Aşk İlişkileri Neden herkes seviliyor ben hariç? Âłœvëßtoreÿ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevdiğini ifa etseler de davranışları öyle demiyor Kİ hiç bi zmn gerçek hayata seni seviyorum diyen olmadı ama herkes seviliyor bildiğim herkes aşk bi bana mı fazla? Neden herkes seviliyor ben hariç? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Herkes en azından bir kerelik, gerçekten sevilir. Doğru biri çıkar elbet. Zaman çok. 0 0 Yorumla
SevoKaso2538 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayirlisi. Sende bulursun seni sevecek birini. Sabret 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende sevilmiyorum olacağı varsa birgün elbet olur zaten bunu dert etmiyorum ben artık. Umrumda değil 0 0 Yorumla
aihayasaka Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Keko maço erkek sevdam yuzundenben de sevilmiyorum ask 0 2 Yorumla cenk190327 +1 yıl @aihayasaka? Yorumla aihayasaka +1 yıl @cenk190327 kanka salarmısjn beni artık Yorumla
maroonhat Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Herkes kendi zamanını yaşıyor, o gemi bir gün sana da gelir :) 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. belki sorun sıkıntı sendedir. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben de sevilmiyorum 0 4 Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl Senin kendi tercihin Yorumla Boavistaa +1 yıl Senin de öyle o zaman Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl Değil Yorumla Boavistaa +1 yıl Benim hiç değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herkes en azından bir kerelik, gerçekten sevilir. Doğru biri çıkar elbet. Zaman çok.
Hayirlisi. Sende bulursun seni sevecek birini. Sabret
Bende sevilmiyorum olacağı varsa birgün elbet olur zaten bunu dert etmiyorum ben artık. Umrumda değil
Keko maço erkek sevdam yuzundenben de sevilmiyorum ask
@aihayasaka?
@cenk190327 kanka salarmısjn beni artık
Herkes kendi zamanını yaşıyor, o gemi bir gün sana da gelir :)
belki sorun sıkıntı sendedir.
Bi sana Bi bana fazla 😔😔😔
Çocuğun kot pantolonu iyiymiş
Ben de sevilmiyorum
Senin kendi tercihin
Senin de öyle o zaman
Değil
Benim hiç değil
O büyü bozulacak
Adres ver sevelim.
Ben de sevilmiyom
Ben de hariç