Erkek arkadaşım bana sürekli diğer kızlar gibi değilsin çok her konuda masrafsızsın falan diyor, maddi bir beklentimin olmaması onu mutlu ediyor. O bir şeyler yapmak harcamak isterken izin vermediğim zamanlar oluyor sürekli masrafsız olduğumdan bahsedip diğer kızlar gibi olmadığın için sana aşığım diyor bu yüzden mi seviyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Ya bir kadının ne gibi bir masrafı olabilir ki? Hayatım boyunca bir sürü kadın ile tanıştım. Henüz masraflı bir kadın görmedim. Ona sevgilileri sürekli ev alışverişi falan mı yaptırıyordu yoksa. Söylediği şey bence hiç mantıklı değil. Seni seviyorsa karakterin ve insanlığın için sevmesi lazım. Masrafsız olduğun için değil. O zaman gitsin A sınıfı bir buzdolabı ile evlensin. Nasılsa oda az yakıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tamamen masrafsız olma. Mesela yemek yediniz hesabı ödemek için arada hamlede bulun ama ödemek isterse de bırak ödesin. Arada küçük sürprizler yapsın. Diğerleri gibi demek doğru olmasa da aşırı isteklilerin yanında başka beklentilerin olsun. Her şey maddi beklentiler değil. Mesela seni zamanla ne olarak görecek. Seninle ilgili güzel düşünceleri var mı? Bunun gibi konularda da konuşun.
07 Yorumla
Soran+1 yılBu konuyu konuştuk hatta aile bireyleriyle konuşurken brnde şahit oldum onunla evleneceğim çok seviyorum, vs dedi ama orada da maddi olsrak tutumlu olduğumdan onu olduğu durumdan alıp daha üst durumlara getirebileceğimden söz etti
- +1 yıl
Bu karşındakinin durumuna da bağlı benim kanaatim tamamen kendini masrafsız olarak gösterme. Ama imkanları varsa tabi. Mesela İmkanı varsa. yatak yataktır deyip sıradan bir çift kişilik yatak alma. İmkanın dahilinde yaptır bazı şeyleri. Yani Karşındaki istediği gibi kullanmasın durumu
Soran+1 yılBen tam anlamıyla böyle diyorum yani her şeye düz bir gözle bakıyorum belki dediğiniz gibi yatak yataktır diyorum
Soran+1 yılDinleyeceğim sizi önerileriniz için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim Hanım efendi. Evet anlaşmak çok önemli ancak imkanı olan adama da kullandırmayın iyi niyetinizi. Bazen istemeseniz bile deneyin tepkisini görün. Bakın bu sitede evlendikten sonra ne sıkıntılı konuları yazanlar var. Ama dikkat. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 💚
+1 yılParaya aç olmaman seni daha özel ve farklı kılar. Onun kafa da şu düşünce de var ileride senle evlense, zor durumda olsanız bırakıp gitmezsin. Ona destek de olursun. Çünkü hayat bu her zaman süper gidecek değil. Para avcısı kadınlar mesela para bitince gidiyor. O yüzden baya değerlisin onun için.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten evlenirken verilen sözler vardır insan sevdiğini parası yok diye bırakmaz ki
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bunu sevgilin için mi yapıyorsun genelde böyle misin. Ayrıca masraf nedir dışarıda yemek yemek ya da hediye alması falan başka ne olabilir sevgilisiniz. Eski sevgilelileri çok para harcatmiiş senin bu şekilde olman hoşuna gidiyordur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
38Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Masrafsızsın ne demek ya sığır olsa öyle cümleler kurmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa jfdkkfjf
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde diğer kızlar para için sever sen onu kalbi için sevmişsin yani bu güzel bir şey. ama yine de yeterince tanımalısın onu sevgisinden emin olmadan kararlar verme
10 Yorumla
+1 yılHayır sadece kendisini şanslı hissediyor. Böyle güzel bir özelliğe sahip olduğun için de seni mutlu etmek için bunu dile getiriyor. Ne güzel işte. Mutlu olmanı istemiş. İlla herşeyin altında bir şeyler arayıp mutsuz olmak mı istiyorsunuz?
