Şuanki Erkek arkadaşımdan 3 yıl önce uzun bir ilişkim vardı. Erkek arkadasım ilişkimizin başında onunla ne kadar ileri gittiğimizi sordu ve buna önem verdiğini söyledi. Normalde böyle şeyleri çok ters bulduğum halde fikrine saygı gösterdim neyse onu söyledim. Bana kaç kere aynı ortamda bulunduğumuzu ve başka bir sürü soru sordu bende yaşananlar değişmedikten sonra sayısının ne önemi var dedim saklamak ya da gizleme amacım yoktu sadece söylemek istemedim. Daha sonrasında bir kaç zaman sonra bikaç kereden fazla kez geçmiş ilişkimde böyle şeylerin olduğunu ve bikaç kereden fazla aynı ortamda bulunduğumuzu söyledim. O günden sonra beni sürekli sorgulamaya başladı onu kandırdığımı düşündü birden fazla kez olduğunu saklıyosam daha ileri gittiğimizi de saklıyorumdur diye düşünerek. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi söyleyerek üstüme geldi Sürekli beni sorguladı belli aralıklarla artık ne düşünürsen düşün dedim çünkü benim bunun kanıtlama gibi bi ihtimalim yoktu. Daha sonra beni anladığını ve inandığını söyledi. Aramız düzeldi. Ama sorgulamalar bitmedi sürekli bu konu nüks etti en son bu konudan ayrıldığımızda benim gururumu incitecek çok ağır laflar söyledi. Benimde canıma tak etti belkide yanlış olan bir şeyi yaptım eski sevgilime mesaj atarak durumu anlattım böyle bi damgalama var ve bunu ancak sen ben biliyoruz dedim. Ona sorarak bu saçma sorguların iftira olduğunu kanıtladım. Beni ben olduğum için sevmeyen ve bana inanmayan birini istemediğimi söyledim. Başta birden fazla kez olduğunu söylemeyerek onun güvenini kırdığım için bana inanmakta zorlandığını istemeden kafasında kurduğunu söylüyor. Ama ben kendimi çok değersiz ve yıpranmış hissediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sana geçmişini soruyorsa net cevap vereceksin, kaçamak cevaplar verirsen aklında şüphe olacak tabiki de. Seni alırken, geçmişini de satın alıyor. Önceki erkek arkadaşınla sks yaptınız mı ve kaç yıl birlikte olduğunuzu sormaya çalışmış? Doğru cevap vermemişsiniz, yıprandığınızı söylüyorsunuz. Sizi yıpratan soruları mı, geçmişiniz mi? Önce buna karar vermelisin, erkek arkadaşın belki birisi ile beraber olmadı, bu durum onun için kabul edilebilir bir şey olmayabilir. Neyse…
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır asıl ben kimseyle beraber olmadım. O çokca kişiyle oldu. Kaldıki eski sevgilimlede olmadığımı söyledim inanmadı. Olmayan bişeyi olmuş gibi üsteleyerek beni yıprattı.
- +1 yıl
Sizi anladım, o zaman bu durumda erkek arkadaşınız çok haksızlık yapmış oluyor. Size bu kadar soru sormasının sebebi acaba sizi gerçekten merak etmesi ve kabul etmek istemesi mi yoksa bir kusur bulup ayrılmak istemesi mi? Tahminim gururlu ve kıskanç bir kişiye benziyor, çok bağlanmadıysanız ilerisi olmadan mesafeli olmak iyi bir seçimdir diye düşünüyorum. Sonuçta bir insanı inandırmak dünyanın en zor çabalarından birisidir. Bir diğer nokta, sen de onun üstüne biraz git, mesela geçmişini sorgula ve kafana takılan soruları sorun, bakalım o ne kadar inandırıcı ve dürüst olacak. Kolay gelsin.
