Hocam birbaşkadır sarılmak. Saf sevgidir, masumdur bence. Sen ona belinden sarılacaksın o senin boynundan. Bağrına basacaksın , sıcaklığını hissedeceksin , kokusunu çekiceksin içine. Akşam evine bırakırken kapının önün de durduğunuz da kollarını açacaksın o da usulca başını göğsüne yaslıyacak sarılcaksınız eve gitmesi gerekicek ayrılmanız gerekicek sarılmanız bitecek ama istemeyeceksin o son saniye gelmesin diye dua edeceksin zamanın durmasını isteyeceksin. Ben bunu yaşadım hocam herşey den daha mutlu edebilir bu sıcakcık bir sarılma seni. Bir gün izin vermedi sarılmama sarılamadım yıkıldım bir daha da sarılamadım ztn belki artık göremeyeceğim yani hocam eğer sevgiliniz sevdiğiniz eşiniz varsa kaybetmeyin onları değerlerini bilin üzmeyin belki birgün bitebilir herşey ama saygınız hiçbir zaman bitmesin.
şimdi sevdiğin birine sarılmak çok güzel bir duygudur. kendini güvende hissettiğin yerdir aslında sevdiğinin kolları. kalbinin en hızlı attığı andır o. içinde kelebeklerin en güzel şekilde canlanıp ucmasıdır. mutluluktur. huzurdur. hele bide o kokuyu kalbine hapsetmek var. o aşik olduğumuz kokuyu. o muazzam koku kadar huzur veren birşey daha yoktur. umarım herkes sevdiğine kavuşur en kısa zamanda tek temennim bu
Çok güzel herşeyden önce sarıldığın an sakinleşiyorsun sanki orası evinmiş gibi sıcacık bütün kötülüklerden korunuyorsun gibi anlatamam umarım sende en kısa zamanda yaşarsın..
Hani böyle boğazın düğümlenir sarılan mutlu çifti görünce eksikliğini hissedersin bu birazda şey GBi hani nasıl evladı olmayan çocuğu olmayan bir ailenin hasreti dir hiç yaşamayan için seninki öyle ama benim bahsettiğim sahip olup sonra evladını uzun süre görmesen ozlerrsn ya ya da çok sevdgn biseyi uzun süre yetmeyince özlersin benimki de oyle
@perseid78 benim gorusume yazma asagi yaz bu benim gorusum seni baglamaz en sinir oldugum seyi yapiosn kendi fikrini yaz. Birini yanaktan opmek haz mi sacmaliga bak
En İyi Cevaplar