Güncellemeler
+1 yıl
Evet yorum bekliyorum :)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bu yorumlar cok az
Bir çocuk yanında sınıftan kız arkadaşı varken bana bakıyordu neyse geçen de sınıftan çıkmadım kızla boyle sanki beni kıskandırmak için konuşuyordu sırada önüne uzanmıştı falan sonra dışarı cıkarken birlikte böyle kendi üstüne bakıyordu sanki benim ona baktıgımı hissediyor ve asla yakına geldiğinde yüzüme bakmıyordu. Nasıl biri sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belkı de kızı kıskandırmak ıcın senı kullanıyordur
Ya yok yanında kız var geceb merdivenden ındıgımi görüyor kafasını cevırıp bana baktı neyse arkasından geldıgımi de biliyor kıza kapıyı tuttu o geçti bana da tutuyor guya yuzume bakmadan ama gecmedım
hoşlanıyor olabılır. Ama neden kızdan ayrılmadan bunu bellı etsın. Zorla degıl ayrılır gelır. Ha ama bakmazsın dıye çekıınıyor olabılır. sıtersen mesaj at belkı sana gelır.
Hayır kızda arkadaşı bence ama boyle sırada önüne uzanmıştı falan benım yüzüme bakma tenezzülunde bulunmuyor uzaktan boş boş bakıyordu zaten gormucem artık
senın ılgın var mı bekar olsa dusunur muydun
Ben beğendim ama kendınu bı bok zannedıyo eminim egosu tavan ama zavallı cok ıyı biliyorum bu tipleri aslında içlerinde zavallılar
Hıc bakmıyorum varya bır ıkı kere baktım sonra kestım
Nerdesın
haha geldım bır ışım vardı.
Valla beğendıysen adım at dıyecem de sevgılısı olan bırını çalarsan yarın da senden çalabılırler. Çok sevdıgım durum degıldır
Bence senden hoşlanıyor ama bu hareketi doğru değil hem senden hoşlanması hemde başkasıyla olup seni kıskandırmak çalışması hiç hoş değil
Yani bı kere merdıvenden indiğimi gördü yanında kız varken yukarı bana baktı arkasından geldiğımı de biliyor bak kıza kapıyı tuttu o geçti ben gecmedım
Sanki ben yokmusum gıbu davranıyor ama umursuyor sacma sapan hıc oralı olmuyorum bile bakmıyorum kesinlikle
Sej benden hoşlandığını nasıl anladın
Anlarım ben
Senin ona yüz vermeni bekliyor
Vermem ki ne gerek var yanında kız varsa onunla gulup konuşuyor bana bakma tenezzülunde bulunmuyor bile oyle uzaktan bakmakla olmuyor o işler hiç bakmıyorum daha kestim egosunu tatmın ediyor ya
Zaten alt sınıf haftada bir kere gördüğüm biriydi bu dönem hiç gormıcem jdjsjsj yanı karsılasmamız zor artık djsjsjsj
O şimdiye kızla yurutmustur işi
Aynen öyle çok haklısın kesinlikle yüz falan verme o kendini çok beğeniyor olsa gerekki bu hareketi yapıyor ama sen ona onun o kadarda olmadığını hatırlayabilir sin tabi o zaman farkına varır
Ya sinir oldum ya bıde kapıyı tutuyor güya umrundayım arkasından geldıgımi bildiği için kapıyı tuttu gecmedım ama hiç sevmem
Sen yuzume bakmıyorsun yakına gelince uzaktan canı sıkılıyor
Bende keserim böyle 😂
👍👍👍
Bazı kişiler sana ilgisi var dıyo ama sanırım egosunu tatmın etmek için baska bırsey aklıma gelmiyor
Sırf ego değil tabikide
Başka ne?
Hoşlantı da var
Hadi ya nasıl Anlıyorsun bunu bana nedense hiç öyle gelmedi
Kimse kimseyle uğraşmaz durduk yere heleki kız erkek ilişkisinde ya nefret ediyordur ya hoşlanıyor dur ya da bir şey vardır altında yani
Iyı de benle uğraşmıyor ki zaten ben hiç bakmıyorum artık sadece hissediyorum ben sınıftan cıkmadım baktım o da cıkmadı kızla konuşuyor güya neyse sınıftan kızla cıkarken de boyle ustune bakıyordu alttan baktım biliyorum ki ona baktıgımı gormek için kendıni bu kadar bısey zannedıyo nefret ediyorum
Boyle tiplerle cok denk geldım asla sevmezler kimseyi tek üzüldüğüm hep aynı tıplerın karsıma çıkması ve bıseyler hıssetmem:((
Yanı hiç ısımın olmayacağı bır tıp normal sartlar altında ama maalesef onu beğendim umarım tekrar karsılasmayız
Seninle onun arasında bir şey var sonuçta bir çekimmi desem beğeni mi bilmiyorum ama bir şey var olmasaydı sen şu an bunu konuşuyor olmazdım emin ol
Bence sen hoşlanıyorsun ondan doğru mu
Bendrn yana çekim var ama o oyle biri değil emınım yani bana bakan her kıza bakıyordur ınstada sınıfından bikinili kız fotosu begenmıstı bende kapalıyım düşün
Ben zaten hoslandım ama onun amacı benım onu begendıgımı biliyor ve bunu kullanmak istiyor ego tatmıni yanında kız varken neden bana bakıyrosun kapı tutup yüzüme bakmadan bekliyorsun gecmem ıcın tabjkı gecmedim ama 🤦🏻♀️
Benu gercekten begenmıs olsaydı eger ya da neyse işte 3 aydır ders görüyoruz mutlaka ınstadan eklerdı mıllet ıstek atıyor ona benım gordugum o
Erkekler her kızı beğenir ama her kıza karşı duygu hissetmez ve kendini beğenmiş biri egolu biri hoşlandığı kıza açılmaz... bide her kızın ona gelmesine aşıksa ve sen takmıyorsan onu bu onda takıntı olur
İste takıntı yapacak biri o yuzden muhattap olmuyorum ılk defa karşılastıgımzda soru sormustum yuzume bakmadan cevap verdi ya düşün bu kadr ego
Ya kızın önünde sırada uzanmıştı konuşuyordu benım yüzüme bakmıyor
Uzaktan oylr bos boş zaten geçti
İşte bu ogo su çok itici ve seni üzebilir sırf takıntı yaptığı için sen uzak dur
Zaten zamanla göreceksin anlayacaksın neden sana baktığını sen ondan uzak durdukça o kendini belli edecektir
O yuzden yanlız sınftan bir suru kısı eklı ama tek başına asırı cringeee
Neyse oralı değilim zaten
Peki anladım
Sana karşı ilgisi var
Nasıl anladın allah aşkına
Bende ilgimi çeken bayanlara bakardım, ama ayaklarıma söz geçirip yanlarına gidemezdim