AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
normalde görüşmez ama nışanlısı ona tekrar yazmışsa aklını çelmek ıcın görüşebılır. Nışanlısı başka kızla oldugunu duyusa kıskanmış ve yenıden elde etmeye çalışıyor olabılır
nerede duysun ki sır gibi gizliyor anasını satayım beni
story falan atmadını mı
yok zaten 1 kere görüştük 6 auda
o zaman senı duymamışsa bıle eskı nışanlısı yazmış falandır. ne kadar oldu görüşmeye başlayalı bır de nışanlı ıle ayrıldıktan sonra ne kadar oldu göruşmeye başlayaılı
2019 2020 arası atmış nişanı biz 2022 temmuzda konuşmaya başladık
ablam 2 hatta 3 yıl olmuş sana rakıp çıkmaz bu saaten sonra korkmana luzum yok
bilemiyorum ama işkilleniyorum çünkü ayrılma sebepleri trip ee bende trip attım benlede ayrıldı ama sonra barıştı üstelik beni paylaşmaması dahada karıştırıyor kafamı
trıp var trıp var. Her şeye olup olmadık trıp atan bırıyle yapmak zor da dozunda trıp sevımlıdır. 3 yıl sonra bır erkek bırını unutmadan bır şeylere başlamaz. 5 aydır görüşüyosanız hoşlanmada vardır.
Nışanlı ıle senın aranada başka kadın var mı
benle nişanlı değil ki daha
Temmuzla 2020 ayrıldığı tarıh arasıda 3. bır kadın var mı onu soruyorum ablam onu anladım
yok ama çok kız kankası var onlardan da işkillenmiyor değilim ilk başta bana arkadaşım yok diyen lavuk şimdi kız arkadaşım çok diyor
galiba ben profesyonel bir yalancıyla sevgiliyim
jajaja. O zaman o kızı unutamamıştır. Senle de olmaya karar verdıyse kendını hazır hıssedınce olmuştur. Işkıllenecek bır durum yok. hepımızın kız kankaları var. Beğenseydık dığer manada kanka kalmazdık. Bence sorun yok araya ok zaman gırmış. Ha ama nışanlısıyla arkadaşça falan görüşmek ısterse kesınlıkle ıızn verme. Duygular köruklenır falan ızın yok.
zaten vermem de hangisinin nişanlısı olduğunu bilmiyorum ki hepsine kız kankam diyor ya nişanlısıysa biri
sana fotosunu göstermedı mı nışanlısının
hayır sadece nette alyansıyla resmini gördüm gerçi gösterse deliye dönerdim sanırım
onu ıste. Kızı gör ona göre ızın ver veya verme.
Ben çok kıskancım ama nasıl olacak
Bilemiyorum nişanlı olup ayrılmak gibi bir hamle için büyük bir sorun olması lazım o büyük sorun da halledilebilse yüzük atılmazdı bence şimdi tekrar görüşme gibi bir hamle yapmaz diye düşünüyorum ama erkekler dengesizdir
kız trip atmış o da ayrılmış bende mesela onun yanlışı yüzünden trip attım 2 kere barıştık benimle barışan sanki onunla da barışır gibime geliyor içime sinmiyor değil bu konu ona sorsam onun dediği laf belli ben karaktersiz erkek değilim der halbuki öyle bişeyi yapsa bile ben yaptım demez inkar etmeye devam edebilir
Bi trip için yüzük atılır mı ya bence bir hata yapmıştır ki trip atmıştır karşı taraf ve ya senden gizlediği bisey olabilir tripse derdi tahammül edemiyorsa sana da etmemesi lazım dediğim gibi erkekler dengesizdir
valla anlattığına göre bir olaylar olmuş bu ilk ailesini aramış sonra nişanlısını aramış nişanlısı demiş niye önce beni aramadın diye bu da atmış yüzüğü gerçi saçma bir neden ama bilemiyorum. Zaten edemedi engellediydi sonra tekrar konuştuk düzelttik ama bu durum içim içimi yemiyor değil
Bu çocuk dengesiz kesinlikle bi insan trip için böyle büyük tepki verir mi ya engellemek ne abi bence sende yol yakınken dön de hayırdır kendini ne sanıyorsun tirp atilcak birsey yapma bizde atmayalım her fırsatta engelle yok bilmem ne kac git olmaz konuş sert git
hem dengesiz hemde lafı mabadından anlayan biri onunla sanalda anlaşamıyoruz artık nette telini isteyeceğim
En iyisi iste tabi ipleri erken eline al benimkisi de çok dengesizdi hiç bir tribime katlanmayan tahammül edemeyen biriydi hep tamam kapat konuyu yatiyorum diyip kaçardı en son eeee yeter be dedim ben manyak mıyım durduk yerde trip atayım sevmeyen bir insan karşısındakine trip bile atmaz sevmiyorsam bitiriim ama seviyorum sana küfür etmiyorum ters gelmiyorum sadece ufak bir trip trip atmanın sebebi de hatanı anla özür dile çabala diyedir bir daha bu şekilde davranırsan yol orada bitir dedim kedi oldu kedii tamam sakin ol dedi 3 senedir görmedim böyle bir tepki daha da 😁
onu nasıl yapabilirm bilmiyorum ki zamanında çoook şey dedim ama nerdee
Hani o tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır lafı var ya işte o heryerde aynı değil bu konu da bağır çağır gerekirse duygu sömürüsü yapma net ol ciddi ol ama mesajlarda değil ya görüş ya da hiç yoktan telefondan bu şekilde konuş görsün tepkini
telden anlamıyor engelliyor direk
Sorunun birebir muhatabına sormak yerine cevapları dışarıda ararsanız kafanız çok daha bulanır haberiniz olsun.
Görüşüyorsa büyük sıkıntı
Ama gerçi kelin merhemi olsa kendi kafasina sürer
noldıu ki
Ümit verip yari yolda birakmak
beni sır gibi saklıyor demişsin, red flag
öyle bunun için trip attım olay çıkardım saçmalama ne saklaması diyor
klasik ya. sen daha iyi bilirsin ama olmaz bence bundan. güven vermesi gerekiyor. kaçamak cevaplarla olmaz bu iş.
bende o yüzden yüz yüze gelmeyi istiyorum herşeyi öğrenmek istiyorum ya böyle soruyorum hemen suçlu ben oluyorum
Yok abi ayrilik sebebi eger bir açılması yoksa
ama onu nasıl öğrenebilirm ben
Net bir sekilde tavrini beli et neden bulustun diye sor
işte bilmiyorum ki konuşup konuşmadıklarını mesela bazen wp a giriyor bana yazmıyor bazen wp a giriyor bana yazıyoe 2 3 dk sonra çıkyor şüphelenmiyor değilim
Sey kac yasindasin ona gore ben fikrimi belirticem yani yaşın buyuks3 yorum yapamam
29 um
Ya onadan telfonunu isticeksin cat diye verirse sorun yok yok askm 2 dk bekle isim var faln derse bittmis abi net bisey var
öyle yapcam Instagram şifresi konuşu açıldı yanlış verdi işkillenmedim değil
İste bu ya biseyler yakalamya calis ama dikkatli ol senden soguyabilir caktirma bisey bulursan uste cikmaya calisirsa net hatlai olan o
sanalda bişey yakalayamuorum reelde ümidim var
Hadi yaparsın sen guveniyorum sanaaa
ayy inşallah inşallah
Hayatında biri varken neden görüşsün
ya şundan bu nişanlışıyla trip nedeniyle ayrılmış. Bende onun yanlışı için trip attım benimle barıştı artık aklımda acaba oluştu benimle barışıyorsa onunla niye barışmasın hatta barışmıştır benim haberim yoktur diye içim içimi kemirmiyor değil
benim olmuşdu🙄