En İyi Cevaplar
Kaderine seçimlerine müdahale etmek istemem asla ama bu böyle gitmez ki nereye kadar sürecek? seni hep bununla vurmaya calisacak sanmıyorum sevdigini.. seni üzmek istemem ama birde geçmişi sorgulamak niye geçmiş gitmiş sonuçta ki ondan önce olanlar bunlar, sana güvenmeyen senin sözüne itimad etmeyen birisini yanında tutma. Bu resmen degersizleştirmek.. bizzat tanık oldum birinde daha bu anlattıklarına ondan biliyorum.. O seni daha fazla vurmadan tartışmasız ölçülü sade bir cevapla ayrıl ilk önce pişman olur bocalarsin ama sen kazanırsın. Cunku öyle veya böyle daha fazla vurmak için kanıt arayacak.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar çok sorgulamak sana da ilişkinize de büyük zarar verir ki vermişte. Guven her şeyin başı sana bu kadar baskı kurup pisikolojik algı yaratmasi bir süre ysrnin ona hislerinin önüne geçecek çünkü kendini sürekli kanıtlamaya açıklamaya çalıştıkça biraz daha ondan uzaklaşacaksjn. En sin artık sabrın taşacak insansın doğal olarak bir yere kadar Altan alabilirsin mBence seni aşağılayan sana iftira atmaya meyilli böyle birisine daha fazla katlanma derim hayat ondan ibaret değildir...
00 Yorumla
+1 yılbir kere bu konuya takıldıysa bundan sonra da hep takılacak. olan olmuş, bundan sonra zamanı geriye alıp herşeyi değiştiremeyeceğine göre bundan sonra hayatına bakacaksın. ilişki insana sorun değil huzur vermeli, huzurun yoksa boş yere kürek çekmenin anlamı yok
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki güven problemi var yani baya sorunlu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni seven kişi geçmişini umursamaz. ayrıl
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sen baştan hata yapmışsın neden söylemek zorundasın. ayrıca bu kadar kör sağır sana değer vermeyen örümcek kafalı adamla neden berabersin neden seninle değilde geçmişle bu kadar ilgili neden bu aşağılamayı kabul ediyorsun. Bırak karşıdakini sen kendini sev önce kendine değeri ver.
Bal böyle adamlar namusu iki bacak arasında zanneden ama erkek için elinin kiri gören adamlar.
Kendine bunu layık görüyorsan ayrı.
Bu adamlarla evlilik sevgililik genelde şiddetle çözülür bu yüzden siz de bazı şeylere HAYIR bana bunu yapamazsın soramassın davranamassın demeniz gerek.
Öğrenin artık bunları.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakıntılı psikopat. bende bir çocukla konuşuyordum birden bire bana geçmişimde kaç kişiyle sevgili olduğumu en son ne zaman ayrıldığımı buluştuğumuzda ne kadar masum olduğunu anliycam falan gibi ithamlarını çok yanlış bulmuştum hemen engelledim terbiyesiz benim geçmişim onu ne ilgilendirir kaldı ki ben masumiyetimden ona bahsetmek zorunda değilim işte asıl günah bunu ona söylemem olurdu bende ona bu seni ilgilendirmez benim hayatım benim bedenim dedim sen kimsin ki karışıyorsun dedim neyi öğrenmek istiyorsun dedim benim kimseden utandigim saklandığım bir şey yok ama bunları sana da asla söylemeyeceğim dedim ve bitirmiştim çok saçma bir ilişkiydi zaten ama elin oğlunun bana böyle davranmaya da hakkı yok ben kimseye ait bir oyuncak bebek değilim ben yalnızca Allah'a ve aileme hesap veririm zaten gerisi benim vicdanima kalmış bir şey
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet geçmişi evlenceğimiz kişi dahi olsa anlatmak günahmış. Sorulmasıda günahmış. Başta doğru olanı yapmışsın bak söyleseydinde olmuyo
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle sorduğu an olmayacağını anlıyorsun zaten
+1 yılArdı kesilmez bunun sen geçmişe indikçe o seni daha da yaralayacak. Niyeti toksiklik yapmak başka bişey değil
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sen basta hata yapmissin taviz vermissin. Dik dursaydin bu kadar haddini asamazdi. O kimbilir neler yasadi. Senin gibi durusy kizi bulmus daha ne ister? Tabi hastalikli biri, psikolojisi normal degil bitmesi zaten senin menfaatine. Ama yipranmissin iste bosuna. Bu sana ders olsun ve gecmisini kimseye sorgulatma ve erkeklere bu konuda durust olmaya calisma.
13 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişi sorgulamayan erkek var mı?
