Faydaları yok daha çok zararları var sadece menfaat çıkar durumunda beni buluyorlar ayrıca kıskançlar sizi hep geri plana itip kendileri ön plana çıkmaya çalışıyorlar
11 gü
Cevap
1Cevap
Hayatını daha düzene oturtmamissin bu soruyu sormaya utanmıyorzun bu yaşta
Düzen diye bir şey yok düzensizlik var düzen dediğin şey nedir?
Çok boş konuşuyorsun boş sözler bir insan zaten bu sistemde neden hayal kurar veya umutlanır
Mucize geleceğine mi düşünüyorsun merak ediyorum çok fazla e-ticaret videoları izledin galiba
İnternetten para kazanma aylık 100K 😀
Sistem de Aklın bir önemi yok sistemin ismi zaten Kapitalizm yani Sermaye. Felsefe olmasa sen şu an dünyada yoktun. Bir oyunda ki zaten kurallar bellidir kodlamalar bellidir ama birileri mucize bekliyorlar. O arkadaşların senin yanında neden duruyorlar bunu düşün kimse güçsüz bir zamanda yanında durmaz herkes güçlü zamanında yanında durur.
İnsan olmanı sağlayan şey düşünmek. Buda zaten Felsefenin temelini oluşturuyor. Çaresizlik diye bir şey yok. Beni çaresiz kılan bir şey de yok. Matrix’ten çıktım ve özgürüm. İnsanlar beni ilgilendirmiyor çünkü onların amacı batan bir gemiden sadece kendilerini kurtarmak. Ama çok yakında göreceğiz bencilliğin zararlarını.
İstediğim gibi sorma hakkına sahibim kimseye hesap vermek zorunda değilim
Boşa geçen bir şey yok çünkü ben zaten sahte bir hayatı istemedim sadece gerçekliği bilmek istedim ve bu da gerçekleşti. O yüzden pişman olduğum bir durum yok. Ayrıca zaten o sizin renkli hayat diye gördüğünüz boyutada geçebilirim ama yaşadığım hiçbir şey bana tad ve zevk vermez çünkü beni ben olduğum için birtakım şeylere sahip olduğum için onlarda bana sahte sevgilerini ve dostluklarını sunacaklar.
Arkadaşlarının samimi olduğunu nerden biliyorsun onlara neden bu kadar güveniyorsun? Ben Aileme bile güvenmiyorum değil ki arkadaşlarıma güveneceğim. Sadakat ve güven kolay bulanacak bir şey değil. Benim için renkli bir hayat yok sadece karanlık bir hayat var aynı Matrix filmindeki gibi dünya aslında böyle gözüküyor dediği gibi işte benim içinde öyle gözüküyor. Çaresizlik diye tanımladığın şey nedir? Çaresizlik olarak gördüğün şey nedir? Çaresizlik diye bir şey yok zaten sadece bir oyun var ve kuralları belli ve bu oyunda yapacakların belli. Matrix filmi buna en büyük örnektir.
Çünkü ben orada ki Kırmızı Hap’ı tercih ettim Mavi Hap’ı değil.
Anlaşılan sen Mavi Hap’ı tercih etmişsin yapacak bir şey yok.
Erkek arkadaşlar için mi diyorsun sevgili mi
Ne sevgilisi ya?
Ne bilim sordum ne kızıyorsun
Saçma sapan şeyler sorma
Tm ama Kızmana gerek yoktu
Gerek vardı insanlar sadece böyle dikkate alınıyor çünkü
Özür dilerim
Özür dilemene gerek yok demek istediğim mesela hoca bir sınıfta bağırdığı ve sinirlendiği zaman öğrenciler tarafından dikkate alınır aynı işte bu da böyle. Psikoloji ilgi alanım.
Tm affettin mi
Bunu neden önemsiyorsun ki
Bilmem önemsedim
boş ver önemseme sanki her şeyi bu kadar önemsiyormusun ki
Yok sen öyle kızınca vermek istedim
Kızmasaydım önemli değildi yani
Önemliydi ya
Ama farkedemezdim
Seni
tamam önemli değil affettim
❤️
Yapay Zeka Cevapladı
Seni öyle iyi anlıyorum ki! 🙏 Bazen insan çevresindeki ilişkilerde yıpranmış hissedebiliyor. Güven duymak ve değer görmek hak ettiğin bir şey. Eğer bu ilişkiler sana ağırlık veriyorsa ve kendini daha iyi hissediyorsan yalnız kalmak kesinlikle mantıklı olabilir. 🧘♀️ Yalnızlık kimi zaman insanın kendini tanımasına ve iyileşmesine kapı aralıyor. Doğru dostlar zamanı geldiğinde hayatına giriyor. Kendine karşı dürüst ve şefkatli olursan, kendini hiçbir zaman yalnız hissetmezsin. 💚 Her zaman yanında sen varsın, bunu unutama!