Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 28 oldum benimde birikimim yok ama kendimi eşim olacak olan kişiye saklayan zinadan saklanan ciddi düşünen bir bireyim onu çok sevecek sahiplenecek sadık ve güven duygusunu hissettirecek çok değer verecek biriyim birikimim yok ama iyi kötü maaşım var. Benim için maddiyatın bir önemi yok karakter diyorsan olur ama benim için maddiyat çok önemli cennetten arsa satın alacağım (cuma cuma tövbe estağfurullah) dünyayı satın alacağım kalbi olmasın parası bol olsun herşeyi alayım beni aldatsın karaktersiz olsun duygusuz olsun ama parası olsun beni sevmesin ama ben parasını seveyim parasına aşık olayım diyorsan bence olmaz daha zenginini bulman lazım çocuğa da yazık etme zengin olup iyileride var lafım herkese değil yani dediğim gibi para kriterse parası olana bak tamam herkes iyi şartlarda yaşamak istiyor ama duygu sevgi ve aşk ta olmazsa olmazı
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım olur
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen birikim yapmaya tam da o yaşta başladım.
Güzelde oldu.
Neden olmasın.
Aslında önemli olan yaşta değil bence kişinin bu isteğini fiile dokebiliyor olması.
Çokta maddi yöne de bakmamak lazım.
Kendinizi garantide ya da güvende hissetmeniz sadece maddiyatla olacak bir şey degil.
Siz zannediyor musunuz maddi durumu iyi olanların çok mutlu olduğunu.
Tabi her zaman istediğinizi düşünmekte yapmakta özgürsunuz her birey gibi.
Ama gerçek olanı da unutmamakla birlikte.00 Yorumla
Türkiye’de zor filan yazmışlarda arkadaşlar diğer ülkelerde de üniversiteyi bitirip iş bulana kadar zaten 23-24 oluyorsun ailenden destek almazsan hiçbiryerde birikim yapamazsın kolay kolay, öbür ülkelerde de yerden para toplamıyorlar ama ekonomiyi savunmuyorum burada yanlış anlaşılmasın ayrıca 25 yaşında pek bir birikim de hayata yeni başlama yaşı o
00 Yorumla
Olmaz. Zengin erkekler bile döner sermaye alıyorlar diye hemşire popon ayrılmıyor sinek gibi. Bu durumda bir kadın geleceği, evi olmayan bir erkeği tercih etmemeli.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYani eğer geçinemeyeceğini düşünüyorsan ya da rahat bir hayat yaşayamam diyorsan olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Anladim
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes aynı şartlar altın da gelmiyor bu dünyaya. Maksat sevgi , saygı !!!
Kalbine bak. Yüreğine dokundu mu...
Beraber kazanır beraber bir hayat kurmaya ne dersin...
Düşünsene birisi car hayatında parası var ama sevmiyorsun... bence cok daha kötü bir durum10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok ya? Zilliye bak :D gelmiş birikim soruyo. Sen kaf dağından mısın? Özelliğin ne? Senin birikimin nerde? Evlencem Bi gün lazım olur diye adam gençliğini heba mı etsin? Çok saçma düşünüyorsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Zilli kim acaba ayrıca birikim yapiyorum
- +1 yıl
Para biriktirme işi gençlikte yapılmaz. Gençliğini paraya mala ve mülke asla satma. Sen gelecek nesline Bi ev bi maddi bişey bırakmak zorunda değilsin. En doğru şekilde eğitmek zorundasın. En baba okullarla da eğitim olmaz, o öğretimdir. Eğitim senden gelir, kişi bunu destekleyerek devam ettirir. Öyle çocuğu özel okullara göndermekle, cebine 3 5 kuruş harçlık verip okul köşelerine yollanmakla anne baba olunmaz, daha doğrusu bir velinin görevi burada bitmez.
Özetle: Kendine yatırım yap. Git dışarı çık ve gez. Ailenle değil seni kontrol eden birileriyle değil, ya arkadaşlarınla ya da tek gez. Yeni kültürler öğren, yeni insanlarla tanış. Emin ol alabileceğin maksimum 240 m2 apartman dairesinden, ya da bi rolls royce dan sana daha çok şey katar. Bunu gelecekte de yaparım deme, şu an öğrenme ve hayatı algılama yaşındasın. Şimdi tecrübe yaşaman lazım, tecrübelerini yaş ilerledikçe sentezleyeceksin. Çiğ tecrübe sana hiç bişey katmaz. Onu öğrenip deneyimleyip olgunlaşacaksın.
Özet: Kendini henüz geliştirme yaşındayken, çalışıp kenara atıp evlilik müessesi için asla acele etme. Gençlik çok kısa. Bu hazineni daha sonra da yapabileceğin şeyler için heba etme.
Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı. Napalim peki genç yaşımızda köpek gibi çalışıp para mı biriktirelim gezip tozlayalim mi yarın yasacagimiz belli değil ama para biriktirelim öyle mi 😀
023 Yorumla- +1 yıl
Yarın yaşayacağın belli değil evet öbür tarafa ne götürüyorsun o zaman?
