AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
adım atar kahveye çağırır mesaj atar yoklar. Illakı bır adım atar. Sadece bakışmakla guluşle anlaışılmaz
Yapıyor
o zaman adım atmış ıste
Bana en iyi dostumsun diyor ama
yav he he. Iste ayak yapıyor. Çok eskıden arkadaşlığınız var mı pekı
Yok tanısalı 8,9 ay oldu okuldan tanıstık
yav he he 8 ayda en ıyı dostuymuş. taktık yapıyor. Nabzını yokluyor. Orada ne dostu lan bırak. Dost falan degılız dıyeceksın. O da neyız pekı dıyecek. Sen de neyız acaba dıyeceksın.
senle ava gıden avlanır oynayalım.
Sen buna full kanka gıt. Şu çocuk ne kadar hoşmuş kanka falan gıt. Gorsun tersınden anlar.
Bir cocuk bir konuda yardım etcekti ders olarak ona demıstım cocuk sana yürüyor doverım onu sana yurumesın dedi
sen kıskandır. Kendını gerı cek full kanka gıt. asla duygularını bellı etme. Soğuk cool kadın olacaksın. Mesajlarında soğuk yap ama arada laf sok kankom kankıtım vs
Zaten ben cocuga karsı bir sey hissetmiyorum ki
ha o zaman salla gıtsın. Next her zaman daha ıyıdır
Merak ettım hoslanıp hoslanmadıgı sadexe ondab, cocuga hic yazmazsam bana yazıyor hemen ya da goruldu atarsam devam ettiriyor konusmayı ama bazen online oldugu halde mesajıma bilerek gec yazıyor cok tuhaf cidden amacı ne sence
Kesınlıkle hoşlanıyor ama taktık pesınde. Cool takılıyor ama kendını arada hatırlatıyor. Dot falan demıs teklıf edersem reddeder dıye dusunuyor olaılır.
Ben ılgın var sandım. Ilgın varsa taktık yapacaktık yoksa salla. Ama senden kesınlıkle hoşlanıyor.
Yani kendini agırdan alıyor cool gozukmek icin, evet red edecegimin farkında zaten yoksa cooktan acılırdı. Hatta bana bir ara sey demisti senın ıcın aska saflık engel oluyor saflık engeli falan filan diye sacmalama dedim ne alaka? Bana dedi ki karsındaki kisilerin senden hoslandıgını anlamıyorsun anlasan aranızda ask olusur falan diyor yani onun benden hoslandıgını anlamadıgımdan ask olusamıyor demeye getiriyor xndkdm benı saf sandı
Ya işte dedim ya cocuk ders calıstırcaktı buna anlattıgımda cocuk sana yürümüs hatta kosmus falan dedi dedim ne alaka ben erkeklerin cigerini bilirim kim kime iyilik yapar falan demisti bana, ben de dedim ki senın dusuncene gore o zaman herkes bana yürüyor sonra dedi ki olabilir guzel kızsın dedi durdu
ama ıste burada çocuk haklıymış o zaman. sen hem ılgıden hoşnutsun tamamne kapıyı kapatmıyorsun hem de muhtemelen reddedecegının sınayelını verıyosun. Istemem yan cebıne koy duurmu olmuş. Ama eğer ılgın varsa bunu yapma tamamen gelsın. Çunku bır noktadan sonra tamamen bırakacak pısman olma.
Hayır ben size anlatamadım sanırım cocugun ilgisi benım hosuma gitmiyor gitmesi icin ona karsı bir seyler hissetmem gerek ayrıca cocuga ben soguk davranıyorum oyle seylerde ve ona kanka diyorum arkadasım falan diyorum ki niyetimi tam anlasın zaten anlıyor farkında da bunun
Mesela bana iltifat ettiginde konuyu baska yerlere cekiyorum sonra ettigi icin pisman oluyor tabi
Valla bılemedım. Mevzuyu anladım ama karşı tarafı da dınlemek ısterdım. Kapıyı kapattıysanız neden Behlul kaçar dıye tamamen gıtmedı. Kapı açıksa neden zorluyor. Sanırım kankı ayağı ıle kendını sevdırmeye çalışacak.
Ama şundan kesınlıkle emınım çocuk senden hoşlanıyor. Ama reddedeceğınden cekınıyor.