- +1 yıl
Var olgun adam sev üzülmezsin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdam sonuna kadar haklı sen yaparken iyi sorun yok bu normal bir şey o sorarken inanmazken haksız yanlış oluyor sen kendini ne sanıyon yapıyorsan bir şeyi arkasında durmasını da bileceksin yok duramıyacaksan da yapmayacaksın kimse seni kabul etmek zorunda değil diyorum ya türk kızları kadar nalet bir varlık yok diye kanınız mayanız bozuk karaklter kişilik yok adam insan değilsiniz ama nedense adam insan muamelesi görmek istiyorsunuz sana yaz yaz bitiremem ben iyicene ayar oldum yine
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kandırmadım ki neyse onu söyledim zaten. Kendi kafasında olmayan şeyler kurup üstüme geldi. Ee noldu sordum eski sevgilime mecburen. Gerçekten manipüle ederek insanın ömrünü tüketirsiniz siz.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTamamda bunda eski sevgilinin suçu ne ona niye yazdın garip yani yeni sevgilim seni kıskandı gel konuş durumu açıkla der gibi saçma. O senden ayrılacak o ayrilmadan sen ayrıl ayrilmasada ömrün bunlarla mi geçecek surekli bu durumu konusacak hep kavga hep kavga ayrıl en iyisi o
05 Yorumla
Soran+1 yılBu durumu sorgulamayı bitirmediği ve bana inanmadığı için ayrıldık. Bende yapmadığım bişey için beni kandırdın havalarına girmesinden dolayı hırslandım gözümü kararttım sordum ve ilişkiye girmediğimizi kanıtladım
- +1 yıl
Eski sevgiline yazık ama 3 yıllık ilişkinmiş belliki iyi biri başkasi olsa defol git derdi uzuldum cocuğa yani yaptığin hoş değil ve değmeyen bir adam için
- +1 yıl
Sorun şu bak herkesin hayata bakışı fikirleri hayattan beklentisi farklı istediğini isteyebilir kriterleri zaaflari olabilir ama artık ogrenmiş ve kafasindaki profil sen degilsin o noktadan sonra ya bitirecekti ya da seni oyle kabullenecekti sen oldu demissin detayli detayli sorup hakaretler etmesi saçma buna izin verme yani geçmişini değistiremezsin ama geleceğini yakma bu çocukla olmaz uzak dur
Soran+1 yılZaten ben saygı duydum ona sanane de diyebilirdim madem önemsiyo söyliyim dedim. Ama asla tatmin olmadı yapmadığım şeyleri yaptım sandı hep kurdu kafasında. Sanırım öyle yapıcam ne kadar çabalasada barışmam gibi
- +1 yıl
Büyuk ihtimalle onun hayatında çok fazla kadın olmuştur ve bu yuzden guvenmiyor sana ıyyy en sevmediğim tip uzak dur engelle sen niye kendini açıkliyorsun ki bilirim boyle tipleri butun pislikleri yapmıştır nerde absurt bir kadin varsa onunla gorusmustur ondan sonra herkesi oyle goruyordur uzak dur defolsun gitsin onun gibi birini duzgun bir kiz kabul etmez zaten
+1 yılSevgilin bir geri... zekalı. Seni bulmuşta bunuyor. Ya sen onu aldatmış olsaydın. Veya seni ümitsiz bir aşkla sevseydi. O sana aşıkken sen başka birisiyle sevgili olsaydın. Şu anki psikolojik durumundan bin kat daha zor bi durumda olurdu. Ben birine aşıkken sevdiğim kız başka birisiyle sevgiliydi. Çok ama çok zoruma gitmişti. Senin sevgilin gibi s... laklarda bulmuşlarda bunuyorlar. Geçmişini sorguluyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılGidiyoruz biz kızlarda kıymet bilmeyenleri buluyoruz
+1 yılEn başta net olmadığınız için aklında her daim şüphe olacak ve size tam olarak güvenemeyecek. Iliskide insanlar geçmişleri sorgulayabilir herkesin değer verdiği şey farklı ancak sorduğunuz sorulardan aldığınız cevaplar sizi yoruyorsa orada da uzaklaşmayı bilmek gerekiyor. Herkes dengiyle olursa kimse sorun yasamaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlara guvenemiyor seni sevicek fakat gecmisinden biri cikar bir haber gelir kulağına bunlar daha sonra sıkıntı yapmasin diye simdiden ogrenmek istiyor ki suc biraz sende gecmisin temiz olsa bunlardan utanip cekinmez rahat olabilirdin bütün kızlar geçmişi o kadar kirliki sorgulanmasindan hoslanmiyor kwc erkekle birlikte yataga atlayip herseyi yapan cok kiz var heleki şu donem bide bunu normallestiriyorlar utanc verici edep kalmamis insanlarda
22 Yorumla
Soran+1 yılAma ben neyse onu söyledim zaten kabul etmiyosa ayrılsaydı. O daha ileri gitmekle suçladı beni olmayan bişey olmuş gibi üstüme geldi
Cevap sahibi+1 yılO sana deger veriyor bu yüzden ayrılmıyor o içinde suanlik acı yasiyor ve geçici bir durum yani bir sure ona yazmayacaksin sonra ona seni ozledim yaz devam edin
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Net olman lazımdı taa en baştan.
