Kız arkadaşıma başka bir erkek eski kız arkadaşına benzediğini söylemiş, bu yüzden aramız bozuldu, sizin başınıza gelse ne tepki gösterirsiniz?

Sırf bu soruyu sormak için üye oldum arkadaşlar. Gerçekten merak ediyorum, ne düşüneceğimi şaşırdım.

Dün kız arkadaşımla telefonda konuşuyorduk. Konuştuğumuz konu ilk birbirimizi gördüğümüz o an nasıl etkilendik, öyle gözlerimizin içine nasıl bakakaldık falan... Ben dedimki sanki seni yıllardan beri tanıyormuş gibi hissediyorum.. O romantizmin içinde bana dediği şey aynen şu şekilde ;

Bizim şirkete merkez ofisten biri geldi ve toplantı esnasında 'sen aynı benim eski kız arkadaşıma benziyorsun' demiş.

Şimdi bu romantik anda söylenecek şeymi , ayrıca bir tepkide vermemiş zaten yani insanlar vardı ne tepki vereyim diyor...

Madem böyle bir şey oldu ya tepki ver bana öyle anlat , en azından birkaç kötü bir şey söyle bunu diyene karşı... Ya da bu romantizm yaşadığımız anda bana bundan hiç bahsetme...

Ben tepki gösterdim ve aramadım , kendiside sağolsun yersiz bir zamanda söyledim gibi bir açıklamada yapmadı...

Lütfen böyle bir şey sizin başınıza gelse ne tepki verirsiniz paylaşırmısınız? İnsanların bu durumda neler düşündüğü benim için çok önemli çünkü doğru kararı verip vermediğimi merak ediyorum..

Teşekkürler...

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bana dediği şeylerden biride beni herkes birine benzetiyo.. O yüzden bu cocukta eski kız arkadaşına benzetmiş..
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlarda anlamadığım bir özellik varya benim bir şey olduğu zaman anlatmıyorlar yeri ve zamanını falan bekliyorlar, laf arasında sıkıştırıyolar bazı şeyleri , biz erkekler böyle değiliz bence ya o an ne yaşasak anlatıyoruz, bizde hesap kitap yok.. en rahatsız olduğum şeyde bu işte...
Kız arkadaşıma başka bir erkek eski kız arkadaşına benzediğini söylemiş, bu yüzden aramız bozuldu, sizin başınıza gelse ne tepki gösterirsiniz?