Güncellemeler
+1 yıl
Haklıymışsınız..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mayıs ayı gibi tanıştık. Eylüle kadar samimi gibiydik. Birden ortadan kayboldu, iş yerine gidip konuştuğumda eski sevgilsinin annesiyle konuştuğunu ve barışmak istediğini söyledi. Ben de tamam dedim. Şİmdi kızdan ayrılmış benimle barışmak istiyor. Ne yapsam?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tabi ki kabul etmeyeceksin bunlar omurgasız bacım benimki de eski sevgilisine geri döndü 2-3 aya ayrılıp dönmeye kalktığında sktri çekicem kendisine. Kendi değerinizi bilin lütfen ortalık mallarını hayatınıza almayın
Noldu naptı
kullandı yine gitti
Kullandı derken bişey yaşanmamıştır umarım… eski sevgilisine mi döndü yine
Yok yaşandı. Seni seviyorum, unutamadım dedi. İste şöyle olsun böyle olsun. İki tatlı laf, söz. Ben de inanmak istedim herhalde. Sonuçta yine kayboldu. Yanarım aptallığıma yanarım
Ah be kızım neden inandın ya…😞daha önce de bişeyler yaşandıysa o yüzden döner zaten erkek kafası işte… Sence eski sevgilisiyle beraber mi şu an yoksa yalnız mı? Adi şerefsiz ya
inan bilmiyorum, eski sevgilisine dönunce beni engelliyor. Arası bozukken free. Bu ara engelli değilim. tabii bu onun dengesizliği de olabilir
Eski sevgilisi biliyor mu bunları ona anlatsan
Kızın hakkında en ufak bilgim yok. Kim olduğunu deli gibi merak ediyorum ama
Hesabını stalkla iyice bulursun. En kötü ihtimalle yaz görüşelim özledim de telefonuna falan bakıp bulursun
Ay beni instadan takip etmiyor ki. Taa başta çıkarttı ben de madem cikarttiysa niye ekliyim dedim. Öyle kaldı
Başkasından istek attır ohoo bir sürü yolu var. Ben arkadaşımın kardeşinden istek attırdım exime kabul edip gt yaptı öne çıkanları ss alıp bana gönderdi engelledi sonra
var canım. yaptığım aptallığı arkadaşlarıma hayatta anlatmam. artık fake hesaptan halledecğim bakalım
Bak öğren ama belalı bir tipse hiç uğraşma derim. Benimki korkağın teki istesem kızla gidip konuşurum hiçbir şey de yapamaz bana. Ama değer mi değmez önüne bakmak daha mantıklı
belasız ama yalan dolan var işte. Haklısın peşlerinde koşmaya gerek yokmuş.
Bişey dicem çocuğun adının baş harfi ne? Aynı kişi mi acaba bir gerildim şu an
hangi sehirdesin
ay ben de
İstanbul
He ben, o ve diğer kız Ankara
İyi bari aynı kişi değilmiş ahshhaah
Sevgin varsa zaman ver dene içinde kalmasın. yaşadım olmadı dersin
3 gün sonra tekrar gidecek birini hayatına alıp umutlanmanın manası ne?
Kendine kastın mı var?
Kesin yorum yapma Erkeler kadınlar gibi değil belkide çocuk içi rahat etmedi.
Kusura bakma da elin günahsız kızına umut verip sonra eski sevgiliyle işler olmayınca geri dönmeye çalışana karaktersiz denir!
Etme
Kabul etme
Etme
Oyuncak ve ergensi
kabul et