Ya bu seni hiç ilgilendirmez diyip net bir duruş gösterecektin veya bu konu bir daha açıklamak üzere anlatacaktın.
Sen pasif oldukça, o senin üstüne gelme cesaretini göstermiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım zaten normalde tarzım olmadığı halde sevdiğim için hadi dedim önem verdiği bi konu anlattım. Kendi sürekli şüpheye düşünp cevaplarımla tatmin olmadı
Bir kadının bir bayanın geçmişi sorgulamaz kabul. ediyiorsan onu öylee etmen lazım karşında ki böyle sen bunu yaptın soyle oldu böyle oldu söylenmez erkeklerin bu sorunu çözmesi lazım. bence düşünme yol. ver gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu dediği hiç bişeyi yaşamamıştım zaten
+1 yılAçıkçası ben o erkek yerinde olsam ayrılırım. Madem takıyorum buna ayrılırım. Hayır yani sorgulayınca ne değişecek geçmişi mi düzelecek kızın? Hayır. Kendini yıpratıp karşı tarafa zarar vermek oluyor. Bende o şekilde olduğumdan kismeyle sevgili olmak, sevmek zerre gelmiyor içimden. Sadece bu tarz erkekleri çözemiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen boş bir ilişki kişisi ve konu da tam anlamı ile boş ve önemsiz. Hayatına aldığın insanla geçmişe değil, geleceğe bakılır. Öncesi kimsenin haddine değildir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek böyle mi düşünüyor? Yani bundaki psikolojik bi sorun mu acaba
- +1 yıl
Takıntı ve tecrübesizlik. Bence çok uzatma, zaten bıkıp bırakırsın. Yediğin hakaretler cabası olur. Sen güçlü bir kimlikle, çat çat olduğu gibi her şeyi anlatıp, asla da buna bir savunma yapman gerekmediğine ikna edersen, seni istiyorsa bu baskınlığı kabul etmek zorunda kalır. Ya da dozajı artarak çekmeye devam edersin. Geçmişini sohbet olarak dinleyebilir, senle seni paylaşabilir. Ama insan gibi. Sana tavrı değişmeden. Ama yargı ve tepki varsa boş biridir.
+1 yılYa hiç anlamıyorum yıllarca birliktelik sürdürüp 2 gün sonrası başka biri ile çıkmanın mantığı ne ya birde 2 den fazla oluyor bu.
Sizin sevginiz anca para ile alınır :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl sonra ne 2 günü
- +1 yıl
Yasa daha ergenliginizden çıkamadınız galiba birtakım depresyon sorunlarinizmi vardı,
1 kişi size mukayyet olamamış gibi
Soran+1 yılNe dediğini anlamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bunu ilk sorguladığında ayrılmalıydın. Olmayan şeyleri oldurmaya çalışıp ve insanlarla iyi geçinmeye çalışıp kendinizi yormayın. Bir şey için ekstra çaba ve motivasyon harcıyorsan yanlış kişiylesin demektir.
00 YorumlaBence birbirinize uygun değilsiniz. Gereksiz yere detaylara girmişsin. Bazı erkeklerde bu konu takıntı olur ve ölene dek bitmez. Hayatın işkenceye döner. Sana uygun geçmişi sorgulamayan, sana gerçekten değer veren ve seven birini bul bence..
