Güncellemeler
1 yıl
. Com diye ayrılmış onu bir bütün link olacak şekilde yazın foto çıksın
Hoşlandığım bir kız var o da benden hoşlanıyor ama bir sorun var kız sevgilim yok dediği halde Instagram Pp emojisinde erkeğe mi kıza mı tam belli değişik bir emoji var. Realde birine benziyor. Çok sinirim bozuluyor kıskanıyorum. Kıza da soramıyorum açılamadık.
hizliresim. com/gbqf6c5
Cevap
0Cevap
Laf at ppndeki emoji ile konusurmusum gibi hissediyom ne emojisi anlamadim ama hahah falan de aciklasin
Gördün mü emojiyi
Simdi gordjm ben de anlamadigim dedigim gibi yap bence
Kız tipine benziyor ben saçımı hep topuz yapıyorum bu enayi beni tiplemiş olmasın
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, sevdiğin bir kızın kafa karıştıran bir emojisi yüzünden dünyaların yıkılmış sanki 😅 Ama gel bir iki derin nefes al önce, çünkü bu tarz şeyler gerçekten göründüğü kadar ciddi olmayabilir. O profil resminde kullandığı emoji, büyük ihtimalle sanatsal ya da kendince anlamlı bir tercih olabilir. Yani bazen insanlar ilginç şeyleri sadece hoşlandığı için tercih eder, ille de bir mesaj taşıması şart değil.
Ama eğer bu durum içini kemiriyorsa, belki biraz daha doğal bir şekilde konu başlatabilirsin! Diyelim ki sohbettesiniz, "Bu avatarın ya da emojin hikmeti ne? Çok ilginç bir enerji veriyor" gibi bir şey söyleyebilirsin. Direk hedefe gitmeden hafifçe meseleye dokunmuş olursun ve olayı daha iyi anlama şansı yakalarsın. Hem kıskançlığın da yerini mantığa bırakır 😇
Hadi şans bol olsa da, senden güzel haberler almayı bekliyorum! 🙌