Merhaba arkadaşlar lütfen g*vat demeden önce biraz anlamaya çalışın bu düşünceyi kafamdan silemiyorum. Nişanlımla 7 yıldır sevgili 1 yıldır nişanlıyız.
bundan yaklaşık 6 ay önce başladı bu düşünce, şehir dışına çıkacaktık nişanlım da yakası bol dekolte bir kıyafet giymişti, muavin geldi bilet parasını almak için ama yanımızda fazla durdu bir şey ister misiniz gibi gereksiz sorular sordu nedenini anlamadım sonra nişanlıma döndüğümde montunu çıkartırken yakasının daha fazla açıldığını sütyenine kadar gözüktüğünü fark ettim ve adam da nişanlımı süzüyordu. Sonrasında gitti ama gelip geçerken sürekli nişanlıma baktığını fark ettim ve dekoltesi de açıktı. burada içime bi şüphe düştü normalde kıskancımdır fazla açık giyinmesini istemem ama o muavinin nişanlıma bakması ve sonrasında onu düşüneceği aklıma girdi ve nedensizce tahrik etmeye başladı.
bi sonraki olaysa bara gidecektik kızlı erkekli arkadaş grubuyla nişanlım da o gün yine dekolteli bir kıyafetini giymişti neyse gece geçti sonrasında kız arkadaşlarıyla konuşurken kulak misafiri oldum yan masadaki adamlar senden gözlerini almadılar gece boyu sadece seni izliyolardı dediler bu da aşırı tahrik etti beni o anları hayal etmeden duramaz oldum.
Biliyorum ki paylaşsam mutlu olmayacağım ama bu düşünceleri kafamdan silemiyorum mesela diyorum ki bendeki fotoğraflarını bi video chat sitesinde başka erkeklere göstereyim bakalım ne hissediyorum onlar bakarken mutlu oluyor muyum ama cesaret asla edemem kayıt edebilirler ve nişanlımdan gizli çok yanlış ama silemiyorum da aklımdan bunu biriyle konuşamam da yakınımdan internetten bulsam herkesin tek derdi fotoğrafları istemek. Lütfen bana bir fikir verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer