Meraba arkadaslar ben paris de kaliorum turkiyede mobilya aldim adam. Bana 2 haftada gelir dedi 2 ay oldu bin euro gonderdim urunlerim gelmedi odemesini talep ediorum donus yapmio basindan attio ben nasil hakimi alabilirliyim yardim edin lutfen
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kanka neden para yolladin ki yaa sayfayi dekontlu sekilde internetten sikayet et hatta dava ac
Internet uzeri Nasil sikayet oluyo
onu yutobedab bak cimere sijayet et edevletten dekontlu
Ney
kanka cimer varya edevletten giriyorsun oraya sikayet yaziyorsun dekontunu yükle ilgili kuruma direk yollaniyor isterden yutobedan bak 2 dk lik iş
Bu Türkler çok zeki hdjdjd ama Türkiye de yaşayanlar
Zeki olmuyo cocuklarimin riskini yemis oluyo Nasil alabilirim numarasi yerini herseyini biliorum
Bi insanı kandırmak zeka ister he bir de vicdansızlık adamda 2 Side varmış malum Türk polisi ile iletişime geçmen lazım
1 seneden fazla eklidi numara lari once ablam merak etme bilmem dedi ona guvenip bin gonderdim isine gelince yazio gelmeyice takmio
Dolandırmış işte
Ilahi birini bulup para vericem yerini bastiricam guzelikle haledim diyorum
Sen bilirsin
1000 Euro 💶 benim nazarım da büyük bi para değil eğer ki 50 100 bin Euro 💶 gibi bi miktar olsaydı ben hallederdim
Tuekiye de bin tl gibi ama fransada buyuk para ayda kazandim para iki bin zaten guvendim buna gonderdim kaldim
Oy@3
Ordan niye almıyorsun manyak mısın sen
Bilmiorum y’a off
Büyük geçmiş olsun elinizde fatura dekont tarzı bişey varsa direk şikayetçi olun
Para gonderdim kagit var Nasil sikayet ediczm ki burdan
Konsolosluk üzerinden Bi sorun isterseniz,
Türkiye'de tanıdığın varsa dükkana gidip görüşsünler olmazsa polise başvurmayı denesinler
Kayseride kimse yok ord’a birini bulsam para vericem gidip konusun adam akili diye
Bir avukat bulup vekalet verirseniz sizin adınıza gerekli yasal işlemleri yapabilir
İnşallah dekontunuz elinizdedir?
İbana yatırdınız büyük ihtimal değil mi?
Wester île gonderdim var Bende hala kagitlar ama Nasil sikayet edicem napicam bilmiom
Tamam o halde polis ile iletişime geçin, mağdur edildiğinizi dile getirin kağıtlarla birlikte
O dekontları kaybetmeyin adamla yazışmalarınızı da silmeyin ücretin geri iadesini talep edin yazdıklarını falan silmeyin
Peki ben burada Nasil bi polisle ilestisimz gecicem ki ben fransadayim
Neresi orası ismi yeri neresi
Türkiye’de bir yakınınız var mı? O ilgilenebilir mi?
ya da Türkiye’ye gelme ihtimaliniz varsa
Gerçi ordan da arayabilirseniz arayın polisi bi.
Deneyin bütün yolları peşini bırakmayın
Kayseride Aslan mobilya diye bi yer
Nerde bu yer ismi cismi nedir
Yok ama bana yardimci ola bilicek birine turk parasi olarak iki bin gondericem yeterki o kopegin yzninda kalmasn
Canım hanımefendi lütfen artık tanımadığınız kişilere para göndermeyiniz lütfen.
Sizin iyi niyetinizi kullanacak çok kişi olacaktır. Lütfen bir şey alacaksanız ya tam güvenilecek bir yer olsun ya da elden alınız elinizde bulundurun her şeyi atmayın fişi şunu bunu lütfen kimseye inanmayınız
Yarın oradan Türk polisini arayın durumunuzu bildirin bi bakalım.
Birdaha söylüyorum kimseye ama kimseye para yollamayınızzzz ben polisim ben savcıyım yok bilmem hakkınızda işlem başlatılır para gönderin vs diyene sakın para göndermeyin !
Böyle bi durumda direkt polisi 155i arayıp benden para isteyen kişiler var polis savcı olduklarını söylüyorlar diye bildirin
Kadere bak Paris’teki adamı bile kazıklıyorlar 😅
Yani Nasil odememi alanilirim napabilirim aceba
Zannetmiyorum alabileceğinizi
Firma adı nedir
hangi şehirde
Kayseride aslan mobilya
Web sitesi falan yok sanırım
Hiç avukatla görüştünüz mü
KAYMOS Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği
Gibi dernekleri arayın bence durumu izah edin elinizde yazışmalar varsa en azından derneğe üye olmasa bile birileri destek olabilir
Devler kurumlarına da yazabilirsiniz ama dernekler ile bir görüşün bence
Cok tesekur ediorum hemen yazicam onlara sagolun
Rica ederim inşALLAH çözülür insanlar çok kötü
Lütfen kendinizi garantiye almadan Türkiye’den alışveriş yapmayın
Ekonomik krizi herkes fırsata çevirme peşinde ve hiç etik olmayan durumlar yaşanıyor
Eskiden de vardı ama şimdi çok daha fazla arttı.