Devam edin o zaman.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka? sirf bu yuzden sevmiyor seni bu durum onun hosuna gidiyor yani yarin bir gun evlenirseniz evinizi iyi yonetirsin, parani idareli harcarsin, gerekli sekilde harcarsin bak bazi kizlar ve kadinlar vardir bos bos para harcarlar mesela ben de seninn gibiyim evlenmeden once esim bana hep gel disarda yemek yiyelim derdi bende yok evde hazirlar yeriz derdim cunku esimin o zamanlar durumu iyi degildi kazandigi para belliydi onca saat calisiyor parasini kalkip disarida yemege mi harcasin? bu durumda mesela onun hosuna giderdi yani merak etme sirf bu yuzden degil
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Paraya değer vermediğiniz için ölümlü düşüncelere sahip. Mesela bazı kız ve kadınlar sureklı gezmek ister dışarda yemek ister para ay sonuna yeter mi demeden yaparlar bunu. Siz bunlardan farklı olduğunuz için duruş ve tavırlarınız onun beğenisini toplamış bunun altında art niyet aramaya gerek yok diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBence bir süre onu iyice tanımaya çalış. Yarın öbür gün de bir şey almak istersen iş ciddiye falan binerse onu almam bunu etmem, sen böyle değildin demeye başlar. Oysa bazı şeylerin gerekli olduğunu unutur. Ona kesinlikle çizgilerini belli et.
24 Yorumla
Soran+1 yılBunu dinleyeceğime inanabilirsin önemli bir şey bu tabi ki
- +1 yıl
Çok önemli. O kadar güzel ilişkim vardı ki işler ciddiye bindikten sonra ben almam ben etmem demeye başladı bu konu yüzünden. Ama evlilikte her iki tarafın sorumlulukları vardır. hiçbir şey de yapmam demezsin. Ama sen böyle değildin, anneme de şey dedi ayşe bunları istememişti ama o istemiyor falan😂 düşün yani bişi istemiyoruz diye hiçbişi istemiyoruz sandı. Sonra değersizleşiyosun gözlerinde. Bak etrafına. Nasıl kızlar nasıl erkeklerle evleniyor hayat kuruyor erkekler köpeği olmuş çoğunun. Kıza bakıyosun adamın hayatını şeediyor.. hepsi değilse de çoğu öyşe
Soran+1 yılHaklısın gerçekten çok haklısın dediklerini dinleyeceğim
- +1 yıl
Teşekkürler 💜 kendine iyibak
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu düşünse bile söylememesi gerekir söyledi ağzından kaçırdı diyelim bir kez bu hataya düşer insan. Burada düşünceleri hisleri açığa çıkmış. Ama yine de tam anlamıyla elestiremeyiz... Onu tanıyan sensin iyi gözlem yap olur mu? Sevgilerimle yaşamında mutluluk ve huzur diliyorum 🙏🏻💐🕊️✨
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 💞😘
Aslında güzel bir şey söylemek istemiş ama kendini yanlış ifade etmiş. Maddiyata değil de maneviyata önem vermen seni diğer insanlara nazaran daha özel kılıyor demek istemiş. Kalbinin güzelliğine de yer vermek istemiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılEğer böyleyse bu beni çok mutlu eder, teşekkür ederim 💞
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bir artı tabikide para için birlikte olmadığından emin en azından bu da sana sevgisini arttırır demek ki bu kız beni seviyor deyip
10 Yorumlazaten böyle birisi olması otomatikmen çıkar beklediğini ve ya kullandığını düşünmez
ki böyle kızlar her zaman ilgi çekicidir23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun :))
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💚
Çünkü bu tür kızlar az. Bu tip kızlsr evlendiğimizde de maddi olarak zor zamanlarımız da yarı yolda bırakmayacağımızı bildiğimiz için ciddi düşünmeye başlarız
01 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden mi ciddi düşünüyorum yani 🙄
+1 yılBir süre onunla vakit geçir ve tanımaya çalış eğer hala böyleyse bir süre sonra iş ciddiye binipte bir şeyler istersen sonra sana sen böyle değildin diye çıkışabilir cimri mi degil mi test et derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç cimri olmadığına eminim ama dediğiniz gibi biraz da görmek lazım
+1 yılAzıcık da masraflı ol bakalım ayrılacak mı? Ljlhlgv
10 YorumlaKullandığı kelime her ne kadar kaba olsa da kendini şanslı hissediyor
10 Yorumla
+1 yılEvlenelim bi sen o zaman gör deseydin dksjdj
10 Yorumla
+1 yılNe güzel işte sevginin olduğu heryer güzel insan sevgisi bambaşka
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsırf bu yüzden sevılmezsın ama bu erkekler ıcın artı. Bır arkadaşım bu sebeple kızı kaybetmemek ıcın evlendı
12 Yorumla
Soran+1 yılO zaman darısı başıma inşallah
- +1 yıl
ınş bol şans
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Erkeği cüzdan olarak görmeyen kadın bulmak çok zor çünkü. Öyle kadın bulan anında nikahı basıyor zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılYoo bakın basmıyor 😅 ama olmadı gereken bu değilmi önemli olan para değil sevgi ki zaten seven insan sevdiğinin cebinde değil gönlüne bakar
- +1 yıl
O da onun saflığı ben basarım yani. En güzel de ona yediririm içiririm giydiririm yeter ki beni cüzdan olarak görmesin.
