Merhabalarrrr...
Bence bu kafada birisinin evlenmemesi evlat edinmesi daha makul. Tabii iki tarafta bu düşüncedeyse ona bir şey diyemem.
KS'canlar siz ne dersiniz bu konuda?

Merhabalarrrr...
Bence bu kafada birisinin evlenmemesi evlat edinmesi daha makul. Tabii iki tarafta bu düşüncedeyse ona bir şey diyemem.
KS'canlar siz ne dersiniz bu konuda?

Selamlar sadece çocuk için yapılan evlilik pek sağlıklı ve mantıklı değildir evlilik önemli bir şey sadece çocuk için ya da sadece yuva kurayım diye yapılan evlilik büyük bir yanılgıdır evlilik kelimesi bile içine bur çok şeyi kapsayan bir eylem.
Ben bu kafada olan bir insanlar zaten evlenmem. Beni ben olduğum için değil, çocuk için evlilik düşüncesi varsa, güle güle ona. He elbette bende istiyorum. Bir evladım olsun, anne desin, benden bir parça çok güzel bir duygu. Ama adam sırf cocuk için evlenmek istiyorsa, ben bir kere incinirim. Onun gözünde ben hiç bir şeyim demek ki..
Asla ve asla çocuk için evlilik düşünmem. Önce hayat arkadaşımla ömür boyu yaşamak ve yaşlanmak için. Ardından, nasip olursa çocukla yuvamızı tamamlamak için evlenirim..
Sadece çocuk için evlenmem, çocuk için evlenmekte bana aşırı saçma geliyor. Çocuk sahibi olmak istersem evlat edinirim.
Hayır. Mutlu ve huzurlu bir yaşamı devam ettitmek adına sevgi de olursa...
Cevap
10Cevap
Kimse sadece çocuk için evlilik düşünmez ama evlat edinmek ile çocuğa hem anne hem baba veremiyoruz. Üstelik herkes kendi biyolojik olarak ta çocuk sahibi olmak ister. Evliliğin en önemli sebebi yasal olarak çocuk sahibi olabilmektir. Onun haricinde birlikte de yaşanabilir evliliğe lüzum yoktur. Sevdiğin kişiyle çocuk düşünüyorsan evlenmelisin, benim düşüncem.
Sadece çocuk için evlilik düşünmem. Sevdiğim kadınla bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olmayı isterim. Eğlenmek ve gülmek. Aşkı dolu dolu yaşamak ve delilikler. Sonrasında uygun zamanda çocuk yapılır ve aile genişlemeye başlar
Sadece çocuk için veya çocuğu olmayan biriyle evlenmem, kısaca çocuk için evlilik yapmazdım. Yine çocuğu olmayan biriyle evlenmezdim.
Hayır bir çocuğum olacaksa aşık olduğum adamdan olmalı..
hayır tabi ki sadece çocuk için evlenmek çok saçma. sevgi olmayan bir evlilikte o çucuk da zarar görür. çok sorumsuzca bir hareket. ama isteyen evlat edinebilir hem kimsesiz çocukların da aile olmuş olurlar. aynı şekilde sırf çocuk için evliliğe de devam edilmemeli.
Mutluluğu ve saadeti evlilikte gören birisiyim evli çiftleri birbirine daha sıkı bağlayan bir nesne var oda çocuk, çocuk her yaşta güzeldir eve geldiğimde sevip vakit geçireceğim evde küçük mis kokulu bir çocuğumun olmasını çok isterim bunu bir tek bu yaşlarda değil belki sana saçma geliyordur ama yaşlılık ve ilerleyen zamanlarda düşünmelisin evlat hayırlı olursa yaşlılığında güzel geçer tamam kabul ediyorum derdi tasası ve sıkıntısı çok olur ama diğer yönlerden ise çok iyi bir şey bence her çiftin yaşaması gereken bir duygu dur çocuk aşkı ve sevgisi eyvallah kariyer vs isteyenler var onlara lafım yok kariyer isteyenleri de hiç anlamadım bu yaşıma kadar saç kalmamış sosyalleşmemiş parayı harcayacak yeri yok kariyer de kariyer sonra yaşlanınca ben bir şey unuttum diyor aile sevgi aşk ve çocuk
Çocuk güzel birşeydir her çiftin yaşaması gereken özel bir nimettir onun sıcaklığı kokusu ve eşleri birbirine bağlayan yapısı ilişkilerin olmazsa olmazlarından dır
20 yasındayım ve hayalım errken yasta anne olmak sırf bu yuzden evleneceğim yoksa kımsenın nazını cekemem
bilmesine gerek yok
Sadece çocuk için evlilik düşünmek gereksiz saçma tamam çocuk çok Güzel Bir şey ama sadece nedeni bu olması saçma evlilik sevgi aşk varsa anlamlı
Hayır tabi ki. Evlilik çocuktan ibaret olsaydı... Karşımdaki insan ise böyle düşünürse, artık hayatımda olmaz.
Ben zaten evlatlık alacağım. Kendim bakarım çocuğa, kadın olmasına gerek yok. Hayatıma kadın sokup her şeyi mahvedemem.
hayır tabiki, evlilikte sevgi olmalı tutku aşk olmalı , sadece çocuk için evlenilmez
Çocuk da evliliğin bir amacıdır ama tek amacı olamaz.
Hayır çocuk istiyosam yaparım evlenmeye gerek yok
Bundan sonraki planım o olabilir.
Hiç çocuk isteğim yok bu yüzden hayır
Hayır düşünmem
Cocuk istemedigim icin boyle bise dusunmem
Hayir tabi ki. Damızlık mıyım
Evet düşünebilirim
Hayır
Hayır
Hayır tabi ki
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?