00 YorumlaYa offf amma boş yazmışın. "Sana ne lan" diyeceksin, tekmeyi basacaksın. Bi de kanıtlamaya çalışmışsın slak gibi.
20 Yorumla
+1 yılArtık o arkadaş dan, yani sözde sevgiliniz sevdiğiniz, paranoya tavırları şizofreniye cevrilmeden vazgeçin. Fazla uzaması, yani biseyleri kanıtlamak ya da düzeltmek için uğraşmayın, ama usulca ayrılın. Bunu yapmassaniz başınıza yıllarca dert olur bela olur. Sağlığınız psikolojiniz bozulur, deli olursunuz. Böyle yazdığım. icin affedin lütfen.
00 Yorumla
+1 yılBirinin kendinden önceki aşk hayatını sorgulamak gerekiyor sonuçta o zaman başka biriyle beraberdik değil mi, kimse ayrılmak için sevgili olmaz. Şu anki mutluluğunuzu odaklanması daha iyi olur. Kimse için yıpranmaya değmez bu erkekler dünyaya aşkı mahvetmeye gelmişler
00 Yorumla
+1 yılGeçmişe takılı kalan geleceğe adım atamaz. Geleceğe onsuz adım at kardeşim. Seni kabul eden her halinle kabul etsin. Kendisi erkek olduğu için geçmişte yatıp kalkmıştır birileriyle ama evleneceği kişiyi seçmeye gelince geçmişte biriyle yatmamış olsun kızlığı yerinde olsun derler. Boş ver hayatına bak. Hataysa hata, doğruysa doğru, ikiside sana ait..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olıuğ her seyi anlattıysan ve bu durumda hala sorghuluyor ise ileride de daha ciddi sorunları beraberinde getirebilir. Sevgilin bu konuda psikolog ile görüşmeli.
00 Yorumla Tokaıt ılıskı ıstıyo gecmıs gecmıste kalmıstır bıtmıs bır ılıskı hakkında konusması acması sacma bırdaha acmak ısterse gecmıstekı ılıskı hakkında konusmak ıstemedıgı soyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Adam güvene çok değer veriyor bu yanlış değil tabi hele böyle bi zamanda ama sen gidip tüm bunlara rağmen eskiye mesaj atmışsın bu tepki gayet normal ben olsam ayrılırdım
00 YorumlaBirinin ne olursa olsun seni bu kadar yormasına izin verme hem sana hem ona yazık o böyle şeylere takıyor belli ki sende sorgudan güvensizlikten bıktın uzatmaya ne gerek var hem zaman kaybı hem de boş yere birbirinizi depresyona sokarsınız hayatınıza ışık gibi doğacak insanlar varken bu karanlık niye
00 Yorumlaİlişkinin temelinde anlayış ve güven vardır bu ikisi Yok olduğuna göre artık güzel bir dil ile ayrıl öteki hayatın da başarılar dilerim de artık bir sevgililik bir durum yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yaa erkeklere boyle seyler soylenmez… zateb birseyler yasadigini tahmin ediyorsur; sormasinkn iki amaci olabilir; bir benimle se yap demek icin,
iki mazosisttir
00 YorumlaEvli değilsin ne diye yanında duruyosun anlamış değilim dünyadaki tek erkekmi o? Böyle takıntılı kişilerle 1 dk durma seni yıpratır sadece
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. güven ilişkide en önemli şeylerden birisi bence bunu sevgilin aşmadan devam etmen mantıklı değil
10 Yorumla
+1 yılÇok yorucu bir ilişki biçimi ya valla okurken soğudum hapishane mi sevgili mi belli değil habire sorgu sorgu
11 Yorumla- +1 yıl
Akisina birak fazla soru sormasina musade etme
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendine neden bunu yapıyorsun sen bu kadar değersiz misin
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmadığım bişeyi yapmışım gibi Dediği lafları kanıtlayarak ona yutturmak istedim ama sonra çok yıprandığımı farkettim
- +1 yıl
Herkes layık olduğu yerde layık olduğu insanlarla kalsın dışarıda ne kaliteli insanlar var kimse için kendini yıpratmaya değmez eski sevgilini aramadan da problem çocuk demiştir benden sonra bulduğuna bak kalite bu kadar düşmez diye
Soran+1 yılÜzüldü sana inanmayan birine kendini kanıtlamak zorunda değilsin dedi
- +1 yıl
