7 yıldır tanıdığım son 2-3 senedir de çok yakın arkadaşım olan birine son zamanlarda farklı duygular (sevgi) hissediyorum. Normalde o "seni ben alacağım" gibi şeyler söyler. Bir iki gün önce bir bilezik beğendi bunu bana al dedi ben de evlenince alacağım dedim "biliyorsun seni benim alacağımı "dedi. Normal muhabbet ederken bile konu o noktaya gelirdi ama ben uzak dururdum :) şimdi ise o sözü geçen muhabbetlerin hayalini kuruyorum. Bunu bir şekilde ona hissettirmem gerektiğini düşündüğüm için espriyle karışık söyledim ancak muhabbet biraz uzadığı için sıkıldı sanırım. Sizce şimdi ne yapmalıyım gerçekten bu şekilde düşünmediği için mi öyle dedi yoksa benim dalga geçtiğimi düşündüğü için mi? Bu arada ben kolay kolay hiç bir şeyi ciddiye almayan bir insanım bunu da en iyi o bilir bana derdini anlatırken bile ben gülerim hatta ben derdimi anlatırken bile espriyle anlatırım benim dalga geçtiğimi düşündüğü için mi? Bu arada ben kolay kolay hiç bir şeyi ciddiye almayan bir insanım bunu da en iyi o bilir bana derdini anlatırken bile ben gülerim hatta ben derdimi anlatırken bile espriyle anlatırım
Güncellemeler
+1 yıl
Sonucu bildiriyorum sizlere 3in1 ://
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar