zevk vermiyorsun
20 Yorumlakocan haklı sanki biraz kendine bakmalısın fazla kilo alma makyaj yap kocanı etkile ilgi göster
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yani bacım sende zayıfla salmayın kendinizi evlendikten sonra. Söylemesi güzel olmuş ne kadar ağır olsada yalandan yere bir ilişkidense.
00 YorumlaBoy kilo ne alaka ki? Sinir anında ağzından çıkabilir, tabi genelde hareketleri sürekli soğuksa bilemem
00 YorumlaKavga sırasında ağızdan çıkan sözlere aldırış etmemeli yoksa bu hayat çekilmez ne arkadaş ne partner ne eş olunur hayat çekilmez
00 Yorumla
+1 yılYani senden soğudum diyor senin düşündüğün şeye bak. adam haklı gibi. bide boy kilo atmışsın ne diyim. Allah yardımcısı olsun arkadaşın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen eşimle ilk tanıştığım gün kilolu Kadın sevmem demiştim ikimizin de boyu 150 😂😂
Ama beni dinlemedi siz anladınız bence 😁😁
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşte kimisi bulamiyor kimiside buldugunun değerini bilemiyor 8 yasindaydaniz hayat o kadar da kötü değil 😂
00 Yorumla Bir anlık sinirle söylenmiş kelimeler bunlar.
Karşılıklı olarak bir birinizin gönülünü alıp, birbirinize çeki düzen verin.00 Yorumla
+1 yılSoğudum demesi seni bakımsız olduğun için değil davranışlarından dolayı demiş olabilir belki mutsuzdur artık vb vb birçok şey çıkar soğudum lafından
00 Yorumla
+1 yılBoy kilo endeksin iyi, bakımlı olmak ve eşe ilgi göstermek şart.. bunun için bir kaç şey yapabilirsin kendine..
00 Yorumla
+1 yılHaklı bence ben 1.55 boyundayken 40 kiloydum şimdi 43 şuanda 1.79
10 Yorumla
+1 yılKendisi biscolata erkeği galiba 😂 ne mal adamlar var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkocam aynısını banada demişti şişmansın istemiyorum seni zayıfla diye bende yüzüğü kafasına fırlattım bosandım nafakasını da catır catır yiyorum
10 Yorumla
+1 yılKavga anında hersey çıkabilir ağzından özür dilet küs bir süre bidaha demez
00 Yorumla
+1 yılSanırım biraz kilolusun peki yatakta tatmin edebildiğini düşünüyor musun
00 Yorumla
+1 yılKilo takışmaz kadına soylemesı normal illa olmayan birşeyi oldurmaya calısma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKilolu değilsin bir kere o bahane etmiş.
5 yıllık değil 30 yıllık olanlar bile başkaları ile görüşüyor.
Ya böyle kabulleneceksin ya da ayrılacaksın.00 Yorumla
+1 yılCidden çok üzücü bir durum. Bunu kendisine sormalısın, oturup adam akıllı konuşmalısınız.
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum aldattığınıda biraz yürüyüş spor yapıp zayıflasan geri ısınır😄
00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler