Konuştuğum biri var sürekli bu tarz evlilik muhabbetleri dönüyor ben düşünmüyorum ne tepki vereceğimi de şaşırdım

Konuştuğum biri var sürekli bu tarz evlilik muhabbetleri dönüyor ben düşünmüyorum ne tepki vereceğimi de şaşırdım

Aslında sen bu adamla ciddi bir şey düşünmüyorsun hatta bana öyle geliyor ki sevmiyorsun da yani sadece takılmak istiyorsun falan o yüzden bu tür konuları açması senin hoşuna gitmiyor. Bunu bence söylemelisin Ben henüz hazır değilim bu şekilde konular konuşmak istemiyorum diyebilirsin.
Evet henüz bir şey hissedecek kadar bir şey yaşamadım bunu söyledim de ona bu konuları açtığında da daha gençsin ne evliliği diye geçistirsem de sürekli acıyor
Pekala mâdem ki o sana her fırsatta evlilik meselesini gözüne sokuyor,
Sende ona karşılık şunu söyleyebilirsin, ben evlilikten nefret ediyorum, lütfen başkaları ile aranızda geçen evlilik meselelerini bana anlatmayın, ciddi derecede sinirlerim bozuluyor ve bu konu tartışmaya kapalıdır.
Aynen bunları söyleyin ona...
Sizi beğenmiş olabilir mi?
Yavaş yavaş sizi evliliğe hazırlıyor olabilir mi?
Tabi bunu ne sıklıkta yapıyor.
Bir yerden sonra itici hal almaya başlıyor olabilir.
Önyargılı tabi ki olmayalım çok merakta kaldiysaniz direk sorun amacın ne diye.
İyi birisi efendi birisi tama o konuda sıkıntı yok ama benim anlamadığım nokta düzenli işi yok gücü yok neyine güvenerek evlilik düşünüyor
Onu bilemem kendisiyle görüşüp derdini anlamamıniz lazım tek başınıza cozebileceginiz bir durum değil.
Alıp karşınıza adam akıllı konuşman lazim
Cevap
39Cevap
Erkeğin dediği ve demek istediğini boş ver takılma
hele ki erkek evlilik konusunu açıyorsa hiç ciddiye alma senin tepkini merak ettiği için diyor bunları ama daha evliliğe uzak kendisi fark ettiysen..
eğer davranışıyla uğraşmasıyla evliliğe sürüklüyorsa asıl o zaman ciddiye al
şimdi sadece fasa fiso
Zaten ciddiye almıyorum ki henüz bu kadar erkenden bu konuları acması samimi gelmedi ben evlilik düşünmüyorum ama kendisi sürekli yok nenem gelin yok mu diye soruyor vs diye konuları acıyor
aman konuşa dursun bana 3 erkek böyle ima ediyordu hatta sonra direkt söylediler senle evlenmek istiyorum diye sonrada aldattılar. Yani boş sözlere karnımız tok artık.
Görmezden gel konuyu açtığı zaman sana açıkça evlenelim gibisinden bir şey vurgularsa direkt hazır olmadığını söylersin
Evlilik konularının açma nedeni bak ben sana karşı ciddiyim mesajını vermek. Aslında değiller, tamamının taktiği bu! Biz kadınlar evlilik vadı olunca kendimizi kaptırıyoruz çünkü!
Bu yaşta ne evliliği sen önce kıçına don al de 😄 ama o da sanki ti ye almış zaten cokta takılma
O laf ağzıma geliyor da demiyorum 😂 tiye almak değil aslında sürekli bu konuları acıyor
Çocuk iyi evi gecindirecek geliri varsa elektrikte aldıysan neden mastürbasyon ile uğraşacaksın evlen bir an önce keyfine bak
Düzenli işi yok.
İlk aylarda diyorsa derdi cinselliktir ama birkaç ay geçmiş belki niyeti ciddidir evlenmek istiyordur.
Flörtüz henüz
Bugün bunu sana diyen yarın da bir başkasına diyecek heves etme gül geç. Erkekler mavi boncuk dağıtmayı sever.
Haha dimi zaten ciddiye almıyorum sadece sürekli alttan alttan bu konuları acmadı hosuma gitmedi
Evlilik gereksiz falan de madem düşünmüyorsun bu düşünceni onunla paylaş
Paylaşıyorum zaten ama kendisi direkt bana bu konuyu acmayıp nenem gelin yok mu diye soruyor ölmeden evlen diyor vs diye konuyu açınca aa öyle mi daha gencsin diyip konuyu kapatmaya calısıyorum şu an aramızda ilişki yok zaten konusuyoruz sadece
+25 her Türk erkeğinin karşılaştığı bir durum size dert yanıyor işte yanlış anlamış gibisiniz
Bilmiyorum artık anlamayacak kadar da saf değilim bana oynuyor yok nenem soruyor yok şöylr böyle
düşünmediğini dile getir boşuna hayallere dalmasın
Bana direkt gelse amacını söylese diyeceğim ama yok nenem soruyor yok şöyle böyle diyor bende gencsin daha diyip konuyu kapatmaya çalışıyorum
Emin ol başkalarınada evlilik muhabbeti yapıyordur ciddiye alma 😀
Almıyorum ama sıktı bu alttan alttan işlemeler😂
Evlilik düşünmediğini belirtmek gibi bir çılgınlık yapsbilirsin
Aa ciddi olamazsın nasıl aklıma gelmedi
Seni ciddi olduğuna inandırıp duygularınla fena oynayacak, dikkatlı ol.
