Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilim solmuş gül emojisi yolladı neden yolladı sizce halen seviyor mu beni sizce bir umut var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilim gülün solmuş halini emoji olarak yolladı bende engelledim sizce iyi mi ettim kötü mü?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Soldurdun çiçeğini demek istiyor ahsjd
😂😂
kırgınım barışabiliriz diyor abicim
Ayrıldığımız gün elimde gül vardı kendisine almıştım verecektim ama vermedim tartıştık güle bakıp bakıp durdu ama vermedim inadına acaba bir mesaj mı verdi umut yok benden gibisinden🤔
Kimseyi engelleme ergen değiliz ulaşmak isteyen ulaşır sana karşı bir adım atmış eğer içinde birşeyler varsa konuşup çözebilirsiniz
Teşekkürler bu arada hayırlısı diyelim ama ben olma taraftarı değilim onunla çünkü bir sürü erkek ekli insgramda erkeklerle sürekli konuşuyor söz dinlemiyor benim telefon numaram da kız dahi yok sosyal medya ile zaten uğraşmam saçma sapan paylaşımlar yapıyor çocuk gibi asıl çocuk o çok uyardım onu gidip okulda bir çocukla seviştiğini anlattı bana birde güldü utanmadan üstelik o haltı yemiş diye de hiç umudum kalmadı ona kız bildiğin erkek hastası her önüne gelen erkeğe yazıyor arkadaş oluyor bende istemiyordum bu yüzden işte ayrılmıştır gala değişmemiş baktım zaten arkadaşlarında yine erkek var engelledim...
Gelecek görmüyorsan en güzeli Kalbinden nasıl geçiyorsa bol şans
Teşekkürler. :)
İyi yapmışsın
Evet çok iyi yaptım üstelik ayrıldığım gün elimde gül kan kırmızı gül vardı vermedim kendisine tartıştık o gün çünkü pis şekilde ayrıldık uzun süreden sonrada yaklaşık 6 7 sene oldu bana böyle saçma bir emoji attı engelledim bende😀
En iyisini yaptın