Selamm💚
iyi ve ya kötü gidenlerin ardında bıraktığı hatıralar kalır. peki sizce hatıralar acımasız mıdır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm💚
iyi ve ya kötü gidenlerin ardında bıraktığı hatıralar kalır. peki sizce hatıralar acımasız mıdır?

Selam gadası 🙃
Elbette hatıralar acı verebilir. Ama işin en can alıcı noktası insanın hiç hatıraya sahip olmamasıdır. Bu daha vahim bir durumdur.
Sadece hatıralar değil hayat acımasızdır. Ancak geçmişteki kötü hatıraları takılıp sürekli dertlenmek bize bir şey kazandırmayacak gibi bir çok şeyi kaybettirir. Bu yüzdendir ki geçmişi geçmişte bırakmak bugünü yaşamak ve yarınıı kurmak gerekir
Bazen geçmiş geçmişte kalmaz kalan sadece sen olursun, öylece kalırsın elinden bir şey gelmez belki gözyaşlarını silersin zaten sadece onları silebilirsin oysaki silmen gereken başka şeyler vardır bunu da en iyi kendimiz biliriz.
Zamanın acımasızlığını gösteren şeylerden birisidir anılar ve fotoğraf kareleri..
Cevap
8Cevap
Bazıları öyledir bazıları da ders almamaız ve tekrar aynı hataları yapmamamız için geçerlidir.
Eskiler mi güzeldi, eskiden mi güzeldi? Acısı ile tatlısı ile bir şeyler oluyor
İyi bir hatıra bile olsa aklıma geldiğinde bir garip oluyorum. Yeniden o hünlere dönme isteği geliyo sanki. Ama iyi ki az devam ediyo bu durum 😅
Hatıranın ne olduğuna bağlı..
acımasız olan hatıraların kendisi değil, bizim onlara bakış açımız
hatıralar unutulmaz... ✨ acımasız olan ise hafızadır.
Hatıra tecrübedir. Tecrübe iyidir. Acı veya tatlı önemli değil. Kazanca çevirmek gerek. ;-)
Hatıralar hiç yaşanmamış sayılır herkes önüne bakar
Geçmişim beni ben yapan seyler.
Çook acımasız
Degikdir
Bazen evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?