Kız arkadaşım flörtüme "met alırsan sana veririm" demiş?

Zehra diye bi arkadasım şehir dışından benim yaşadığım şehre geldi. Ben kyk'da kalıyorum. O da farklı insanların yanında kalıyor. Her gün buluşuyor sabahlara kadar eğleniyoruz. 2 erkekle tanıstık. Ben Fatihten hoslandım Fatihde benden. Ahmet de Zehrayla fingirdesiyordu. Zehra duygu olmadan da sevisebilir. Neyse Fatihle Zehra çok pis kavga ettiler Zehra Fatihin arabasına zarar verdi Fatihe sinirinden. Yapma dedim dinlemedi. Zehrayla birlikte bende uzaklaştım Fatihlerden. Aslında Fatihden çok hoşlandım ama arkadasımı satmış gibi olmak istemedim rest çektim onlara. Haklıydılar oysa. Neyse aradan 3 gün geçti Fatih ve ben bi sekilde konuşmaya başladık. Fatih dedi ki ben Zehraya ne zaman uyuz olmaya başladım biliyor musun dedi. Ne zaman dedim. İnanmayacaksın ama bana dedi "met alırsan sana veririm". Ben de tabii şaşırdım kaldım. Ama şu an Zehranın başı çok dertte kalacak yer sorunu felan var üstüne gitmek istemiyorum. Memleketine dönünce mi hesap sorup rest çeksem yoksa hiç beklemeden şimdi mi yol versem?

Kız arkadaşım flörtüme "met alırsan sana veririm" demiş?