- +1 yıl
Ben milyonluk bir birikimden bahsetmiyorum iki taraf için de uğraşıyorum :)) zor durumlar için birikimi olmalı insanın
- +1 yıl
Dinde sadece ahiret için çalışın diye bir şey yok ikisinde denge olmalı
- +1 yıl
Ya mala mülke önem vermekten kastın ne cidden anı mi yasayacaksin sürekli yarını dusunmeyecek misin ne yiyeceksin ne içeceksin bunları düşünmen lazım kıyıda köşede bir miktar paran olmalı mala mülke önem vermeyin derken lux hayattan bahsediyor bunun ayrımını bil önce
- +1 yıl
Evet soruyla bağlantılı gayette 25 yaş genç bir yaş biliyorum ama çocukluğundan bu zamana hep çalışmış birinden bahsediyorum bir tane çeyrek altın alıp koyamamasi da bana tuhaf geldi ve normal mi diye soruyorum ne var
- +1 yıl
Sana niye kızayim
- +1 yıl
Gerginim biraz sory
- +1 yıl
Artık konuşmuyoruz dün bitirdim
- +1 yıl
Canım sıkkın yinede onunla 1 aydır konuşuyorduk aileden biri bir türlü hoslanamadim aşk anlamında çok iyi davranıyordu bana ama şimdi çok tuhaf hissediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 25 yaşında kimin varmış onuda bilmek isterim baba parası yemiyorsa anca şimdiden sonra başlar her şey birikim deyil beraber yaparsınız
22 Yorumla- +1 yıl
25 yaşına gelmiş ve birikimi varsa bir yerlerden kalmıştır ona kesin
Sana olan sevgisine sadakatine bak derim birbirinizi her anlamda zorlukta seviyormusunuz ona bak - +1 yıl
Pardon yanlış yere yazdım özür dilerim 🙏🙏
25 yaş ise olur. Zamanla birikir. Türkiye’de yaşıyoruz. Maalesef bu durum herkesin başında var. Üniversite okuduysa anca ancak para biriktirmeye başlar
00 Yorumla
+1 yılBirikim yapsa ne yapabilir ki bu ekonomide imkansıza yakın. Hayat karşılıklı artık 2 kişi çalışıp çalabalayıp mücadele ederseniz belki
02 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten bunun için okuyorum şu an ondan da biraz birikim yapmasını istiyorum hepsi bu
- +1 yıl
Anladım hakkında hayırlısı
+1 yılKuzum ekonomi kötü bu devirde birikim nasıl olsun erkek olmakta zor onlara da üzülüyorum maddi yükümlülük hep onlarda
03 Yorumla- +1 yıl
Bunu zaten biliyorum ama bu zamana kadar çocukluğundan beri çalışıyormuş ve bir tane çeyrek bile almamış olması sknt değil mi ben bile kız halimle yapıyorum elimden geldiğince
- +1 yıl
Belki ailesinin çok borcu vardır onları ödemiştir ve geliri yüksek yerlerde çalışmadığı için birikim yapamamıştır gideri çoksa birikim zor
- +1 yıl
Annesi yok ;(
peki senin birikimin var mı?
neden herşeyi erkekden bekliyorsunuz.02 Yorumla- +1 yıl
İyi kötü yapiorum birikim
+1 yıl25 yaş erken sayılır. 30 lu yaşlarına geldiğinde yoksa sorgulanabilir. 28 e kadar şu anki şartlar birikim yapmasını zorlayabilir yeni neslin bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılzengınse olur. Mesela bırıkımı yoktur ama 7 tane evı vardır neden olmasın. Ha hem mal mulk yok hem bırıkım yoksa zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilemden ötürü birikim yapamadım hiç bende 25 yaşındayım ve Ekonomik durumumu toparlayamadığım için 5 yıllık ilişkim bitti bende bir gelecek göremediği için beni terk etti o yüzden ona her zaman hak verdim çünkü olmaz açık net !
00 YorumlaEğer çabası varsa çalışıyorsa sıkıntı olmaz birikim yapmak hayal artık Türkiye'de
06 Yorumla- +1 yıl
Çabası var en azindan
- +1 yıl
Beni seviyor aslında dün biraktim konuşmayı
- +1 yıl
İyi biriydi bana değer veriyordu aileden biriydi ama sevemedim birikimi de yok alkol alıyor vesaire vesaire
+1 yılİlk önce senin olmalı senin varsa onunda olsa daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılHayatın ne getireceği belli olmaz. Aklı 5 karış havada olan erkekten olmaz.
00 Yorumla
+1 yılMaddi yönden düşünüyorsan olmaz manevi yönden ruhuna iyiyse evlen çalışır kazanırsınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Serseri ya da yuvanın tekidir hiç bir vasfı olmayan
01 YorumlaBen birikime karşıyım, şatafatlı bir evliliğe de... Seven iki kalp bir aradaysa, en önemsiz konu maddiyattır. Çünkü kimse kolay kolay aç kalmaz. Fazlası için çaba gerekir, o da birbirine güvenen iki insanın rahatlıkla elde edebileceği bir şey...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen biriktir onun yerine, anca erkekten bekleyin zaten...
