Sen çok iyi birisin, daha iyisine layıksın, ben seni hak etmiyorum vs çoğunluk duymuştur bu sözleri 😄

Sen çok iyi birisin, daha iyisine layıksın, ben seni hak etmiyorum vs çoğunluk duymuştur bu sözleri 😄
Bende aynı şeyi kızlar için söylecektim bir kere şaşırtın beni bence umut vermenin erkeği kızı yok menfaat ve çıkar varsa umut verme her iki kesimde de var bende üni yıllarında tek taraflı sevdiğim bir kız benim duygularım ile oynayarak ümit vererek menfaati doğrultusunda kullandı ödevler dersler... Uzayıp gider benim onu sevdiğimi de biliyordu ümit vererek yanında tuttu sonra işi bitince sevgili yapıp yol verdi.
Ne söylemek isterim
Allah'ından bulsun aynı şeyleri oda yaşasın birileri onu güzelce kullansın sonra yarı yolda bıraksın tek taraflı çok kötü aşk acısı çeksin kavuşamazsın ona çok güzel yol versinler böyle otoban gibi maksat hızlı ve rahat ulaşsın bana öyle bir yol vermişti ki tek şeritli idi canım çok yanmıştı yine insaflıyım otoban olsun. Ve bu anıları yaşarkende aklına sürekli ben geleyim ki vicdan azabı çeksin
Böyle kullanıla kullanıla bir hal olsun bataryası bitmiş hatta bataryası şişmiş gibi sürekli şarja takılıp dursun gökyüzüne bakınca sarı suya bakınca tamam görsün kalbine bıçaklar batsın böyle domuz kurşunu yemişcesine acılar çekip kıvranıp dursun yolda kalsın herkes onu es geçerek basıp gitsin onu köpekler kovalasın ama domuzlar kovaladı zannetsin...
Uzayıp gider be içimde çok birikmiş daha neler söylemek isterdim neler 🤣🤣🤣🤣
Ama çok rahatladım oh be dünya varmış
Ben bunun evlenme teklifi edilen şeklini de gördüm hatta o şahıs sen evlenmiş boşanmış olsan hatta çocukların bile olsa seni isterdim demişti (evlenip boşanmadım, çocuğum da yok). Evlenme teklifinden iki hafta sonra sıkıldım bunaldım diyip sebepsizce terk etti..
Cevap
19Cevap
Sana olan sevgim kalmadı dese daha iyi bu denli lafı dolaştırmaya ne gerek var
Madem devam ettirmeyeceksin niye başlatıyorsun
Hiç bir şey kimse bana umut vermez çünkü o kadar bağlanmam.
En nefret ettiğim olay. Madem sonrasında bunu diyeceksin neden tonla umut verici sözler söylüyorsun? Bu yüzden sözlere değil yapılana bakıyorum her zaman. Bana birisi ne kadar büyük laflar ederse etsin hiç umurumda olmuyor. canım sanıyo bunlar bizi, 2 güzel sözle kandıracaklarını düşünüyor karakter yoksunları.
O kadar haklısın kiii
Böyle bir şey yaşamadım, yaşatmadım da. Kötü bir durum. Kimse yaşamamlı. Yanlış kişileri sevmekten kaynaklı bir durum. O yüzden hep derim; söylenenlere değil, yapılanlara bakmak lazım.
Evet icraat önemli, sözler değil
Kesinlikle bacım. Boş sözle gemi yürümez. Önemli olan dediklerinin arkasında duran birini bulup, devam etmek.
Sanma o devran dönmez, döndüğü gün feleğin şaşar biçız.
Bu sen benden daha iyisine layıksın cümlesine şahit oldukça evet senden daha iyisine layığım deyip mjölniri mi bekliyorum ama gelmiyor :D
https://www.instagram.com/reel/Cmd2BYKDUCL/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Aklıma bu geldi valla 😂😂
Tc erkeğinin özeti. Kim bilir nasıl birini buldu da terk ediyor. Hımm şaşırdık mı haaayıır
Asla şaşırmadık.. Şaşmaaaz
Klişelerde bugünn. Yine bir şey yapmadan linç yedik ya.
Bana da yalvar yakar gelen birinin alternatif bulduktan sonra ortalıktan kaybolması geldi aklıma sjdjf bunların aşkı da zırlaması da şov hep
Baskasini bulmus biiiiiiipppp
Ne demek lazim himm.
Allah insan evlatlariyla karsilastirsin.
Eeeee bunu sadece erkekler değil kızlar da çok yapıyor.
Sürekli arayış içinde olan kızlar veya erkeklerin bahanesidir.
Evet yıllar önce kız arkadaşıma aynısını demiştim sen daha iyilerine layıksın 😂😂
Bence de daha iyilerine layıkmış..
Abla bunu daha çok kızlar yapıyor ama yaa :( Burada roller değişmiş :(
Benim denk geldiğim de erkeklerdi ya. Demek ki cinsiyetle ilgisi yok karakteri olmayan böyle yapıyor
Bence de abla :( Ortak noktada buluşmamıza sevindim :(
Sen daha iyilerine layiksin😂😂
Çok mu ariyosunuz bu mllari
Ne istediğini bilmeyen bi dengesiz daha! Bunların burnunu yerlere sürünce değerin oluyor ve kopmuyorlar. Sevginle varlığınla teslim olursan kaldıramıyorlar. Maalesef bu bir altın kural!
Bence şükretmelisin. Dengesiz insanla olmak yerine yok yakınken bitmesi evladır
O gerekeni söylüyor zaten eve beni hak etmiyor ben daha iyilerine lsyığım çok doğru 😅
Allah belasını versin
Aminn
Hepsi hikaye sorumluluktan kaçıyorlar
Neden peki?
Niyet farklı gez toz faydalan olmuyorsa bahane bul ayrıl
Canları cehenneme
misafirlikte sifonu çekemeyesin demek istiyorum.
Siye goooo lütfen de gitsin 😅😅
verir diye düşünmüş vermeyince de bitirmiş, adamlık bunu gerektirir.
Karaktersizlik bunu gerektirir. Siz adamlığı çok yanlış anlamışsınız
troll yapıyorum yahu.
Daha iyilerine layıksın işliyormu hala ya
Klişeeee
Çok yazık... Dengesizmiş🙃
Bunu ben de söyledim ya🥲🥲
Direk yol ver..1dk nı bile buna harcama.
Giden gider valla hiç aglayamam
Kızlara yapılmalı 🤣🤣
Max tc erkeği yorumu
Hak ettiginiz
A. v demek isterim
Gerçeklik ile hayal aynı durum değil
Alıştık
Çöpe atın böyle kişileri
😂😂
Sg. Dersin.
Sitttir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?