Nişanlım hakkında kafamda kuruyor muyum?

Canlar nişanlım ile birbirimizi seviyoruz ve 3 ay sonra evlenicez, mesaj atıp darlayan arayıp sürekli sinir eden bir tip değilim asla, o yazar arar filan. Yerine göre ben. Onun maaşı normalde 55-60 bin ama ailesine bakıyordu taşınma vs derken çok masrafı oldu, bana kendi isteği zoru ile market alışverişi yapardı. Sağolsun geçen cebinde ki parayı paylaştı az da olsa. Benim de aldığım maaş az ve kiradayım,3 gündür telefon internetim kapalı, sıkıntımın bitmesine az kaldı ama o bunu biliyor, geçen ay o kendi zoru ile ödemişti, ben şirket telefonundan bağlanıyorum internete, bana 2 gün önce benim telefonun interneti de kapanacak eli kulağında 2 güne kapanır dedi, bugün bir şey dürttü beni parası yoktu bu hafta maaş alacaktık ikimizde, bugün numarasının faturasını sorguladım fatura ödenmiş, faturası da payalışveriş ödemesi ile birlikte nerdeyse 2 bini buluyor genelde. Bana yalan mı söyledi anlamadım yoksa borç mu aldı da ödedi beni ilgilendirmez ama kapanacak deyip de ödenmiş görmesi tuhaf geldi. Dün parası yoktu ama bime ugrayacağım eve geçince yazarım aşkım dedi akşam 7 buçuk da, saat 9 olmuş anca yazıyor napıosun diye, instagramdan güzel bir video paylaştım ikimizin resmi olan, beğendim dedi ama insan bir yorum yapar bir ne bilim yazdığım şiire bir şey söyler, bu sabah gayet sıcak ve romantik konuşuyor. Dün gece de saat 10 buçuk da erkenden uykusu geldi yattı, tuhaf hareketleri vardı dün, bana eve geçince yaz diyen adam kendisi ben yazmasam tv izlediğini bile yazmayacak, eve girmiş yerleşmiş, keyif yapıyor. Çözemedim.

Güncellemeler
11 ay
ŞİMDİ SORDUM NİŞANLIMA İNTERNETİN BUGÜN KAPANACAKMI HAYATIM DİYE, ARKADAŞIN İNTERNETİNDEN BAĞLANIYORUM AŞKIM DEDİ, İŞYERİNDEN ARKADAŞIN İNTERNETİNDEN BAĞLANDIĞINI SÖYLEDİ, BANA YALAN SÖYLÜYOR ÇÜNKÜ FATURASI ÖDENMİŞ BORCU GÖZÜKMÜYOR ARKADAŞLAR. BANA BORÇ BULUP PARA ATICAM SANA DEDİ AMA NİYE YALAN SÖYLEDİĞİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİM BEN.
Güncellemeler
11 ay
Arkadaşlar memleket de çok mu ellettin diye cevap veren ma.. llar olduktan sonra bu toplumun zeka seviyesi iki adım ileri gitmez. :)) Nasıl hayatta kalıyor bu pez... zzolar acaba :) Kızları çok elletiyor ya da bacıları ondan bunlarda ki hararet. g... doşlar
Nişanlım hakkında kafamda kuruyor muyum?