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Mütevazilik ve Kanaatkarlık Bulunmaz hint kumaşı bu devirde gerçekten sevmek için iyi bir neden 👏👍
12 Yorumla
Ciddi düşünen erkek tutumlu, akıllı kadını sever. Yuva böyle bir kadınla kurulur. Para getiren erkek ama bereket kadındadır.
Erkeklerle pahalı cafelerde hesap ödeterek, benzin harcatarak takılan kadınlar gözümde eskorttan farksızdır.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. İlişkinin devamı için söz nişan gibi aşamalar var bu konuda sen ne düşünüyorsun diye sor gerçek niyeti ne ona göre davran
02 Yorumla
Soran+1 yılSordum ve hatta onu zor tutuyorum sürekli gelip isteyelim bari bir yüzük takalım 7 8 aya evleniriz diyor okulum var dediğimde evlenince okul okunmuyor mu yine okursun okulunu falan diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılFazlasında gözün yok diyor. Masrafsız demesi aslında yanlış bir şey, sürpriz falan yapmıyor mu peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmıyor aslında ilişkimiz çok yeni belki de ondan
+1 yılPara avcısı olmadığını anlamış onu o olduğu için seviyorsun emin o seni senden daha çok seviyor çünkü saf sevgi seninki
01 Yorumla
Soran+1 yılYa teşekkür ederim 💞
+1 yılBelki ona doğal gelmişsindir diger kızlardan farkın olduğu için. Onlara benzemiyorsun derken bunu da kastetmiş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğal olduğum için de bunu söylüyor hiç makyaj yapmıyorsun diğerleri boya küpü gibi dolaşıyor rahatsız seviyorum bunu diyor
Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. sevgi için beraber olan çok çok az şu devirde. kıymetini biliyor. masraftan dolayı değil düşünceli oluşun hoşuna gitmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz çok teşekkür ederim 💚
+1 yılGeç aynaya kendine bak. Saçın kalın boyun fiziğin. Gerçekten sana güzel geliyorsa tek sebep masrafsız olman deildir
012 Yorumla
Soran+1 yılBana tek değil ona da güzel geldiğime eminim
- +1 yıl
Kaşın yazacaktım
- +1 yıl
Demek ki güzelsin işte
Soran+1 yılYa teşekkür ederim 💚
- +1 yıl
Rica ederim canım boy kilon kaç
Soran+1 yıl1.62 45 kiloyum
- +1 yıl
Güzelmişsin hatta biraz kilo bile alabilirsin. 50 daha Seksi durur
Soran+1 yılAsla kilo alamıyorum nasıl alacağım konusunda tavsiyelerin var mı?
