Neden herkes beni seviyor gibi hissediyorum?

Cidden büyük sorunum var. Sınıftaki erkeklerin beni sevdiklerini düşünüyorum hep. Onlar ile konuşmaya çekiniyorum bana daha fazla tutulurlar diye. Veya benimle sanki hepsi yatmak istiyor diye düşünüyorum ve kendimi onlardan uzak tutuyorum bu histen kurtulmak istiyorum. Onların bana arkadaşlık hissettiğini hiç düşünemiyorum ciddi anlamda ilişkilerimi zedeliyor bu durum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ego değil iyi bir şey değil bu. Acaba lisede toplu tacize uğradığım için mi? Sınıfın uzun boylu erkekleri arkamdan ıslık çalıp pis şeyler derlerdi. Bundan mı kaynaklı bilmiyorum. Sınıftaki her erkek de bana bakıyor çok denk geliyorum iyice şüphem artıyor sanki hiçbiri bana arkadaşlık duymuyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir keresinde otobüste idim pencereden bakıyordum. Bir grup erkek vardı durakta ba'a bakarak gülümsedi. Sonra diğer tüm arkadaşları dönüp baktı aynı şekilde gülümsedi filan. Bu tarz şeyler yaşadığım için galiba. Birde sınıfta biri var benle aynı anda çıkıyor. Benden erken çıkınca kapıda bekliyor ona bakmadan geçince oda gelmeye başlıyor. Bu tarz şeyler benim kötü düşünmeme yol açıyor hiç rahat değilim. Eskiden herkes ile rahatça arkadaş olurdum böyle kuruntum olmaz Di nasıl kurtulurum?
Neden herkes beni seviyor gibi hissediyorum?