Bu kız arkadaşla ara sıra mesajlaşıyoruz mesajın sonuna çiçek emojisi atıyor neden sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazen bazı kızlar sevmediği insana yapmacık bir şekilde konuşurken sonuna herhangi bir emoji koyuyorlar bazen bu 😊,😁, 🤗,💕,👌🏻 ve seninde dediğin gibi 🌼 bu şekilde çiçekte olabiliyor. Şimdi ben sana yapmacık davranıyor demiyorum. Bazen atarlı atarlı konuşup bu rmojileri koyabiliyorlar. Yani ben ciddi bir mesaj gibi algılanmasın diye rabdom atıyorum. Belki de seni arkadaş olarakta kabul etmiş olabilir. Yani bu emojiden tek bir anlam çıkarmamız mümkün değil. Onlarca anlam çıkabilir. Melesa kalp attı diyelim belki arkadaşça belki sevdiği için belki dediği şeye kırılma diye kalp bile atıyor olabilir. Dediğim gibi her emojinin yerine göre onlarca anlamı var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
3Cevap
Gayet normal? Samimi tatli olmaya calisiyodur bu kadar basit
33 Yorumla
Soran+1 yılDövseydin? Djjdjd
Soran+1 yıltamam bro müsait bir zamanda gel gffggggg
Çok sıradan bir durum ben kız erkek farketmez kalp atarım. hepsi arkadaşım. Ama aşıksan merhaba bile yazamıyorsun çok zor
00 YorumlaHer seyde derin anlamlar aramayın. Kullanmayı seviyordur hosuna giden bir emojidir yani spesifik bir nedeni olmasına gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol ablacım
Ben de sık kullanirim whatsappta özel bir anlam arama bence benim sadece hoşuma gidiyor mesela
00 Yorumla
+1 yılBende atarım güzel çünkü
00 Yorumla
+1 yılO artık herkesin kullandığı bir emoji
00 YorumlaKesin vercek 🍓
00 Yorumla
+1 yılBağımlısıdır
00 Yorumlaçiçekçidir belki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı