Türbanlı, erkeklerle konuşmayan bir kızla dekolteli, mini etekli, makyajlı ve erkekleri etkilemeyi seven bir kız arkadaş olabilir mi
Gayet olurlar
Yok, kafalar uyuşmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türbanlı, erkeklerle konuşmayan bir kızla dekolteli, mini etekli, makyajlı ve erkekleri etkilemeyi seven bir kız arkadaş olabilir mi
Olmaması için bir sebep? Bu kadar önyargılı ve sığ görüşlü olmayın lütfen. Aynı durumun içindeyim ve bir kere bile arkadaşımın bana bir saygısızlık yaptığını görmedim. Tam tersine ekstra olarak dikkat ediyor benim için. Ben hâlâ neysem oyum, beni bağlayan ve etkileyen bir durum yok. Hâlâ hiçbir erkekle görüşmedim ve Arkadaşımda kendi çevresinden bana gelen teklifleri benim adıma katı ve kesin olarak reddediyor. Bir kere bile arkadaşlık kisvesi altında beni Erkekli ortama sokmayı teklif etmedi. Aşırı derecede takipçisi olan birisi ve benimle hikaye atınca bir kaç saat içinde 47 istek geldiği zamanlarda oluyor ancak dönüp bakmıyorum kim olduklarına bile. şu an 1000'den fazla istek birikmiş hâlde artık silmeye üşeniyorum, gidip arkadaşıma bunun lafını yapmadım kötü anlamda çünkü ben zaten kendimi biliyorum ve kabul edip etmemek benim elimde. Bazıları ısrarcı şekilde mesaj ve defalarca istek atıyor, arkadaşımı uyarıyorum rahatsız olduğuma dair ve gayet arka tarafta hadlerini bildiriyor benim adıma. Önyargılarınızı bırakın lütfen, namaz kılıyorum kuran okuyorum ve dini aşırı takip Eden biriyim ancak kimseyi kınamak haddim değil. durup bir kerede karşı tarafın insanlığına bakın, sizin hayatınıza duyduğu saygıya bakın, sınırlarınıza verdiği öneme bakın, size verdiği değere Sevgiye bakın. Zaten yanınızdaki insanın yaşam biçimini zamanla kendinize endeksleme eğilimi gösteriyorsanız veya ideolojik olarak o bilince girmeye başlıyorsanız siz zayıf bir insansınızdır ve o güne kadar kendinize rehber edindiğiniz zihniyet topluma karşı resmettiğiniz bir paravandır veya gelişim gösterdiğiniz çevrenin ideolojisini vs. Sorgulamadan benimsemişinizdir yani dolayısıyla farklı görüşleri gördükçe yaşınız kaç olursa olsun kolay etkilenir ve yoldan çıkarsınız. Neden bu konuda ısrarcıyım; Biliyorum ki başıma kötü bir şey gelirse, nerede olursam ve saat kaç olursa olsun ilk o koşar. Derdim olursa kendi derdi gibi telkin eder, üzülür ve ben bunu görürüm. Yani Benimle olan arkadaşlığına bakarım, özel hayatı beni ilgilendirmez. İnsanlara tuhaf geliyor ama bana göre gerçek arkadaşlık böyle olmalıdır. Yargılamadan, kınamadan yaşamayı öğrenin. Kimse 4/4'lük değil anlayın artık bunu. Herkesin sevap kazandığı veya günaha girdiği kulvarlar farklıdır. Zina veya tesettür vb. Alanlarda günahım yok diye, o alanlarda dikiş tutturamamış insanlardan kendimi üstün görme cürettini gösteremem. Bende farkında olmadan çoğu zaman gıybet konusunda dikkatsiz davranıyorum. çünkü birisi ile ilgili olumlu anlamda fikrini beyan ettiğinde dahi ortamda o kişi yoksa ve başkaları onun hakkında konuşurken sende bunu dinliyorsan dedikoduya dâhil olmuş oluyorsun ve bu cidden arkadaş ortamında dikkat edilmesi zor bir hâdise. Belkide karşıdaki kişininde benim zayıf olduğum bir alanda sevabı var bilemem. Kendi iyi olduğunuz alanları sürekli öne sürerek, başkalarını kınamayın. Bir kerede cidden sakince sorgulayın, ben hangi alanlarda zayıfım veya karşıdaki insanın olumsuz tarafları var ancak olumlu tarafları nelerdir acaba? Oturup karşıdaki insanda kusur veya hata aramaya kalksak herkeste bir şey çıkar mutlaka. Yargılayarak yaşamaya devam ettiğiniz sürece, geçici ve sağlıksız ilişkiler kurmaya mahkûm kalırsınız dikkat edin çünkü her insan mutlak yargılanacak bir hâl içerisine girmiştir ancak Yeterince tanımadığınız için size hoş gelir. İleride tanıdıkça soğumanız ve 'ay bu da böyle biriymiş' diyerek hayalkırıklığına uğramanız tamamen bu yüzden kaynaklanıyor. Beklenti içinde olmayı bırakın. Herkes kendi hayatında ne yapıyorsa yapsın size bir etkisi veya zararı dokunmadığı sürece, sizinle olan paylaşımı ve ilişkisi sizi bağlar.
Cevap
2Cevap
Olmamasi için bir sebep yok ki arkadaşlık böyle seylerden etkilenmez
Olur neden olmasin fakat buna cok karsi çıkan bir kesimde yok degil.
Olur da sorunu tam anlayamdım yani sen her türbanlı kızı namuslu mu sanıyorsun veya her açık kız yollu mu oluyor?
Aslında olmaması daha iyi
Niye olamasın?
Olur neden olmasın benim var arkadaşım açık olan
çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?