Aslında cesur olup sana soylese artı puan alır. Kankı olarak degıl de benı erkek gıbı görmenı ıstıyorum dese şansı artar.
Aslında sana degıl beye taktık vermem lazımmış ssjsjs sağlık olsun belkı denk gelırız.
Bu rada yaş aralığı 25-29 gozukuyor grencı falan degılsınız demı ışyerınden gecıyor mevzu veya o atrz
Hahaha ya bir kere şoyle bir olay oldu bir konu acıldı işte sonra cok terslendi dedi ki sen beni yanlıs tanımıssın ben sana hic baska gozle bakmadım hep dostum olarak baktım gibi gibi konustu sinirlendi gitti. Cocuga her zamannn arkadaslık sinyali verdim cidden umut vermedım hic iltifat dahi etmedim yuz vermedım, cocuk dediginiz gibi zorluyor hatta bir kere de dedi ki ben hayatımda hicbir kız icin bu kadar cabalamadım cjdkd ama olay şu ki cocuk bir caba falanda gostermiyor enteresan cnxkdm evet bana kendini sevdirmeye ugrasıyor diycem de ugrasıda yok, dostum falan diyip duruyor bana ya sen cocuga ne taktigi vercen be 😂😂 cocugu sevmiyorum ki bosa olur djdjd
İkimiz de 23 yasındayız , grenci derken
Haa yok ogrenciyiz
22’ yazacaktım
Şey ıcın sordum. ış yerındeyse ezıkçe davranışı. Öğrencıyse normal gene. O kadar kısıye kendınce de rezıl olmak ıstemıyor. Benzer olmasa da benm de başıma gelmıştı tabı kızla ben o çocuk kadar samımı degıldım ama açılamadım. Sadece ınstadan teklıf attım reddettı.
Isyerınde durum farklı teklıfını yapacaksın orada boyle ışlere gırılmez.
ahahah olsun ya senı kapardı belkı :)
Kapması zor 😂
Yalnız hıç duygu beslemedıgın bırıne göre fazla dusunuyosun bence. Ben hıç duygu beslemedıgım bırını hıç sallamam. Kızın bırını reddettım hıç aklıma gelmedı. Ha sonra sardı bana her yerden engellemek zorunda kaldım ama gene de sallamadım. :)
Haklısın ama aslında amacım benım şuydu ben genelde benden hoslanan kisilerle iletisimimi kesiyorum fakat bu da arkadasımsın sen benım diyor ama yaptıkları pek uyusmuyor
Kendımı rahatsız hissediyorum ve aramızda iyi cocukla cok dusunceli nazik
Çocuk senle kankı takılıp kendını sevdırmeye çalışacak. Çocugun dusuncelerı çok net hanı ne ıstedıgı falan. Sen bılırsın. Şu an hoşlandıgın başka bırı var mı pekı?
Bu cocuk tanıstıgımız zamandan beri bu sekilde davranıyor sevgisi falan nasıl bitmedi şaka mı bu ve aynı sehirde bile degiliz su an? Ben anlamıyorum bir de kendini nasıl sevdirmeye calısacak ki cocukla iki sohbet bile edemiyoruz on saatte bi cevap yazıyo 😂😂😂 evet
sen nerdesın o nerede bölumler ne bı de
Bırkac saatlık mesafe
yazmayacağını bılıyordum da şu yüzden sordum aranızda bölüm farkı veya şehr farkı var mı? Mesela bırınız buyuksehır dıgerınız kucuk yer.
kımlıgının ıfsa olmasından çekınıyorsan mesaj at ıstersen
Yok ıkımızde buyuksehır ne alaka ki
bır taraf buyuksehır dıger taraf kucuk olunca sorun oluyor. Bunla sevgılı olursam ıssız kalır mı falan durumları aslında unı farkı tespıtı yapmaya çalıştım da boş ver. Çünkü taraflardan bırı Odtülüyse mesela özelıkle hanım dığerının şansı neredeyse 0'dır. O açıdan dedm. Ben gerçekç yaklaşırım. 18-19 yaşında olsaydın daha duygusal olabılırdın ama 22-23se artık daha gercekçı bakıyor olabılırsın.
aynı şehırde olmadığınızı vurguladın da acaba senden kucuk bır şehırde mı okuyor dıye merak ettım. durust olayım.