02 Yorumla- +1 yıl
Ben birikim yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılIyi cok guzel aferin...
+1 yılGünümüz Türkiye'sinde gittikçe zorlaşan şartlara bakılırsa bir erkeği sadece birikimi olup olmamasıyla değerlendirmek son derece yanlış olur.
17 Yorumla- +1 yıl
Alkol alması da kriter benim için ve alıyor sanırım bırakıcam
- +1 yıl
Siz direkt olarak esra erol mantığı ile bakıyorsunuz sanırım ki katılmasam da saygı duyuyorum her türlü fikre.
- +1 yıl
Ben daha dindar düşünüyorum 25 az bir yaş değil ki küçüklükten beri çalışan biri için bir çeyrek bile alıp koyamadiysa sknt vardır
- +1 yıl
Soruda sadece birikimle ilgili kısım olduğu için birikim üzerinden yorum yapacağım. Genel olarak bugünün Türkiye'sinde 25 yaşındaki erkeklerin ailelerinden gelen destek dışında birikim yapacak güçleri olduğunu düşünmüyorum çünkü ekonomi çok kötü.
- +1 yıl
Evet ekonominin çok kötü olduğunu biliyorum ama eline geçen her parayı gidip orada burada harcıyor gibi geldi 3 gün çalıştı babasıyla sonra şehir merkezindeki kuzenine gitti yemek falan yiyorlar dışarda story atıyor
- +1 yıl
Siz 25 yaşında belli bir kişiden bahsediyorsunuz ben genel olarak konuşuyorum. Kişiyi tanımadığım için bi şey diyemem.
- +1 yıl
Anladum
+1 yıl
25 yaşına gelmiş ve birikimi varsa bir yerlerden kalmıştır ona kesin
Sana olan sevgisine sadakatine bak derim birbirinizi her anlamda zorlukta seviyormusunuz ona bak00 YorumlaNiyeti aneli amacı önemli olan sorumluluk sahibi mi ona bak birde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKnk az da olsa olması gerekiyor normali bırak acil durumlar için
01 Yorumla- +1 yıl
Evet işte
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirikim şart değil. 25 yaş da çok bir yaş değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Konuşmayı bitirdim ama sırf bunun için değil
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yıl25 daha çok erken zamanla herşeyi olur?
02 Yorumla- +1 yıl
Erken mi
- +1 yıl
Allah bilir.
+1 yılbirikimini mi yicen, niyetin bu mu
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır beraber yuva kurmak
- +1 yıl
maddi beklentin varsa kafana yatmıyorsa onla olma dimi
- +1 yıl
Olmaz artık
Erkeklere çok yükleniyorsunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Ben milyonlari olsun demiyorum ama geçim yapamıyor demek anlamına geliyor
+1 yılfazla materyalist olacağım ama olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Nasil
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılSenin birikimin var mı
04 Yorumla- +1 yıl
Evet yazları caliisyorum sadece ama bankaya attım hepsini
- +1 yıl
O zaman bisey diyemem
- +1 yıl
Sknt birikim de değil bu zamana kadar hep çalışmış olması ama alde avucta para yok
- +1 yıl
Para durmuyor ki zaten
birikimi olmayan kim olursa olsun zor olur
00 YorumlaSorumsuz biri ise olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Mesala sen ne biriktirdim n
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur birikim nedir yani nasip kismet bu işler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin erkek avcisimisin bu soru ne aw
01 Yorumla- +1 yıl
Zengin erkek beni ne yapsın 😁😁😁 fikir almaya çalışıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. çabalıyorsa olunur
01 Yorumla- +1 yıl
Çok farklı işlerde çalışmış hayat boyu da çalışmış ama hiç birikimi yokmus
32 yaşındayım kuruş yok geleni yerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılTek taraflı olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben yapiyorum
- +1 yıl
Ne güzel
+1 yılnerden olsun mk
01 Yorumla- +1 yıl
Caliisyor
+1 yılsen ne birikimin varda sanki :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ben yazları çalışıyorum çünkü normalde okuyorum yazın çalıştıklarımi biriktiriyorum 16 yaşından beri?
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Diyprsun
- +1 yıl
Hayır , Kesinlikle olmaz diyorum
+1 yılOlmaz.
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur
00 Yorumla
+1 yılOlur.
00 Yorumla
+1 yılDaha genç olur tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasın
00 Yorumla olur neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz ya çapulcu
01 Yorumla- +1 yıl
Yok artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Olur
00 YorumlaSenin var mi peki?
04 Yorumla- +1 yıl
Elimden geldiğince yapıyorum
- +1 yıl
Ayrıca bana da hangi yemekleri biliyorsun ev işlerini iyi öğren diye baskı yapıliyor
+1 yılOlmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Bncede
Olmaz
00 Yorumla
+1 yılBence olmaz
00 YorumlaZamanla olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!