Sevgilimin geçmişimle alıp veremediği bir şeyler var, ne yapacağım böyle?

Arkadaşlar öncelikle merhaba.. 21 yaşındayım 9 aylık bir ilişkim var geçmişimde benim tabirimce bir yanlışa düşmedim yani kimseyle bişey yaşamadım bunu sevgilim de biliyor ama ailemin beni sıkan bir insan olmadığını bildiği için ve rahat bir şekilde büyüdüğüm için sevgilim geçmişimi çok merak ediyor ve her kavgamizda geçmişinde şu oldu mu bu oldu mu diye sorular soruyor benimde sinirlerim bozuluyor ben fikrimce ondan öncesi onu ilgilendirmez kiii zaten ben önceden başkasıyla geçmişi olupta ona gelmiş bir kız değilim kafasını karıştıran ise önceden istediğim gibi gezdigim için ailemin bana baskı uygulamadan büyüdüğüm için kafasını karıştırıyormuş bu kadar rahatken nasıl yanlışa düşmedin gibisinden hep kafasında düşünceler var neden yapıyor olabilir sizce? Ya önceden biriyle bişey yaşamış bir kız olsaydım da bu çocuğun hayatına girmiş olsaydım haklı ama şimdi sizce neden böyle yapıyor ya da kaybetmekten mi korkuyor lütfen yardımcı olur musunuz çünkü hayatımdaki adam için herkesi sildim arkadaşlarımla hunharca gece gündüz gezerken şimdi ev kuşu oldum şu an askerde ve ben hiç bir sekilde dışarı çıkmıyorum ama sevgilimin böyle yapması beni ondan uzaklaştırıyor.. sizce neden böyle yapıyor lütfen içimin rahat etmesi için yardımcı olur musunuz
Sevgilimin geçmişimle alıp veremediği bir şeyler var, ne yapacağım böyle?