dalga geçmeyin. Sitede konuşurken sohbet ederken ya da kafama takılan birisi varsa benden hoşlansın bana yürüsün istiyorum. Bana bunu yapanlar var ama ben ciddi duran kişiler ketumlardan aşırı hoşlanıyorum bir de değil iki üç dört beş altı kafayı yedim en son. Siteyi bıraksam dışarda da yani asla tatmin olmuyorum. Ve bunun için çabalamıyorum da sadece öyle istiyorum. Ve eminim içlerinden birisi bana açılsa ben reddedicem ama bu iğrenç düşünce beni delirtiyorrrrr
İlgi görmek hoşunuza gidiyor zaten bazı erkekler önüne çıkar her kıza yürüyebilirler sevgilisi olana kadar bunu yapma sebepleride zaten çoğu kız aşırı seçici olduğundan çok fazla talip olduğundan onlar geri planda kalıyor ve bu yüzden dolayı yürüyorlar size ve sizinde ilgi görmeniz gayet hoşunuza gittiğinden dolayı oluyor böyle ama böyle bir şey tabii ki iyi bir şey değil bir anda farketmemişsiniz birine umut vermişsiniz ve her şey bir anda bitmiş bitirende siz olmuşsunuz bu yüzden yapmamanız gereken birşeydir bu bunu sonlandırmak için erkeklerle iletişiminizi en aza indirmeye bakın erkeklerle az konuşun en azından bunun sonlandığını fark edene kadar hala devam edicem ilgi görmeyi seviyorum diyorsanız karar sizindir.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkeklerle reelde çok ilişkim yok ben asosyal birisiyim. Böyle uzak kalınca da çok yalnız hissediyorum. Sevgili de olmuyor kimse benimle. Ya afedersiniz birlikte olmak istiyorlar ya da olmuyorlar. Yani normali yok. Ben aşık olduğum adamla bile bi cinsellik yaşamadım evlenmeden.
Çok güzel bir düşünce yalnız olun daha iyi böyle kişilerle iletişimde olacağınıza kafası basmayan erkeklerin düşüncesi zaten budur bu kıza yürüyeyim ama farklı düşüncelerde olarak nedir bu? kızla beraber olmak için bunuda mantıksız erkekler yapar.
Merhaba, ben de karşı cinsle konuştuğum da aklımdan geçiyor yani acaba benden hoşlanır mı veya biz sevgili olsak nasıl olur diye bu çok normal ama tabii ki kesinlikle sevgili olmalıyım falan diye bir düşüncem yok. Bu çok anormal ve takıntılı bir düşünce olur zaten. Sizdeki durum biraz abartıya kaçmış gibi duruyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Yanlış anlamadım, sadece üçünü de izleyin. İnsanın kendini görebilmesi ve yanlış giden birşeyi görebilmesi çok güzel bir özellik. Önyargısız izleyin lütfen.
Zamanında aile bireylerinden alamadığın ilgiyi erkeklerden bekliyor olabilirsin. Çocuk döneminde yaşadığın ilgisizlik sende travma yaratmış olabilir. Eğer böyle bir durum yok ise narsist kişilik bozukluğu da olabilir.
Genelde çocukluk döneminde ailenin ilgi yetersizliğinden olabilen bir şey. Babadan veya babafigürü (abi, amca vs.) gibi kişilerden istenilen ilgili alınmayınca ortaya çıkan durum diye düşünüyorum ben.
Hayır ne sanalı ben gerçekçiyim hem o ayrı konu ben uslu bir çocuğum takip atıp hemen geri çek eğer seni yakalayabilirsem konuşma hakkımız doğsun , o da normalce. Hadi bakalım:)
Hemen geri çekersen geri kayboluyor bildirim. Hadi hiz testi, yap ve geri çek korkuyorsan bilemem ama bulamazsam seni daha bu soruya yazmayacam. Erkek sözü.
Buram buram kezbalık kokuyor. Herkes beni beğensin, herkesler en çok bana ilgi göstersin Allah’ım bizim günahımız ne çok merak ediyorum bu kezbanlarla aynı topraklarda yaşıyoruz 😄
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Deme ya öyle hiç öyle değilim bence bi hastalık ve fkirlerim böyle kalkıp kimseye böyle yapmıyorum sadece düşünüyorum
Desene sende benim gibi kafayı yedin, karşı cins yüzünden, ama ilgi görmek ilgi beklemek herkesin hoşuna gider, annem geçen beni herkes seviyor diyor, ne mutlu sana dedim. Belki senin hayalinde gerçek olur kimbilir.