Haklı zaten eski sevgili konusu yeniyle konuşulmaz sorulmaz bu zaten orada çıkarmalıydın hayatından ama zararın neresinden dönersen dön kardır
+1 yılRahatsız olduğunu söyle halen daha inanmıyorsa artık ayrıl bence çünkü hiçbir şey senin psikolojinden daha önemli değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendini asla ezdirme. Yazık sana. Ona mahkum değildin. Başını dik tut. Kendini sakın küçük görme ve ezik hissetme. Öyle şey mi olurmuş.😎
00 YorumlaGeçmişine önem veren birisi ise sizden olmaz geçmişin iyi ya da kötüdür gerçi bunu kimse sorgulaamaz ancak seni böyle kabul etmeli aksi takirde olmaz
00 YorumlaGeçmişi irdeleyen ve buna önem veren insandan olmaz yol yakınken bitir ilerleyen zamanlarda sorun yaşarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın yüzde yüz seni sen oldugun için değer vermeli o düşünce hep aklında kalır yobazlık var gibi onda. önemli olan senin ona verdiğin değer onu göremeyen birisi ile ugraşma h bitirmek en dogru kararın iyi demişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişin onu ilgilendirmez. Daha fazla sorarsa cevap vermeyeceğini söyle. Ve bir terapistle görüşüp bunu aşmasını Öner. Gerçekten çekilir dert değil. Kendi olmadığı bir yeri didikleyemez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBakireysen sorun olmamalı. Değilsen rezalet. Hemen ayrilmazsan sonunda öldürür seni.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsabredeceksin hatasını anlayıp özür dileyecek ilk başta kabul etmesi zor olur
00 Yorumla Geçmiş olsun onun kendisi ile sorunları var. Sana yansıyor ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılBenim de başımda böyle bir dert var. Bende ne yapacağımı bilmiyordum. En son çare olarak kendisine biraz ara vermemiz gerektiğini söyledim. Ardından kendisi beni bu tarz şeylerle bunaltmayacağına dair söz verdi. Hallettik.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimkide defalarca söz verdi ama ilk krizde bu tekrar nüksetti. Ve çok gururumu kırdı artık eski sevgilime sorarak durumu kanıtladım neden böyle bişey yaptım bilmiyorum. Bu raddeden sonrada onunla ilişkiye devam etmemin bi anlamı var mı bunuda bilmiyorum
- +1 yıl
Evet benimki biraz daha konuşulabilir bir insanmış seninkinden. Başını ağrıtıyorsa eğer çok yorma kendini salla geç
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDevir seks devri takılmayın ya artık geçmişe
00 Yorumla
+1 yılBunun güvenle alakası yok. Geçmişini sorduktan sonra kabul ettiyse devam etsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Onun olmadığı bir zaman dilimi onu ne kadar ilgilendiriyor @q olmuş şeylerin neyini değiştirebilecek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Ya sorgulama ya da herkes yoluna başka bir çözümü yok
00 Yorumlailkten ayrılman lazımdı uzatma bosa cahilin teki eski kafalı
00 Yorumla
+1 yılAcaba seninle de beraber olup ayrılacak mı sende?
00 Yorumla
+1 yılNe demek ne önemi var be yaşarken libidodadan ölüyosun şimdi ne önemi var mı oldu
01 Yorumla- +1 yıl
Bunun gibiler işte geleceğini düşünmeyen libido kurbanı anı yaşayan eğlencelik tipler. Sorana dedim sana değil
Sürekli aklına gelir bu doğal, özellikle henüz beraber olmadıysanız. Seni incitmeden istediğini sormasına izin vermelisin. Eğer sen de seviyorsan ilişkini korumaya bak, sorumluluk alıp ciddi ilişki yürüten adamı bulmak kolay değil artık.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen söyledim doğruları bana inanmadı. Hep şüphesi vardı ve sonunda çok gururumu kırdı.
Soran+1 yılBeraber olduğumuz halde bu paronaylıklar devam ederse?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlatmıcaksın başta. Dürüstlük falan hikaye. Herkes herşeyi bilmek zorunda değil.