- +1 yıl
Karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisin. Her öğününde ekmek olmalı pizza lahmacun. Başka türlü alamazsın
Soran+1 yılZaten sadece öyle şeyler yiyorum sürekli börek kurabiye lahmacun falan
Soran+1 yıl2 ayda aniden 8 kilo verdim ve sonra bir daha alamadım
+1 yılÖyle olunca da biraz a. ptal yerine konuşuyorsun bizzat tecrübe ettim. Alacağı zaman durdurma artık öylesi yaranıyor emin ol
014 Yorumla
Soran+1 yılDinleyeceğim bu öneriyi, bir kaç kişi daha aynısını söyledi yaşanmışlıklar dan dolayı haklı olduğunuza inanıyorum teşekkür ederim 💚
- +1 yıl
İyi niyet kötüye kullanılırsa insanın güveni geri gelmiyor. İnşallah mutlu olursunuz
- +1 yıl
Ya aslında öyle düşünmüyordum ama bir şey istemeyince aza kanaat edince iyi niyet suistimal ediliyor sadece bunu söyledim
- +1 yıl
@kağan6875 ya tabi abartanda çok ama nedense onların kıymeti biliniyor genelde. Ben iş resmiyete binmedem bir şey aldırmak istemem kimseye ama iş öyle değilmiş
+1 yılBana da biri masrafsizsin demisti. Bende daha sonra bi suru makyaj malzemesi aldirmistim cocuga. Oyle ac ayi oynamaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılYaa dkfjfjf çok güldüm buna ama ben makyaj kullanmıyorum diğer şeylere gelirsek bilemiyorum ona maddi zarar vermek istemedim hiç hani parasını bana harcarsa yükümlü hissederim gibi geliyor
- +1 yıl
Kanka zarar vermedigin birinden zarar alirdin. Bu bir kanun o yuzden zarar vermekten korma. İyilik yapmaktan kork
- +1 yıl
Alttanmi sıkınti var yoksa usttekimi seni uzdu. Ya sacma olan Şu an senin benim yorumuma 25 kelimelik bi cumle yazman bay bay
Soran+1 yıl@hullomen bir şryler yaşamadan bunu söylemediğini eminim ve ben haklı buldum dediklerini de yapacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaf olma sana böyle der gider servet avcısı biriyle 3 ayda evlenir. Cepte keklik olma, yük olma ama nazın da geçsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmek vermediği kadini birakirken de acımaz birakta biraz masrafın olsun masrafsız olmakta iyi değil yarin bir gün gider baska kadına dünyaları alır keske bende öyle olsaydim dersin
06 Yorumla- +1 yıl
abooooo farklı bakıs
Soran+1 yılAma haklı bir yandan
- +1 yıl
sorma hersey karsılıklı
Soran+1 yılÖylee
Cevap sahibi+1 yılİlişkilerde hep cok sey isteyen değerli oluyor evlilikte de ayni sey hiç bişey istemeyen gelin değersiz herseyi yaptiran gelin daha değerli oluyor neden bilmiyorum iste sanırım emekle alakali insan emek vermedigine deger de vermiyor
- +1 yıl
dogru kolay elde edılenle zor elde edılen farklı
+1 yılPot kırmış biraz cimri sanırım ya da kızlara çok para yedirmiş zamanında
01 Yorumla
Soran+1 yılYok tam tersine hiç cimri değildir ama ben harcamasına izin vermiyorum belki de ikinci dediğiniz gibi olmuştur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de bu kadar ezik davranma, fakir erkek sendromu yaşıyor erkek arkadaşın yazık valla üzüldüm sana
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bu ne demek ne ezik davranması evet durumu iyi diye onu sömürmem mi gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılSömürmek ayrı. Kendini bu kadar değersizleştirme diyorum senin için bir seyler yapmasına müsaade et kendini layık gör. Ayrılırsın yarın öbür gün başkasını bulur ona yaptıklarını görürsün sok olursun
+1 yılboyle iltifat edilmez okuz olarak cevap verebilirsin
00 Yorumla
+1 yılSenin erkek arkadaşın az buçuk cimri galiba. Tutumlu olmak gerek ama cimri insanla ömür geçmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazıları cebini Bazıları kendisini Bazıları da karşısındakini düşünür hayat işte...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay be birileri bir yerlerde alınan hediyelerle mutlu oluyir biz de anca evde oturalım. Masrafsız olduğumuzu diyelim ah be 😢😢 nerede adalet ☹️
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ki ama ben hediye de istemem
Cevap sahibi+1 yılBen de öyleyim. De zaten alınmaz.
+1 yılMaalesef günümüzde kızların çoğu paraya önem verdiği için senin gibileri değişik geliyor. Aynı zamanda hoşuna gidiyor erkeğin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. arabamısın la sen masrafsız olduğun için tercih edilesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni aldatıcak. Masrafın yoksa düzsün demektir. Dikkat et bacım. Bu tipler sonra süslüsüne gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmaz diye umuyorum ailesiye falan tanıştırdı
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
+1 yılmasrafsiz olmadigin icin sevdigi anlamina gelir boyle soyluyor olmasi.
