28 yaşındayım, hic yaşamadım bu hissi. Sevgili olacak kadar kimseye güvenemiyorum.
Anlatsanıza biraz nasıl bir histi, ne hissettiniz, devamı nasıl geldi?
28 yaşındayım, hic yaşamadım bu hissi. Sevgili olacak kadar kimseye güvenemiyorum.
Anlatsanıza biraz nasıl bir histi, ne hissettiniz, devamı nasıl geldi?
bazi seyler anlatma ile bazilari yasayarak anlasilir buda yasanmadan anlatilacak birsey degil diye dusunuyorum ama geecekten seve isteye sarilmak guvende oldugunj hissettirmek hissetmek senin yaninda sana inanan birini varligini bilmek ve daha cok mutlu olmak
Geçen bir arkadaşa anlatıyorum.
Ömrüm boyunca yalnız gezdim tozdum sinemaya tiyatroya yemeğe gittim, çok nadir yanımda birisi oldu dedin.
Çok şaşırdı ne yani güzel bir manzara gordugunde kime anlatıyorsun dedi. Yanındaki biriyle gezdiğin yerleri paylaşmak çok güzel dedi.
Bilmem kendim bakıyorum, sonra bakmak istiyorsam da fotoğrafını çekiyorum dedim.
Yani birine anlatma ihtiyacı doğmuyor dedim.
Güzel bir şey herhalde , insanlar bu kdr yanlarına birini istedigine göre
Mesela ornek vereyim yaylayi cok severin ozellikle kis bhar aylari yayla o zamanlar o kadar guzel olurki yanindaki kisiye gore dahada guzel olur ornegin cay seven birisi ile yagan yagmurun sesi goruntusunde yanan sobada cay demleyip gunu degerlendirnek ya da romantizmi yasamak dedim ya kisiden kisiyede degisir aslinda
Cevap
9Cevap
Yaşarsın bir gun ilkler her zaman daha degerli olur
Keşke daha erken olsaydı bazı şeyler.
Bu yaşta acemilik hoş değil.
Arayışta mi olmadin yoksa kimseden hoslanamadin mo
Beni seveni ben sevemedim,
Benim sevdiğim de beni sevmedi.
Sonsuz bir döngü içinde bu yaşlara geldim.
Çok fena alıştım yalnizliga, bozmak da zor olacak ama ne bileyim yanında biri olunca farklı oluyormuş güzel hissettiriyor dediler.
Yalnizliga alisinca da ekstra sorumluluk gozunde buyuyor insanin ama iste nereye kadar.
Yaşlanınca tek başıma ölecek olmak üzücü.
Dur ya hemen 40 sene ileriye atma bizi 😁
Umarım sen bu kaderi paylasmazsin, hem erkek için normal bir yaş 30.
Cok ileriyi düşünmüyorum açıkçası. Dusunursem hersey gozumde buyur uyku bile uyuyamam :)
İlk birkaç hafta çok tarifsiz bir mutluluk daha sonrasında ise alışılmış gibi geliyor
Ben de yaşamadım kalbimizi ısıtan birisi olmadı
Ben de yaşamadım bilmiyom ama güzel diyolar sldkfşi
Aynı yaştayız bende yaşamadım ama çok da lüzum görmüyorum
Anlatılmaz. Yaşanır. Üzgünüm.
Nolmuş ben de yaşamadım
Sevilmemeyi tarif edebilirim sana
Onu çok iyi biliyorum
🤷 kaderdaş
Anlatmayıp direkt yaşatayım
Üzüldüm
Yaşamadım.
2. gunden muck