Ben onun duygularıyla oynamayım da 😂 bu erkekler kendini cok zeki sanıyor
evliliği dile getiren sen olsaydın kayıplara karışırdi..
Haha dimi ama 😂 böyle de ben kayıplara karışcam
Niyeti ciddi. Seni hem seviyor, hem güveniyor. Güvenilir kadın az. Bulan kaçırmak istemiyor.
Flörtüz daha bilmiyorum bana cok ciddi duruyorsun dedi belki o ciddiyetimden etkilendi ama henüz çok erken ve daha düzenli işi bile yok
Seni beğenmiştir ama öylesine konuştuğun biri mi? Yani arkadaş gibi mi?
Flört olarak konusuyoruz
kısa süreli bir ilişki ise evlilik konuşmasinin anlami pek evlilik olmayabilir
Evet evet cok haklısın
ilişkiniz cinsellik olmayan, süper frijit ve kuru bir ilişkiyse evlilik istiyo olabilir :D
Flörtüz henüz😂
Olur da sevgili olursaniz cinsellik kacma. Yani evlenince yapcaz diye sart koyarsan cinsellik icin evlenir cinsellikten hevesini alinca sogur senden. Bunu evlenmeden once de yasa. Evlilik isteyecek olan her turlu istiyo yani onu demek istiyorum
Evlen o zaman biran evvel anneni kırma madem bulalım sana bi kız de
Hahah dedim onu da dedim 😂
Dert yanıyor sana. Hemen evliliğe yormayın sdfghds
🤪
:D
Direk söylicen o zaman ben evlilik düşünmüyorum diye, çaktırmadan seni yokluyor söliim yani
Söylüyorum ama o bana direkt amacını söylemediği için bişey diyemiyorum
Yaw işte sen kişiliğimden anla bence o lafları söyleyen annesi değil kendisi dolaylı yoldan sende düşünüyonmu acaba diyor sana sende direk o mesaja ben evlilik düşünmüyorum diye cevap yazmalısın, bunu böyle anla yani dolaylı soruyor sana netttt...
Ben dedim şu an evlilik düşünmüyorum okulum var yapmayı istediğim şeyler var diye ama o böyle alttan alttan yok nenem gelin yok mu diye soruyor yok ben ölmeden evlen diyor vs vs diye konu acıyor
Beni ilgilendirmez senin nenen felan de nenen için evlenecek değilim git kendine bi kezbann bul o zaman deseydin... bencede sen okuluna işine bak.
Hahaha de geç. Biraz sohbet etmek istiyor gibi geldi bana
Hizli girmis konuya ama niyeti temiz oynamaz seninle gibi geliyor
Düzenli işi gücü yok
Oda olurda hislenmemissin
Evet nerden anladın 😂
Kadinlarin kitabini yazmisim anlarim ben
Eeee ben de açıkça diyorum evlenelim diye o benimle ilişki yaşamaktan bile kaçıyor iyi olduğumu bana güvendiği güzel olacağını bildiği halde
Düzenli işi gücü yok neyine evleneceğiz
O da düşünmüyor zaten merak etme. Onun niyeti baska
Başını alır 😂
Helal 👍👍
😂🙏
Çevresinde ki arkadaş eş dost yavaştan evleniyordur kendini garip hissetmeye başlamıştır dertleniyordur
Düzenli işi gücü yok
Genelde kadınlar düşünüyor diye o da ilgi çekmek için yapıyotdur
Aksine soğuttu
Eğer ilişkinizde cı nsel lik yoksa.
Artık evlenelim de rahat rahat yapabileyim diye düşünüyor olabilir
Flörtüz evlenmek isteyebilir anlıyorum ama düzenli işi gücü yok
Niyeti ciddi de olabilir oturup konuşulması gerekiyor ancak senin yapman gereken sorumluluklar fazla ise ilişkinizde ara da verebilirsiniz
Flörtüz evlenmek isteyebilir anlıyorum ama düzenli işi gücü yok
Çok ucuz algılar bunlar ya. Sen de git bul birini anneni üzme de geç.
