Yayıncı oldugumu ailem bilmiyor annemin psikolojisi önceden kötü durumdaydi şu an iyi yayıncı oldugumu öğrenirse yine bozulur mu?

Annemin psikolojisi şükürler olsunki normale döndü. Benim şu an yayıncılık yapmam gerekiyor ama annemin kulağına giderse kendine bir şey yapmasından ya da çok üzülüp hasta olmasından korkuyorum. Ben soylemezsem bir gün kulağına gitme ihtimali var ve anneme yayıncı olduğumu soylemedigim zaman sanki aramızda bir mesafe varmış gibi geliyor ona yalan söylemek istemiyorum. Bide ayrı annelerden olsakta abilerim var ben 14/15 yaşına gelene kadar hiç görmemiştim onları kendim buldum internetten de öyle tanıştım ve de anlaşamadık aramazlar etmezler bende onaları aramıyorum keşke onlarla tanismasaydim hiç gerek yokmuş. ilk başta bi ilgi gösterdiler ama abi kardeş sicakligi alamadım onlarda onların kulağına giderse bana bir şey yapmaya kalkarlar mı sizce? Öyle bir şey olursa diye korkuyorum. Kendimi özgür hissedemiyorum böyle olunca benim hayatım sonuçta hiç goruşmedigim etmediğim insanlar karişırmi sizce bana? Birde annem konsunda ne diyorsunuz söylemeli miyim?
Yayıncı oldugumu ailem bilmiyor annemin psikolojisi önceden kötü durumdaydi şu an iyi yayıncı oldugumu öğrenirse yine bozulur mu?