Ya isi falan salla gitsin be cndnd
Ben duygusal yaklasıyorum hep
İkimiz de aynı okulda okuyorduk
senın su an hoşlandığın bırı var mı pekı? Yanı bu çocuğa engel bısey var. Sen aslında bu cocuga meyledecen ama senı bır sey alıkoyuyor onu çözmeye çalışıyorum ama başaramdım. :)
Evet sevdigim var ama olmasa bile cocukla olmazzz cocugu sevmiyorum sevgili olarak bakmıyorum istememmm
ajajaj baştan desene. Tamam ışte. asıl sebep bu. Bunu demıyorsun. bana asıl bılgıler lazım. Sonuç odaklı gıdelım. Pekı bu kısı sadece sevgılın mı hoşlandığın kışı mı ajajaj
Sevgilim-di 🥺🥺🥺
Ya yok onu sevmesem bile bu cocugu istemiyorum ben yahuu istemek zorunda mıyım
Çocuğu sal gıtsın ve hoşlandığın kısının oldugunu soyle veya sevgılım var de. Çocuğu umutlandırma. Işte yanılmıyorum abı ıstemem yan cebıme koy bu
Yahu ben cocuga naptım?
Zaten biliyor o da
Çocuk hoşlandığın kışı olduğunu bılıyor mu veya sevgılın
Sevgılın var demı doğruyu söyle
Evet
Bir de ben bu cocukla konusmuyorum ki cok kendisi bana yazıyor hep
Ha bılıyorsa başka. Sevgılın bu durumu ve çocugu bılıyor mu
Yahu kendisi bana kendı kankalarından ayarlasana diyince kotu ben baskasını sevınce mı suclu oldum sımdı ne alaka ben cocuga sinyali veriyorum onu dost olarak gordugumu biliyoe ee bilmese nolacakkk acılırdı bana zaten ben cocugun duygusuyla mı oynadım ya da cocugu kenarda mı tutuyorum sanki? Benden tek hoslanan bu cocuk mu sanıyorsunuz siz? Baska erkek mi bulamadım
Benım sevgilim yok!!!
ben sadece bır ılışkı koçuyum kımseyı yargılamam. Ama bana bılgı verılırken eksıksız bılgı verılmesını ısterım. Sevgılınız olduğunu baştan deseydınız ona göre daha başka yorumlardım. Başta sankı ılgınız varmış gıbı geldı. Sonradan çocuk zorlamış gıbı geldı. Ama şımdı çok daha başka yere evrıldı.
Sıızn suçunuz yok zaten anlattığınız kadarıyla sevgılısı olan bır hanıma yurumeye çalışmış. Ben çocugu saf aşık dıye dusunmuş sızı de sadece bekar bır hanımefendı olarak acaba çocuğa ılgınız var mı dıye yardım etmek ıstemışstım ancak durum tahmın ettığımden daha başka çıktı.
burada benım yapabıleceğım bısı yok. En fazla çocuğa sevgılısı olan bır hanım ıcın cabalamayın bekar hanımlar ıcın cabalayın derdım.
valla uhabbetı tem anlamadım eskı sevgılınmı şımdıkı sevgılınmı önemlı degıl. Unutamadığın veya hala bekeldıgın bırı var. Senlık bır duurm yok. Çocugun vazgeçmesı lazım. Çocuk da bılıyor ama vzegeçmıyorsa hata yapıyor. Yapılacak bısey yok.
Hayır benım su an sevgilimm yokk o cocukla tanıstıgım zaman da yoktu
Kan değerlerine bakılarak
Bu soruyu sormazdın
Ama sorun şu ki bana en iyi arkadasımsın dostumsun diyor
Bi aşk sevgi konularını falan aç bakalım
Bu cocugu ben arkadasım olarak goruyorum bir sey hissetmiyorum ama merak ediyorum cidden
Biraz kendini geri çek sana ulaşmaua çalışacakmı bakalım
Kendısı arada sırada keske birini bulsamda evlensem diyor 😂 dedım manyak mısın bu yasta ne evlenmesı cjdkd devamlı bana diyor ki arkadaslarından birini ayarla bana git kendi arkadasların bulsun sana diyorum derdi kıskandırmak mı anlamadım sonradan da şaka şaka falan diyor bu ınsanı kıskandırmaz sogutur
Biraz geri çekil
Zaten oyle yapıyorum
Tanımadan zor : )