Diyorum zaten 😂 ama işte devam ediyor
İyi bari durumun farkındasın :)
Gözüm açılalı cok oldu düşmüyorum artık 😂 10 düşünüp bir adım atıyorum
Erkek adam misali diyorsun yani hahaha
Gibi gibi 😂 kimseye güvenim kalmadı
Herkeste aynı hikaye ya amannn :D
Evet valla
'Sen de evlilik çok saçma ya' gibisinden bir şeyler de sanki normal muhabbet ediyormuşsunuz gibi
Diyorum ben düşünmüyorum saçma buluyorum hem daha gencim diyorum ama o alttan alttan yok nenem gelin yok mu diye soruyor yok annem soruyor dedikce direkt bişey diyemiyorum
Hemen kaç öyleleri kendine bağlama şeysi yapıyor aklınca
Bağlar bağlar 😂
Alacak seni herhalde
Başını alır 😂
😂😂
Yakında evlilik teklifi alabilirsin 😄😄
Aman aman uzak olsun 😂 ben düşünmüyorum direkt gelip konuyu acsa fikrimi söyleyeceğim ama daha gençsin vs diyip geçiştirmeye calısıyorum
Nabzını ölçüyor her davranışınla.
İşte itici oluyor ama
Senle evlilik harici her şey düşünüyordur
Başını alır 😂
Belki seni beğenmiş ve ciddi düşünüyordur.
Düzenli işi olmadan neyin ciddiyeti bunu anlamıyorum
ciddi düşünüyo işte seninle
Henüz hayatı düzenli dahi değil neyin ciddiyeti bunu anlamıyorum
ozmn hayal dünyasında yaşıyo
Sırtlannnn 😂🤣
kız da aaa evlenmek istiyor diyip yatıcak işte bu yani
Bencede @Kar_küresi çok zekice 😅
@you4myselfcontrol o başını alır 😂 benim ne kadar ciddi sert biri olduğumu biliyor en ufak şeyde kaç kere bozdum ona cesaret edemez 😂 bir adil yıldırım papatyası sırtlanları 10 mt geriden tanır
sfghsfgsfs düzenli ilgi versin en kötü öper eller
Ne olacak evlenmek istiyor.
Düzenli işi olmadan neyin ciddiyeti bunu anlamıyorum
Ağzını yokluyor işte
Hahaha bu yaşta ne evliliği yaa de
Ya bir de doğru dürüst işi dahi yok 😂
cinsel ilişki meraklısı kanki
Başını alır 😂
yaşlar kaç bey senın
Ben 21 o 27
daha erken sama ona ideal. okulumu bitirmem şazım falan diye ertelenebilir. 2-3 yıl içinde düşünürüz deyip geçiştir sonrasında devam ederseniz sem de düşünürsün
Düzenli bir işi yok
sen okuyorsan o zamana kadar belkı gırer eger okumuyorsan sıkıntı olabılır o zaman evlenelım ısteyebılır
Okuyorum
o zaman hoşlanıyorsan şans verme konuusunda problem yok bence
Yüz verme bu konuda..
Yo yüz vermiyorum zaten
Ne iş yapıyor
Mesleği var ama düzenli bir işi yok
Sonlandırdım artık. Zira işini gücünü geçtim o ciddiyeti düşünecek bir şey hissetmiyorum
Bence seninle evlilik düşünüyor
Ben düşünmüyorum ama sürekli yüz yüzeyken de bu konuları açıyor babannesi falan soruyormus gelin yok mu vs diye direkt gelip dese ben seninle evlilik düşünüyorum o zaman net sekilde fikrimi söyleyeceğim ama iste..
Red yemeden önce evlilik için düzenli işinin gücünün olmadığını nasıl düşünemiyor anlamıyorum
Işık yakıyor sana gel nikahıma gir diye
Evlilik düşünüyor amaç bu 👍
İşte sana yeşil ışık yakıyor
Evlenmek
Seninle yatmak çocuk yapmak
Ağzınızı yokluyor da olabilir tepkinizi merak etmiştir
Senle ilgili bir konu değil gibi.
Seks için güven sağlamak
la bu tipleride hiç sevmem cıvık oluyolar
Ahaha değil mi bi ağır ol ya yemin ederim böyle yapmasaydı belki soğumayacaktım ya da bir şeyler hissedecektim
Valla daha doğru düzgün işi yok kendisinin ihtiyacını karşılayacak maddi durumu yok evlilik düşünüyor. Bunu ben düşünüyorum o düşünmüyor neye güvenerek evlilik düşünüyorsa
Hhhahah tam nokta atışı oldu bu 😂
evlenek diyor sana kısaca
O zaman ayrıl oyalama onun amacı belli
Flörttük konuşmayı kestim
Yokluyor
Boşuna
Kusucam
Ben coktan kustum bile 😂
Çocuk eğer yakisikli ise kaçırma derim
Yakışıklı olması düzenli hayat getirmiyor. Düzenli işi yok gücü yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?