Kendimi aşırı kötü hissediyorum, lütfen yardım edin?

Eski sevgilim yüzünden. Beni en başından hiç sevmedi zaten, hep gel gitli ilişki yaşadık. Her hareketim her şeyim gözüne batıyordu resmen. Bir gün benden ayrıldı, hiç beni düşünmeden yaptı bunu. Beni sevmediğini tüm iliklerime kadar hissediyordum zaten. Terkettiği zaman bir kaç gün üzüldüm sonra kabullendim alıştım yokluğuna. 1 ay sonra geri döndü, bana sanki büyü yaptı bilmiyorum ikna etti barışmak için, beni sevdiğine inanmak istedim, aptallık yaptım barıştık. 10 gün sonra saçma sapan gereksiz kıskançlık yaptı beni zor durum soktu, onu aldatdığımı idda etti ama öyle bir şey yoktu. (20 yıllık çocukluk arkadaşım storylerime ateş atıyor ben de kalplemiştim ve bunu önceden de biliyordu zaten. Çocukluk arkadaşım ve bunu tek bana değil diğer ortak kız arkadaşlarımada yapıyor. Benden hoşlandığı falan yok yani) Resmen 2 dakikaya anlamadan dinlemeden sildi beni hayatından. Sanki beni terkettiyi zaman vicdan yapmış, günah keçisi ben olmamı istiyordu ve eline geçen ilk fırsatta tekmeyi bastı resmen. Ayrıldığımıza falan üzülmüyorum aksine iyi ki bitmiş. Ama beni böyle bir durumun içine sokması, aldatmadığım halde aldatmış damgası yemek aşırı koyuyor çok üzülüyorum😓 aşırı mutsuzum ve aldatma konusunda gerçekten çok hassasım. Abim eşini aldatdığı için abimle 1 yıldan fazladır konuşmuyorum. Neyse fazla uzattım galiba kusura bakmayın. Pişman olsun istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olun lütfen.

Kendimi aşırı kötü hissediyorum, lütfen yardım edin?