01 Yorumla- +1 yıl
masrafsiz oldugun*
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiğer kizlara cok fena para yedirmiş borca girmiş ama sen değilsin diyor safsın. Diyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüsün teşekkür ederim 💚
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende çok masrafsızım çay, kahve yok. Birinden bir şey de almam yemem de.
10 Yorumla
+1 yılBiraz isteklerin olsun sana karşı değişirse masrafsız olduğun için sevmiştir
(Gidip adamın ağzına sıçma çok pahalı şeyler aldırtma)03 Yorumla
Soran+1 yılTamam djdjfjdj
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence buda iyi bir durum değil cimri biri sende tutumlu olduğun için seninle gibi
00 YorumlaBu devir de ki ac gözlü kizlarin yanında böyle birisi olmak artı bi puan yani bence sevıyor
01 Yorumla
+1 yılyoo aşıktır cocuk daha da asık olur onu dusunursen
09 Yorumla
Soran+1 yılYani bu sebepten sevmiyor
- +1 yıl
hralde neden o sebepten sevsın fızıgın tatlı dilin hosuna gıdıyordur yoksa erkek parası varsa harcar ztn
Soran+1 yılOnlsr da hoşuna gidiyor onları da söylüyor ama bu aklımda kaldı
- +1 yıl
hımm boş ver adamı kullanmıs gıbı yapanlar cok ıtıcı ztn
Soran+1 yılTabi ki öyle yapmak kötülük ama kafam karıştı işte
- +1 yıl
hımm senın yaptıgın dogru boş ver sevgılı olmak kullanmak dgldır kı mutlu zmn gecır mutlu et mutlu etsın tamam
- +1 yıl
rıca mutluluklar ıkınıze de
- +1 yıl
yaslar kac sızın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevsin ne güzel oda odun degilmis bak harcamak istemis sen izin vermemissin cok uyumlusunuz inş yrilmazsiniz 😍
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet cimri olmadığına eminim zaten ama ben fazla harcama yapmasına karşıyım iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim 💚
Cevap sahibi+1 yılİste o bonkör sen tok gözlü birbirinize iyi gelirsiniz
Soran+1 yılÇok teşekkür ederiiiim 😚💞
Bize de anca görgüsüz egolular denk gelsin 🙂
11 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle insanlara denk geldim biraz eğitim biraz karakter meselesi ama üzücü bir durum para düşkünü olan insanlara güvenemiyorum
+1 yılHer eve lazım böyle kadın
110 Yorumla
Soran+1 yılYa nedeeen dkdjdjd
- +1 yıl
Para sevdalısı değilsin mal mülk düşkünlüğün yok huzurlu bir ailenin kurallarından biri budur
Soran+1 yılZaten olması gerekn de bu değil mi
- +1 yıl
Erkeklerin çoğu eşlerini maddiyatla mutlu etmeye çalışıyor daha doğrusu zorlanıyor buna. Yetmeyince bankada arıyor çareyi hesaplar tutmayınca işler değişiyor ne maddiyatı düzeltebiliyor nede ilişkiyi sonra boşanma
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Para hayatımızda önemli olduğu kadar kişiliğimizide satın almamalı
Soran+1 yılSeven için paranın önemi yoktur ki zaten
- +1 yıl
Kesinlikle
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel sohbet içi 💚
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
Ayy dediği lafa bak ben olsam ayrılırdım
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. İyi hoş da, masrafsızsın da demezsin yani.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa dedi iştee o yüzden bu düşünceye kapıldım
Soran+1 yılYapacağım bunu teşekkür ederim 💚
+1 yılTövbe sen broadwey misin ki masrafsız neymiş
01 Yorumla
Soran+1 yılYa abiii fkfkdjfj
- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzeldir mastafsız sevmek
02 Yorumla
Soran+1 yılMasrafsız olduğum için seviyor anladjm
- +1 yıl
Heralde niye yoksa kızmı kalmadı
Bence ayıp konuşmuş normal bi sohbet olmamış
00 YorumlaMasrafsız insanı kim sevmez
00 Yorumla
+1 yılParasını Yemezsen Senin Kıymetini Bilmez Emin Ol
00 Yorumla
+1 yılMasrafsız olmak nasıl bir tabir ya sksjks
00 YorumlaEvet, herkes işine geldiği gibi sonuçta
00 YorumlaBilemeyiz bu da bir etken tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmesine etki etmiş gibi bence sadece.
00 Yorumla - Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem