Sksjajjs
Benim dramımdır bu
Pp eski halim yaklaşik 1 ay önce kadar o zmn 60 kiloyum şimdi 55 ve ben kilo verince göğsüm küçülüyor yani şu an küçük küçük seven bulmam lazım
Amaa burdan değil o yüzden dm den yaw*samazsaniz sevinirik
Sksjajjs
Benim dramımdır bu
Pp eski halim yaklaşik 1 ay önce kadar o zmn 60 kiloyum şimdi 55 ve ben kilo verince göğsüm küçülüyor yani şu an küçük küçük seven bulmam lazım
Amaa burdan değil o yüzden dm den yaw*samazsaniz sevinirik
Eğer profil fotoğrafı sana aitse gayet ideal bir göğüs onu söyleyeyim kızlar bu konuyu çok abartıyor bir cinsel ilişkide en fazla 5 bilemedin 10 dk kısmı oluşturuyor belki o kadar bile sürmüyor ben bir erkek olarak dikkat etmiyorum göğüs büyüklüğüne olsa da tabi ki hayır demem ama küçükte severim
Bu konuyu çok takmaman lazım önüne çıkan fırsatları değerlendirmen lazım
Ben küçük meme severim küçükler sarkmaz uçları dik durur küçük limonkadar olsa bile yeter onu sevende çok o yüzden hiç sorun etme. Kaç beden sudyen takiyorsan onuda yazsaydın iyi olurdu birde 5 kilo vermekle oraya bir şey olmaz rahat ol
Cevap
22Cevap
Meme için seven zaten seni memen için seviyordur :D aşk olmaz ki o
Yani orası öyle zaten ben memnunum tek sıkıntı kilo verince sarkti onu da halledicem inş
Geçmiş olsun halledersiniz üzülmeyin
meme yapısal olarak loblar sinüsler cooper bağları yağ dokusu meme ucu ve meme başından oluşuyor
büyük küçük sarkık dik ne kadar önemli kişiye özel durumlar ama işlevsel olarak her meme aynı görevi yapmaktadır
Ablacım bu ülkede heykele yaslamaya çalışanlar var sen küçük göğüs dersin. Umarım başka dertlerin olmaz iyi forumlar herkesee
Yani bence hepsini seviyorux biz ya küçük orta büyük😂
erkekler iri meme sever ufak meme seven azdır genelde
Kızım ppdeki memelere sen ufak mı diyosun yaaaaaa bence devasalar😋😋😛😛
Ne bicim dertleri takintilari var bu kizlarin yaa, kizlarin ruhu neden boyle ya...
Bence 1 ay önceki ne gore cok kücülmemis dir memelerin canım
Sarkık değil ise kucuk meme ler de tatlı cekici oluyor uzme kendini
Yerim ya. Hatta eme eme büyütürüm
bu eskı halınmı sımdı boyle degılmısın
PP de baya güzel görünüyorlar
Küçük benlik değil ama vardır seven
Profilindeki resim senin se kücuk degil ki
Küçük sıkı ve dikse mükemmel olur
Meme sevmeyen yok gibi bişeydir
Bulunur
Ben küçükcüyüm arkadaş büyük çekici durmuyor
Küçük değil normal duruyor