18 Yorumla- +1 yıl
Yediğiniz haltlar yeni ilişki başlayınca böyle ayağınıza dolanıyor işte
Cevap sahibi+1 yıl@Sabırsızbrad ho*şşşttt kişi kendinden bilir işi. Oh iyi yapmış kudurun. Kendiniz yemediğiniz halt kalmamış burada rahatlamaya çalışıyorsunuz. Sizin gibilere iyi yediriyorlar merak etmeyin ;)
Soran+1 yılKendi bir sürü ilişkiye girmiş ben biç girmedim o açıdan bakınca o zaman o be haketmiyo. Ben diyomuyum bakir değilsin erkek kaşarısın diye
Cevap sahibi+1 yıl@soran evet tatlım biliyorum/biliyoruz Klasik Tc erkeği. Bu yüzden ne yaşandıysa yaşandı bundan sonraki ilişkilerinde anlatma tatlım. Sana abla tavsiyesi. Herkes kendi yaptıklarına baksın. Kimseye koz verme.
- +1 yıl
Bakire olsan ne yazar yine de yasadigin başka şeyler var demek ki
- +1 yıl
Kızlar erkeklerin geçmişine bakmaz o yüzden biz rahatız ama kadın dediğin namuslu olur
Soran+1 yılKarşında öyle biri istiyosan seninde hiç bişey yapmamış olman lazım. Kaldıki zina her iki taraf içinde günah
- +1 yıl
Bize günah değil demiyoruz sadece arada fark var sizin yapmanızla bizim yapmamız aynı değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkumadım umrumda değil sizin ergen aşklarınız
00 Yorumla
+1 yılCanım benim böyle hayvan herifleri bırakmalısın. Cok ciddi zarar veriyorlar psikolojik olarak.
24 Yorumla- +1 yıl
Polen hanım sen ye naneleri sonra erkekler geçmişi sorunca hayvan de. Merak etme geçmiş geçmişte kalmaz. Edepsiz kızları erkekler ifşa eder
- +1 yıl
Ye naneleri derken? İstediğim kisi ile takılıp gezebilirim. Ailemi bile ilgilendirmezken bu konu esimi hiç bir şekilde ilgilendirmez. Geçmiş geçmişte kalır. Kadınları ifşa etmeye çalışan 5 kuruş etmeyen erkeklerde anca kendilerini avutmak icin suçu kadınlarda arar. Kendi kendilerine havaya girip kendilerini bişey sanmaları ayrı bi mizah konusu. Kaç yaşında adamsın hala bu taş devrinde kalmış düşüncelerini kendine sakla.
- +1 yıl
Ailen zaten düzgün yetistirseydi böyle rahat geniş olmazdın
- +1 yıl
Ailemin beni nası yetiştirdiği senin ilgi alanına girmeyen bir konu. Benim rahatlığımdanda genişliğimdende sen sorumlu tutulmuyosun neyin kuyruk acısı bu?
Aldatılma durumları çok fazla o yüzden normal, bide bazı erkekler kaldıramıyor geçmişi, özellikle eğer kendi geçmişi temizse
00 Yorumla
+1 yılOff bırak o çomarı. Ne boş kişiler buluyorsunuz. Erkek arkadaşını iq'su ayakkabı numarası kadar sanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna hazırlıklı olup sorduğunda vereceğin cevabı hazırlanan gerekirdi. Buna önem veren biriyse kesinlikle anlatmaman gerekir. Yalan söyle. Hatta sormasının önüne geç. Bırakıyorsa da bıraksın seviyordum yaşadım dersin. Ayrıntıya girmemelisin ayrıca
00 YorumlaTakıntılı özgüven yoksunu insan sorgular sürekli ve beraber olduğun sürece mutsuz olursun ve sürekli gerilirsin. Yolla gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüven yoksa olmaz bende buna benzer bir durum yaşadım açıkçası konuşmak isterdim senle
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bi durum?
Cevap sahibi+1 yılburadan anlatmak istemem ya :(
At giysin arkadaş senin geleceğinmi önemli geçmişinmi!!
00 Yorumla
+1 yılGeçmişini soran geleceğini kuramaz senle
Ayrıl zaman kaybı00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin geçmişimi sorgulamasından yıprandım. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler