Sevgilimin geçmişimi sorgulamasından yıprandım. Ne yapacağım?

Şuanki Erkek arkadaşımdan 3 yıl önce uzun bir ilişkim vardı. Erkek arkadasım ilişkimizin başında onunla ne kadar ileri gittiğimizi sordu ve buna önem verdiğini söyledi. Normalde böyle şeyleri çok ters bulduğum halde fikrine saygı gösterdim neyse onu söyledim. Bana kaç kere aynı ortamda bulunduğumuzu ve başka bir sürü soru sordu bende yaşananlar değişmedikten sonra sayısının ne önemi var dedim saklamak ya da gizleme amacım yoktu sadece söylemek istemedim. Daha sonrasında bir kaç zaman sonra bikaç kereden fazla kez geçmiş ilişkimde böyle şeylerin olduğunu ve bikaç kereden fazla aynı ortamda bulunduğumuzu söyledim. O günden sonra beni sürekli sorgulamaya başladı onu kandırdığımı düşündü birden fazla kez olduğunu saklıyosam daha ileri gittiğimizi de saklıyorumdur diye düşünerek. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi söyleyerek üstüme geldi Sürekli beni sorguladı belli aralıklarla artık ne düşünürsen düşün dedim çünkü benim bunun kanıtlama gibi bi ihtimalim yoktu. Daha sonra beni anladığını ve inandığını söyledi. Aramız düzeldi. Ama sorgulamalar bitmedi sürekli bu konu nüks etti en son bu konudan ayrıldığımızda benim gururumu incitecek çok ağır laflar söyledi. Benimde canıma tak etti belkide yanlış olan bir şeyi yaptım eski sevgilime mesaj atarak durumu anlattım böyle bi damgalama var ve bunu ancak sen ben biliyoruz dedim. Ona sorarak bu saçma sorguların iftira olduğunu kanıtladım. Beni ben olduğum için sevmeyen ve bana inanmayan birini istemediğimi söyledim. Başta birden fazla kez olduğunu söylemeyerek onun güvenini kırdığım için bana inanmakta zorlandığını istemeden kafasında kurduğunu söylüyor. Ama ben kendimi çok değersiz ve yıpranmış hissediyorum.
Sevgilimin geçmişimi sorgulamasından yıprandım. Ne yapacağım?