AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Güvenemiyorsun kimseye kendi karakterinde insani da cevrende bulamiyorsun baska nedenlerde var tabi sadece guven degildir ama yalniz kal isin gucunde varsa rahat olursun
Sanırım öylebirşey
Hayatta hersey insan icin bazi seuleri yasayarak tecrube ediyosun ne biliyim yasamak istedigin icindeki seyleri yasa yani özgür ol birazda
Keşke
Ergenlik travmaları yüzünden de olabilir bu
Herkes zor şeyler yaşamışsın güçlü durmuşsun diyor ama şimdi nolacak bilmiyorum
Ozel hayatina girmek istemem ama Simdi nolacak bilmiyorum derken biri var galiba hayat senin sadece birazda özgür ol senin yasadigin olaylar karsisinda guclu durman kotu seyler yasamayacagin uzulmeyecegin ihanet görmeyecegin anlamına gelmez
Hayatımda biri yok erkeklere karşı önyargım var sadece cinsellik isteyen varlık gibi görüyorum onları açıkcası
Ama bu böyle olamaz dimi ve öyle birini istiyorum yanımda ama nebilim olmuyor gibi
Yani gönül iliskisinin sonu illaki oraya geliyor evet ağırlıklı olarakta ulkemizde bu onyarginda haklisin
Cinsellik ben de istiyorum ama yani sırf bunun içinde olmasın
Ha olacaksa da belli etsin kandırmasın s. alak değiliz ki biz kadınlar
O sekilde düşünerek yaklasan birini bir süre sonrada olsa anlarsin zaten mutlaka ama anladigim kadarıyla dürüstlükten yanasın
Yani flört ayrı bir şey ama yalan ayrı yani
Süsleyici konuşabilir de sahte olunca bilmiyorum ben soğuyorum
Ve üst üste yaşadığım taciz erkeklere karşı "sapık" önyargısı oluşturdu bende
Yani hani insan niyetini de söylemeli en basinda onu demek istedim aslında ki bunu sen anlamak icin yormayasin kendini sen anlamak icin ugrasiyosan zaten biryerlerde yalan var demektir cokta iliski profesoru degilim ama yazdıklarından anladigim kadariyla konusuyorum ne kadarda onyargili olsan hayat bu illaki yaşayacaksın sende yani
Sende olusan onyargi dogru bir onyargi yaşadıkların sonucunda
Erkekler öyle mi peki
Hepsi icin oyle diyemem ama evet haklısın bir genc kiz evine 8 dakika yürüdüğü yolda 5 defa sözlü tacize uğruyorsa ve bu ulkede hayvana bile tecavuz ediliyosa ben kendi erkekligimden utaniyorum o yuzden sen haklısın ama her erkek ayni diyemem sana
Ya üniversitede normal 2 kez konuştuğum bir s. lak vardı hakediyor bunu çünkü zorla elimi tutuyor bilmem napıyor nerden karşıma çıkıyor bunlar ya
Biri de vardı ben konuşuyordum sonra peşimden gelmeye başladı eve kadar vs rahatsız ettiği için sosyal fobi oluştu bende çünkü o taciz eden kişi de tehdit ediyordu böyle şeylerle ve onu hatırlatıyor her erkek artık bazıları oluyo bu öyle biri olmayacak diyorum o da sadece se. KS için beni beğenmiş :(
Bir insana istemedigi birseyi zorla yapamazsin heleki twhditle hicbir zaman istedigini alamazsin sen gercekten canım kisilere denk gelmişsin o sadece iliski icin denk geldigin kisiler de emin ol hayatinda cok olacaktır cok cikacaktir karşına
Hmm öyle mi bilmem bu güzelliğine yazık ediyorsun geç kalıyorsun bu şeylere diyordu amacı belli evet ama öyle biri gibi durmuyordu çok iyi biriydi benim gözümde
Evwt ilk geldiğimde bu insanlara denk gelmem türklere karşı önyargı oluşturdu kafamda
Buarada ben de türküm (azeri yani)
Kandaşız ne güzel ön yargında sonuna kadar haklısın
:(
Türk sevgilim olmasın mı
Yakışıklılar var ama ve kibar duruyorlar ama içii ((
Ic kısmı maalesef öyle ama karakter olarak bira daha olgun agirbasli kisiler olmali tercihin
Ağır olmasın korkuyorum onlardan
Olgun olması iyi olur evet ama yaşça değil
Ben19um olgun biriyle olmaz
Hayir karakter olarak olgun demek istemistim bir erkegin karakteri 30 yasina kadar oturmazmis olgunlasmasi biraz zaman alırmis benim anladigim sen ağırbaşlı birisin o yuzden karakteri oturmus ağırbaşlı kisiler tercihin olabilir
Ağırbaşlı değilde travmatik şeyler böyle yaptı beni
Bende umursamaz olmak isterim
Eskiden hiçbirşeyi takmazdım ve kendiliğinden çözülürdü
Yine takma biraz umursamaz ol faydasi sana olucak
Evet haklısın
Teşekkür ederim dinlediğin için)
Ne zaman istersen dinlerim konusmak dertleşmek istediginde yazabilirsin
Bu devirde evlenmek saçma. Bekar kal ölene dek en güzeli
Evlenmiyom ki sevgililiği kastetmiştim
Seven erkek varda siz hep serserilere gidiyorsunuz.
Hiç sevgilim olmadı
Kaç yaşındasın?
19
Daha yaşın genç önünde uzun yıllar var, niye olmasın ki? Bu kadar karamsar olma. Kadınsın zaten kadına her zaman talip çıkıyor.
Bilmemki arkadaşlarımın var benim yok ve bazen ne istediğimi de bilemiyorum
Sevmek sevilmek mi istiyorsun, değer görmek mi istiyorsun, ilgi mi istiyorsun, sarılmak mı istiyorsun, yanında seni anlayan biri mi istiyorsun, başını omzuna koyabileceğin birini mi istiyorsun? Yoksa sadece sende yok diye sahip olamadığın bir şeye mi bakıyorsun uzaktan?
Bunu da istiyorum evet haklısın
Ve sevgilim olmasın mı yanlızkalmak bayıyo artık
Evet seni çok iyi anlayabiliyorum. Bende aynı dertten muzdaribim.
Ve bende bir şey de var taciz ve s gibi şeyler ama sözlü psikolojik taciz oldu
Anlatmak istersen dinlerim.
Şimdi hepsi ben varım diyecek ama iki sohbetten sonra konu cinselliğe gelecek 😂
Ahahah aynen ya
Biri de mı şaşırtmaz kardeşim ya djdjdjddj
Kızlar da var öyle bide Harun abiler :)(
Geçen birini şikayet ettim o kadar belli ki erkek olduğu 😂😂
Sanırım yalnız kalmak daha iyi 👍😏
Sanırım öyle kabullenemiyorum bunu
Rabbim herseyin verecekse hayırlısını versin
Sen bu yolda böyle devam et :)
Bu sitede hiç olmayan baya kişi var galiba.
Ön planda erkekleri görüyorsun hep.
Knk hoslandigindami yok su an. Hic
Yok knk
Belki de sen sahtesindir
Varda görmüyorsunuz