Sevgilisi olduğunu mu?
Arkadaslar ben koydum cunku asiri derecede istek mesaj geliyordu mesaji kapattim ama iatekleri emoji koyunca en aza indirdim. Cunku sadece tanidiklarima ozel. Sevgilimle de ayrildik onun da aklında soru işareti kalır mı?
Arkadaslar ben koydum cunku asiri derecede istek mesaj geliyordu mesaji kapattim ama iatekleri emoji koyunca en aza indirdim. Cunku sadece tanidiklarima ozel. Sevgilimle de ayrildik onun da aklında soru işareti kalır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevdiğim kadın yapsa yıkılırım ama vazgeçmem gerektiğini de anlarım.
Aslında sevgilim yok acaba silsem mi ya ya da yazar mi acaba
Benim yazma imkanım yok da sen imkanı olanları engellemek istemiyorsan kaldır bence onu :D
Ondan baskasi yazsın hic istemiyorum. Gercekten birileri istek atıyor yaziyor bunu engellemek icin oda yazmaz ama cok ozluyorum. Biraz da merak etsin istiyorum o beni engelledi coktan zaten instagramdan engellememiş ama.
Bende çok merak ediyorum yorumlara baktım ama tatmin olamadım 4 yıllık sevgilim benden ayrıldı karım canım sayılır acaba İnstegram Profilime yapsam nolur zaten kaybettim, sonra da vazgeçtim niye yapim ki olunca yaparım acı ama gerçek
Evet bende bir merak etsin istedim. Ama ne degisecek ki dedim sildim, keşke böyle olmasaydı.
Benim kız arkadaşım sosyal medya kullanmıyor ama yaparsam görür beni takip ediyor onun canını yakmak istemem mutlu olsun tercihini yaşasın o sadece onu canından çok sevecek biriydi kaybetmeyi seçti onu rezil edebilirdim ama etmem çünkü beni terk etmiş dahi olsa ona değer veriyorum yanlış yolu seçmiş dahi olsa ben onu canımdan çok sevdim Allahtan tek istediğim canım dediğim acıyı içimden alması böylece yoluma devam edebilirim bence sende öyle yap dua et kendi hayatına bakmaya çalış biraz yanlız kal güçlen sonra yeni hayata yelken aç onun gelmeyeceğine emin olduktan sonra. Keşke bunlara gerek kalmasa ama kötünün kötüsü var sen kendine değer ver dua et hayırlısını iste
Unutmak istiyorum ama cok ozluyorum.
Bende öyle her gece ağlıyorum yalvarıyorum Allaha ama olmuyor benim canımdı o canımı sökmek zorundayım çok zor sana anlatamam onun için canımı veririm lafı gerçekmiş biliyormusun? Allah sana da bana da sabır versin kalbi güzel insan
Ona sımsıkı sarılmayı bekliyorum aylardır. Askerde diue her kavgamizda geri dondum hep her zaman aradım barıştım uzulmesin diue orada. Yani 1 hafta kala gitti cok zoruma gidiyor.
Kardeşim sevgilim hamile kalmıştı askere gidiyorum bende oyüzden aldırdık kurtulmak istedi destek oldum yanında oldum farklı şehirlerdeyiz zaten benim askere gidip değişeceğimi söylüyordu, sonra onu daha çok kıskandım benimsedim buda bahane oldu galiba ben bu olaydan sonra daha çok sevdim onu canım yaptım ama o ikimizdende kurtulmayı seçti bende 2-3 aydır hergün onu düşüyorum ağlıyorum askere gidicem 1-2 haftaya 6 ay kafayı yemekten korkuyorum sen tecrübelisin askerde sevgilin değişti mi ya da üzüntüleri daha kolay mı atlattıyor sence ben askerde bu acıdan kurulabilir miyim? Sana gelecek olursan inşallah değerini bilir geri sana bir şekilde ulaşmaya çalışır büyük emek vermişsin ama her halukarda giden onlar kaybeden onlar olucak biz kalmayı gitmemeyi seçerdik ve seçtik