Boşanma asamasındayım. Üstelik çocuğum var, neden erkekler peşimde koşmaya başladı?
Yazanlar, istekler bitmiyor..
Boşanma asamasındayım. Üstelik çocuğum var, neden erkekler peşimde koşmaya başladı?
Yazanlar, istekler bitmiyor..
Selamlar,
Erkekler bu konuda maalesef çiğ eti kokusunu almış sırtlanlar gibi hemen avına doğru koşmaya başlarlar. Bunun tek bir açıklaması var. Eşinden boşanmış ya da boşanmak üzere olan kadınları kolay lokma olarak görmelerinden dolayı. Burada tek amaçları endilerine cinsel yönden ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir partner bulma derdinden başka bir şey değil. Özellikle duygusal boşlukta olan kadınları daha çabuk ve kolay elde edebileceklerini sanıyorlar.
Kolay lokma gibi baktıkları içindir yoksa seninle evlenmek için değil yani burada bir kadının duygularından ziyade bedeni devreye giriyor en azından bir kadını seninle evlenirim diye kandırıp birlikte olmaya çalışan erkek olmaktansa ben evlenmeyi düşünmüyorum diye söylemek ne o kadını kandırirmaya gerek var evlenmeyi dusunmedigim bir kadina gidipte evleniriz sözünü bile kullanmam muhtemelen seni takip etmelerinin nedeni evlenmek değil seks içindir duygularından ziyade bedenini kullanmak için karar sana kalmış
Yani maalesef çocuğunuz da var ise ne olsa vakit geçiririz diyende çok oluyor maalesef. Aman dikkat edin derim. Bu noktada seçici olun tekrar hayat kurmaya kalktığınızda çok kolay olmamak ile beraber saçma sapan insanlar ile karşılaşacaksınız maalesef.
Cevap
27Cevap
Bunlar da Ahlak Yok...
Senin Etinden Sütünden Yararlanabilmek için DUL Olanlar Kolay Lokma Olarak Görüyorlar.
Bu duayı sabah ve akşam üçer kez oku
Bismillahillezi La Yedurru measmihi şeyun fil ardi vela fissema ve hüvessemiul alim.
Cicegim bunun dullukla bekarlıkla alakası yok hepimize yazıyorlar helede bi ilişkiden çıkarken duygusal yıpranmanın kokusunu alan gelir faydalanmak için
Sen bence kendine biraz zaman tanı kimseyle belli bir süre olma çocuğunun ne düşüneceğini hisset bana kalırsa 1 sene bile beklemek idealdir
İstemiyorum. Ya tanıdığım adamlar eski müşterilerim bile yazmaya başladı. Cok sertim geri ceviriyorum. Ben ilişki hiç istemiyorum bir 3-5 sene.
Öyle olmalı zaten benim annemde boşanmıştı çocuk icin çok zor olcak gına bastı evlencemde deme
Erkekler dullara açık kapı gözüyle bakiyor çoğu yani genelleme yapmak istemiyorum
Ben de boşandım, evli bekar asılmaya başladı. Erkeklerin niyeti belli, kimse sana ve çocuğuna sahip çıkmak helali yapmak için bulaşmıyor.
Kim bunlar ve sana nasıl ulaşıyorlar, nasıl yazabiliyorlar, kimin ve neyin kafasını yaşıyorlar. bu ne edepsizlik yahu?
erkeklerin kafasında hep şu vardır
Dulsa yanıyordur bu kesin verir
Aptalca düşünceler içerisindeler
bundan olabilir
Sebebi açıksın ve verici tim olarak görüyorlar seni
Maalesef ki hemcinslerimin boşanmış kadınlara bakış açısı çok farklı ondan olabilir
Neden?
Cinsellik kaynaklı
Tecrübelimiyim diye?
Tecrübe işin yüzde 20 lik kısmı sadece
Peki başka neden ne olabilir?
Potansiyel ilişkiye açık biri olman, bu dönemlerde kafanın karışık olması, bide olgun olman
Sakın aldanisa gelip bi hata yapma ve boşanmamak için sebep ara emin ol gelenlerin hepsi gidicidir yazık etme
Cazip geliyosun demek ki, ülkemiz de boşanmış ya da evli kadınlara ilgi çok.
Nekadar kötü aslinda
acele etme belki eşin yapıyordur seni faka basmak için
Sana yardımcı olmak istiyorlardı, izin ver senin istemediğin bir şey olacak değil ya
Evlenmis bosanmis daha seksi ve cekici cunkü
Taze dul olucağün için herkes pesine düşüyor.
Potansiyel sevgili olacagin icin :) guzel ve alimli birisin galiba oyle mi?
Dogru bildin. :) ama ben erkeklerin iyi niyetine inancimi kaybettim.
Güzel oldugmu cok duydum.
Kendi kuzeni bile bana dediki, keşke seninle daha erken tanıssaydım.
Ya dikkatli hareker edip deger vermeden devam edersen cok sikinti yasamazsin :) bir sure sonra zaten akisina gore bakisin degisebilir. Esmer misin kumral mi sarisin mi
Sen söylemeden kim bilecek bunu
sana özel değil erkek bu normal yani herkese böyle
sosyal medya fake o koşanlara güvenme
seks odaklıdır
Sosyal medyayı ciddiye alma
Yazmalarini istiyorsan yazarlar tabi
Dikkat çekici biri misin
Destak ve yanında olmak istemişlerdir.
Sana yardımcı olmak istiyorlardır
Belki biseyler olur diye
Belki birseyler derken seks mi?
Boşanma aşamasında olduğunu biliyorlar mı
Evet
Cinsellik için olabilir. Erkekler dul kadınları sever 😉
Neden dul kadınlar?
Yormuyorlar çünkü. Ve tecrübeli
Anladım. Kadına saygı 0. Yeterki versin.
maalesef öyle. Kadın verdikten sonra erkek hala kaçmıyorsa o zaman saygı duyuyordur. Değer veriyordur kadına 😉
Seks içindir
Ppni mi değiştin djdj
Burna sultanı sanki
Haha keşke olsam 😄🫢
Ya bırak şimdi burada duyar kasma
Gerckten. Eşim benimle cok yatmıyordu. Piskoloğa gidiyorum ve kendimi güzel zannetmiyordum. Ayrıldıktan sonra, erkekler üzülme. Cok güzel kadınsın ben sana üzülüyorum demeye başladılar
İşte sen verince onlara her verdiğin birer birer yok olur hayatindan
Vermediğim icin 4 döneliyorlar bencede. Saplantı yaptı onlarda.
Yani verirsen verdiğin her kişi gider 😅😅 neyse umrum. disi olan şeyler bunlar
Hepsi istiyor
Bitmezz
Neden bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?