Güncellemeler
+1 yıl
Derdi ne bunun
Yılbaşında neler yapacağız dedim bana "arkadaşlarımla veya abilerle takılacağım" dedi gittiği ortamda kızlarda olucakmış bende gelebilir miyim dedim bana "hava soğuk üşürsün" dedi şaka falan mı bu benimle yılbaşına girmiyorsa neden sevgiliyiz ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç zorlama seninle olmak istediği gün aynı resti sen çekersin uğraşma bile..
Kararını vermesi için 1 günü var biz birbirimizi seviyorduk değer veriyorduk hiç bir problemimiz yoktu onun arkadaşlarıyla veya abileri ile takılmasına saygı duyarım fakat başka kızlarda gidiyormuş onlardan benim neyim eksik
Sende harbi problem var arkadaşlarıyla takilmasinda sorun yok plan yapmışlardır falan filan. Sorun şu başka kızlarla eğlenip senin de kalkıp benim onlardan neyim eksik dersen sende problem vardır. Sorunu yanlış yerde arıyorsun. Bu kadar geniş olma sonra toplayamazsin kendini.
Bende problem yok arkadaşlarının kız arkadaşları geliyor ama ben gelemiyorum neden beni istemiyor o ortamda
Seninle beraber olmak istemiyor ki tercihini yapmış zaten
sorun burada... seninle yilbasina girmek istemiyor olmasi mi? bacim burada daha ciddi bir sorun var erkeklerle sacma sapan mekanlara gidecek
Keşke sadece erkek erkeğe gitseler sanırım bitirmem gerekiyor
Tabi ki bitirmelisin simdiye kadar bitirmemen hata bacim! hep kizlari takip ediyor, hem seninle vakit gecirmek istemiyor yeni yilda ee o zaman sen niye onun hayatinda kalmak icin savas veriyorsun? senin bir sozunun degeri, kiymeti yok ki onun gozunde.
Fazla mı abartıyorum acaba diyorum kendime ama bilmiyorum arkadaşlarının sevgilileri gidiyor bana gelince hava soğuk üşürsün oluyor bitirmeden önce süründürsem mi
guzel kardesim kac yasindasin bilmiyorum ama buyuk ihtimalle daha yasin kucuktur toysun daha bu konulara bi abla olarak soyluyorum sana seni sevseydi, isteseydi her turlu senin yaninda olurdu!
Ben 18 o 19 yaşında pekte küçük sayılmayız yeterince olgunuz yaşımıza göre
zanetmiyorum ikinizde kucuksunuz bir erkek 19 yasinda oturakli bir iliski istemez hovardalik yapmak ister gozunu ac kendini yipratma yol ver gitsin
yılbaşında biryere girebilir sakıncalı bir durum
Neden sürekli kötü düşünüyorsunuz
kötü düşünüyorsunuz derken? ne dedim ki ben :D kötüye yoran sensin adam bara girecek dedim ben :P
adam gönlünce eğlenecek. seninle eğlenemem diyor.
Neden ben kıskanç birisi değilim yani dozunda kıskanırım
Üstüne eğlenceli birisiyim
onun amacı farklı anlasana.. sen zaten eldesin.
sende odanda gir yalnız kendınle
Sevdiğim insanla girmeyi tercih ederim ama o etmiyor çok saçma
cok kotu bence baska ne yapıcaksın
Odamda ağlayarak gireceğim sanırım :/
ahahaha kendın nasıl yapıcan neler yapıcan
Kendim neyi nasıl yapacağım? Umarım fesat düşünmemişsinizsir
ahahahaha ne var bunda
Sapık.
Yapmadigin sey sanki
Neden
Neden Acaba 😅
Aldatan her türlü aldatır zaten ki kendisinin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum ben sadece birlikte yılbaşına girmek istedim
Ya Seninle Yapmak İstemiyor
Ne yapmak istemiyor?