Çok kötü hissediyorum lütfen yardım edin?

arkadaşlar nasıl anlatsam bilmiyorum ama uzun bir süredir fakat ara ara hissettiğim bir duygu durumu var. bu duygu durumunda kendimi sevilmeye hiç layık olmayan, beni sevdiğini söyleyen insanlara bir türlü inanamayan, kendini sürekli kendi içinde yerin dibine sokup çıkaran biri var. sevilmek için yeterince güzel değilmişim yeterince iyi değilmişim yeterince öyle veya yeterince şöyle değilmişim diye suçlayan bir ses var. gerçekten kalbim bu durumdan dolayı çok kırık ve acıyor. mutlu olmak istiyorum ama içimdeki bu sesi nasıl susturabileceğimi bilmiyorum. insanlar tarafından beğenilen, iltifat alan normal tipte bir kızım fakat benden daha güzelleri var neden beni beğeniyorlar ki düşüncesi içime sinmiş ve geçmiyor. ilişkilerim sağlıklı ilerlemiyor. ben kendimle sağlıklı ilerleyemiyorum. psikolojik destek almak istiyorum ama ailem bu konuda destek olmuyor. bana bu hissettiklerime inanmıyorlar. gerçekten işin içinden çıkamıyorum. kısa süredir olan bir şey değil. neredeyse 3 yıldır var bu düşünceler ve hep katlanarak üstüme geliyor. en sonunda kötü bir şey olacak diye korkuyorum. çok uzun yazdım biraz da içimi dökmek istedim aslında okuyacaklara şimdiden teşekkür ederim. umarım beni anlayan birileri vardır.
Çok kötü hissediyorum lütfen yardım edin?